![]() |
Quote:
IQ ???:)))) Hogyhogy elől vagy Levy akkor? :)))) |
Rájöttem ám miért nem tetszenek Zolinak a versek! Ezt a topicot ő nyitotta, mégis Wandot tiszteltétek meg ezekkel a versikékkel...ejnye-bejnye, tessék már neki is írni Szato egy gyöngyszemet,mert még elmegy a játékkedve! :)))
De nem ám valami gyerekeset, mert hűnek kell maradni a topic eddigi színvonalához, ahogy azt az alapító is elindította:)))))))) |
Quote:
csak nehogy olvassa ezt a 2 utolsó emberke:)) |
Levy, szerintem a klánba való belépés ideje dönti el a sorrendet. A régebbi tag előrébb van.
|
Quote:
|
Quote:
|
belépés biztos nem mert én később jöttem és Zou előtt vok:)
a vezéres dolog se jó... kérdezzük Atit:) ő talán tudja:P |
Nalunk is en a vagyok elol de a masodik helyen a legfrissebbeb belepett tag jon utananam.
|
Quote:
Sztem ez lesz a nyerő :) Ki is próbálom és íromaz eredményt :D |
Quote:
Szval elötte: Ulrich fov Jungingen Birodalma (#39517) espanyol (#10170) Gilgamesland (#93107) Vegaland (#48440) Bridgeland (#132878) ***baba*** (#228471) Salusa Secundus (#184608) A könyvmoly (#114965) SHARKYLAND (#6510) MySuzyland (#131356) Utánna: Bridgeland (#132878) Gilgamesland (#93107) Salusa Secundus (#184608) Vegaland (#48440) ***baba*** (#228471) SHARKYLAND (#6510) A könyvmoly (#114965) MySuzyland (#131356) Ulrich fov Jungingen Birodalma (#39517) espanyol (#10170) Valaki fejtse meg legyen szíves :D Most ujra visszaszavazok... és lám: Ulrich fov Jungingen Birodalma (#39517) ***baba*** (#228471) Gilgamesland (#93107) Salusa Secundus (#184608) Vegaland (#48440) Bridgeland (#132878) SHARKYLAND (#6510) A könyvmoly (#114965) MySuzyland (#131356) espanyol (#10170) |
nyaa nem akarok utolsó lenni :D
|
és mégis melyik a te orid ezek közül?:confused: :D :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mindegyik ;) |
Quote:
|
Nekem mindegy hol vagyok, csak ne én vigyem a sallangot... eddig mindig nekem jutott minden ami nem barakk és nem torony. :D
|
Nekem is a sallang jut de eleg jol elvagyok vele...:D
|
Alba, szerintem jelenleg az egész klánunk egy sallang-gyűjtemény, de lesz ez még barakktömeg is :D
|
Quote:
|
Quote:
mi a hosszú munka eelején járunk még csak. de a vágyainkat közzétesszük :D |
Sziasztok!
Gratulálok azoknak akik sikeresen feltörték az összes országunkat, és képben voltak minden lépésünkről. Külön köszönjük az elmúlt pár hétben országaingban végrahajtott "apró" módisításokat. Elismerjük bénaságunkat, hogy ennyi idő kellett ahhoz hogy ezt észrevegyük. mindenkinek továbbio jó játékot, mi egyidőre kiszálltunk. wand |
Quote:
(ilyeneket szabad egyátalán írni?) |
Quote:
Abban lehet igazad van h a legszebb öröm a káröröm... Miért is? Jah, mert nincs benne irigység... |
Hogy mik vannak?! :eek:
|
Szerintem felhaborito, hogy ilyenek egyaltalan megtortenhetnek!
Sajnalom, hogy erre a lepesre kenyszerultek Wandek! |
Quote:
Ez most nagyon értelmes hozzászólás volt a részedről, gratsz hozzá. ;) |
Quote:
nem kényszerültünk, hanem így döntöttünk. mondjuk úgy miután egy kémprogit találtam a gépemen valahogy elment az egésztől a kedvem.. |
Quote:
Gondolom Te sem örülnél ha az utcán kirabolna valaki :( |
Quote:
|
Quote:
Sajnalom, hogy felre ertetted! Az az elszomorito, hogy valaki ilyen orv tamadasra vetemedik! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
emellett nem vádoltam senkit, de az is biztos, hogy egy 5-ös szintű játékosnak nem sok érdeke fűzödött volna ehhez. |
Quote:
Annyit még hozzá tennék, hogy nem véletlen van benne a szabályokban az sem, hogy nem anarchista orit átadni tilos (ugyibár aki kicsit is ért a számítástechnikához, ha megvan a felhasználó név, akkor a jelszót kikeresni már csak idő kérdése)... |
Annyit még hozzá, hogy nálam is volt sok kémprogi, de elég védelmet szedtem hozzá és a gépemet is rendszeresen szűröm, így már jó ideje 1 db sem jutott fel hozzám... amúgy pedig én elég jól tudom, hogy mennyire idegesítő ha feltörik az oridat, lévén nekem még réges-régen feltörték az orimat és lebontottak benne szinte mindent és ki is árulták... 2 hetes kemény szövi munka volt, mire rendbe tettük... de akkor sem a fórumra kell jönni vádaskodni.
|
Quote:
kiváncsi lennék ha több millió egységed tüntetnék el, hogy reagálnál... és még 1x hozzáteszem, semmi vádaskodás nem volt simán elköszöntem. + megköszöntem a dolgokat. akinek nem inge ne vegye magára. és úgy látom a pofátlanságról elég más az elképzelésünk... |
Quote:
Mire gondolsz? Varj, megadom az osszes linux szerver egy felhasznalo nevet: root. Kikeresned nekem hozza a kodokat? :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:21. |