Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Új játékosok nagyobb arányú megtartása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4509)

Ati 09-01-2011 18:03

Quote:

Originally Posted by kokopesta (Post 292130)
ez igaz de csak akkor lép életbe ha feljebb lépek amig nem addig lehet akár 3000 heki is csak osztani kell a lóvét dögivel ha már lejárt az 2000 kör nemde !!

Nem. Fizikailag lehetetlen 900 hektár fölé menni például 5. szinten.

Remedy 09-01-2011 18:04

Quote:

Originally Posted by kokopesta (Post 292130)
ez igaz de csak akkor lép életbe ha feljebb lépek amig nem addig lehet akár 3000 heki is csak osztani kell a lóvét dögivel ha már lejárt az 2000 kör nemde !!

Nem, nem lehet, 5. szinten elvileg pl 900 hektarnal tobbed. Itt az ideje sugot olvasnod, mielott ilyen markans velemenyt formalsz.

kokopesta 09-01-2011 18:11

Miről beszéltek!! Nézzétek már meg a pontértékeket könyörgöm!

Merengő 09-01-2011 18:13

de azért örülünk, hogy régi játékosként megosztottad velünk a véleményed :D bár semmire nem mentünk vele de röhögni jót röhögtem :D

Remedy 09-01-2011 18:19

Quote:

Originally Posted by kokopesta (Post 292133)
Miről beszéltek!! Nézzétek már meg a pontértékeket könyörgöm!

29.963

Megneztem, ez pl az egyik 5. szinten elso helyen levo orszag erteke.

Akarhogy is nezem ez nincs 3000 hektar, de meg 700 sem...

kokopesta 09-01-2011 18:20

azért röhögés közben nyisd ki a csipás, én tudom kicsit nem lenne jó ha max 600 kekiig tudnál elmenni de az nemcsak 100 ember szórakozása hogy 20* forduljon és 500 milliárdot csináljon már a3. szinten hanem másik több 100000 emberé is !! És most röhöghetsz!

Ati 09-01-2011 18:25

Szerintem térjünk vissza ahhoz, hogy nem már évek óta létező funkciókat javaslunk fejlesztésre.

none 09-01-2011 19:19

egyébként van még legalább egy ori jóval 900 heki felett 5.en.. :)
de szerintem pont fordítva van.. emiatt nem lett több ország inkább kevesebb..
+ az hogy régen a top vitte a piacokat a legtöbb játékosnak kényelmes volt..

Quote:

Originally Posted by kokopesta (Post 292137)
azért röhögés közben nyisd ki a csipás, én tudom kicsit nem lenne jó ha max 600 kekiig tudnál elmenni de az nemcsak 100 ember szórakozása hogy 20* forduljon és 500 milliárdot csináljon már a3. szinten hanem másik több 100000 emberé is !! És most röhöghetsz!

ebből kb semmit nem értettem:D

Pool 09-01-2011 19:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 292132)
Nem, nem lehet, 5. szinten elvileg pl 900 hektarnal tobbed. Itt az ideje sugot olvasnod, mielott ilyen markans velemenyt formalsz.

Nekem volt 905 is :D

Remedy 09-01-2011 20:38

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292142)

Tudom, a banyas trukk miatt irtam direkt az elvileget.

Pool 09-01-2011 20:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 292144)
Tudom, a banyas trukk miatt irtam direkt az elvileget.

ütve mentem addig orkkal

Remedy 09-01-2011 22:11

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292145)
ütve mentem addig orkkal

De 900 felett csak az utott banyak noveltek a teruletet. Vagy tevedek?

Pool 09-01-2011 22:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 292148)
De 900 felett csak az utott banyak noveltek a teruletet. Vagy tevedek?

nemtom, nem figyeltem...

Hmmm... Sati 09-02-2011 21:55

Én szoltam 2-3 embernek és segitettem volna nekik de 1ik 3-4 hétig maradt, másik kiprobálta az kb 12 órát.
SOkkal nehezebb mint a többi hasonló játék.
Ami viszont még mindig tetszik az hogy, ide azért kell gondolkozni is.(szerintem) ha nincs sok lové.
meg a menü sokaknak bonyolult lehet eleinte mikor még a régi menü volt a zöld az zöld volt :D lent voltak a gombok akkor még annó nekem is bonyolultnak tünt.
Már nem anyira.

Ati 09-05-2011 17:26

(Pici OFF: az is sokat segítene, ha az emberek tudnák, hogy mi a saját e-mail címük... Nem elgépelésre gondolok, mert ránézésre semmi baj a címmel, csak éppen nem létezik. Na most így se fog sokáig játszani...)

werden 09-08-2011 22:56

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292142)

V-be voltam már 1 k felett is..igaz 2-3 éve

werden 09-08-2011 23:03

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 291865)
Igazából, ha már szóba került a védelem alól való kijövetel, megérdeklődném, hogy az a 72 kör az mennyi is. mert hát hangyapiszoknyi. Azzal is talán sokat lehetne lendíteni a dolgon, hogy 3 napig legyen olyan védelem, mint a mostani, és további négy napig (azaz egy hétig összesen... legalább) olyan védelem, hogy addig állsz védelem alatt, amíg nem kezdeményezel Te magad is valamilyen támadó akciót. (És a 3 napos védelem lejártánál erről pm mehet az országnak, hogy most van választási lehetősége. Ez csak azért, hogy Ati ne írhassa, hogy a kezdők nem olvasnak el semmit [amiben mondjuk igaza van], ezért nem tudnák, hogy szabad nekik ilyet.)

Természetesen az általam említett időmennyiségek csak a felvetés szemléltetésére valóak, és szabadon lehet velük játszadozni.

Egyetértek !
De ne 72 körről beszéljünk ,ez nem fedi a valóságot ....
Lassu csopiba 24 kv!
Az mire is elég?
hát semmire még piacra se tudsz menni....:)

Pool 09-08-2011 23:10

Quote:

Originally Posted by werden (Post 292352)
Egyetértek !
De ne 72 körről beszéljünk ,ez nem fedi a valóságot ....
Lassu csopiba 24 kv!
Az mire is elég?
hát semmire még piacra se tudsz menni....:)

Egyáltalán mire jó a lassú csoport?
Egy szövi akár egy csapatnyi védelemmel meg tudja fogni a támadásokat...

werden 09-08-2011 23:25

Egyébként a régi játékosok tényleg ezért hagyják abba mert egyszerűen nem tudnak 1 ről- a 2-re jutni...
Lehetetlen a fellépés ill. a fordulás.....
Én is tudok legalább 30-40 embert aki azért szabizott mert nem tud lépni....
Ja és nem egy orival,hanem 2-3 ...
Gondolom minden régi tud embereket akik ezen okból kifolyólag szabiztak...
Minden évbe ősszel aktiválnak...és újra szabiznak...
Azért tényleg el kellene gondolkodni ,hogy az a 20-30 ember mennyire befolyásolja egy csoport játékát akik Mnt nélkül fenn a kakasülön magasan haveri alapon héderelnek..
Én tudok egy konkrét példát : Neve Pool!
"160521 5/U Pool (10) 32.027"
Ha beledöglik egy szövetség akkor sem tud ilyet csinálni...
Itt a régi aktív játékosoké a játék uraljak a csopi tetejét, a piacokat
Ez nem bizonyíthatóan ,gyakorlatilag a játék szabályok megsértése...
Persze tény ez a cél mimnél több kék szám megszerzése,miközben jól érzed magad...
De őszintén ez így normál játék morállal nem érhető el...
Várom az akciókat / reakciókat!
U.I. Nyugodtan lehet keménykedni Pool ,hogy mennyiszer ütnél be ...Nem érdekkel...:)
Nem azt mondom ,hogy nem vagy jó játékos mert elismerem az vagy de ennyire nem...az lehetetlen...
EGYESSÉGES VERSENY SORÁN ILYEN NEM TÖRTÉNHET!!!!!!

werden 09-08-2011 23:26

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292354)
Egyáltalán mire jó a lassú csoport?
Egy szövi akár egy csapatnyi védelemmel meg tudja fogni a támadásokat...

Arra jó a lassú csopi hogy ne csak az olyan idő milliomosok hodozanak mint te!
Ha Mf vagy akkor mi van?

Pool 09-08-2011 23:42

Quote:

Originally Posted by werden (Post 292355)
Egyébként a régi játékosok tényleg ezért hagyják abba mert egyszerűen nem tudnak 1 ről- a 2-re jutni...
Lehetetlen a fellépés ill. a fordulás.....
Én is tudok legalább 30-40 embert aki azért szabizott mert nem tud lépni....
Ja és nem egy orival,hanem 2-3 ...
Gondolom minden régi tud embereket akik ezen okból kifolyólag szabiztak...
Minden évbe ősszel aktiválnak...és újra szabiznak...
Azért tényleg el kellene gondolkodni ,hogy az a 20-30 ember mennyire befolyásolja egy csoport játékát akik Mnt nélkül fenn a kakasülön magasan haveri alapon héderelnek..
Én tudok egy konkrét példát : Neve Pool!
"160521 5/U Pool (10) 32.027"
Ha beledöglik egy szövetség akkor sem tud ilyet csinálni...
Itt a régi aktív játékosoké a játék uraljak a csopi tetejét, a piacokat
Ez nem bizonyíthatóan ,gyakorlatilag a játék szabályok megsértése...
Persze tény ez a cél mimnél több kék szám megszerzése,miközben jól érzed magad...
De őszintén ez így normál játék morállal nem érhető el...
Várom az akciókat / reakciókat!
U.I. Nyugodtan lehet keménykedni Pool ,hogy mennyiszer ütnél be ...Nem érdekkel...:)
Nem azt mondom ,hogy nem vagy jó játékos mert elismerem az vagy de ennyire nem...az lehetetlen...
EGYESSÉGES VERSENY SORÁN ILYEN NEM TÖRTÉNHET!!!!!!

U_ban vagyunk 4-en a tetején (én elől, mivel nekem úgy megy a topköröm) meg van alattunk 2 körre egy ori, aki egyik szövim ismerőse...
Aztán 10+ körre a következő játszó...
Én nem uralok semmit, van kb 400 milla kp-m, a piacon meg semmim...
a szövetségnek van egy ori max pénzével egyenlő vagyona...

1. Akkor nem értem, mi a bajod velem?
2. Milyen nem normális játékmorállal játszom?
3. Mi abban a lehetetlen, hogy egy 5-ös szinten van 673 hektárom?
4. Milyen az "egyességes verseny", aminél ilyen nem lehetséges?
5. Milyen különleges dolgot tettem 5/U-ban, amit egy normális szövetség "beledöglés" árán sem tud megcsinálni?
6. Ha ennyire nincs fingod sem a játékhoz, akkor miért nem kérdezel, mielőtt vagdalkozol?
7. Miattam biztos megmaradnak az újak, én nem játszom a keményet 200-on...
8. Amúgy is ki vagy Te? :D

Lécci a 8 kérdést, ha lehet válaszolni
köc!

Tsobi 09-09-2011 13:58

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 292360)
Lécci a 8 kérdést, ha lehet válaszolni
köc!

9-et, ha lehet: Mit keresel gyors csoportban? :)

Pool 09-09-2011 20:51

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 292377)
9-et, ha lehet: Mit keresel gyors csoportban? :)

Hol az az 1 válasz? :rolleyes:

Pool 09-09-2011 21:41

jah, 10. Melyik az orid? :D

Turul 09-11-2011 08:36

werdenhez irt uzim:

mivel en is erintettnek erzem magam a te mesedben,gondoltam irok egy par sort. az emlitett szinten valoban negyen vagyunk a szoviben es csak utessel jutottunk el a bizonyos hektar szamig.

nem tudsz megmaradni a szinten akkor menny at masik szintre,ures beszeded egyik tetele sem igaz. talan a sugo elolvasasa tobbet tudna segiteni bajodon,jobban kitudnad epiteni a vedelmed,vagy valami masban tudna hasznodra valni.nem segit ez sem,akkor szerihntem szabizz el mig a jobbak nalad nem haladjak meg a szihntet,es akkkor gyere vissza,de a szajkarate folytatasa folosleges.apropo, 1 olyan ori mint az emlitett '' csalo'' embere,meg sem tudnad fogni

richardka 09-15-2011 11:25

Amit werden irt az hülyeség. Filoztam hogy ne legyen csúnya.

Én pl. azért hagytam abba, mert nincs időm rá, illetve tudtam, hogy ősztől semmi időm sincs rá, és nettem se lesz.

Más kérdés hogy tudtam volna, hogy csúszom, 5 hónapot a tervek szerint, nem hagyom abba és lazán örömest bárki elfogadott volna , mivel éjjel melózom, és nagyon unatkozom és lehettem volna éjféli bagoly bárhol, bármelyik csopiba. Mindegy.
Én aztán ritkán kelltem fel egy ütésért éjjel:D pont a napokba filoztam hogy éjjel lehet hódoznom kellene, vagyis kellett volna

Sok régi játékostársam is főleg az idő miatt hagyta abba (volt amelyiknek a nettes játék miatt a házassága ment szét). Akik ismernek engem is illetve régi játszótársaimat tudhatják igazolni miket pl a kék szám nem érdekelt, ha nem jött össze valami törlés és hajrá mehet ujra előlről, csak a játék kedvéért
Két kezemen se tudnám megszámolni hány ember hagyta abba a régiek közül ez az ok miatt amit időnek hívunk.

A másik azt hiszem, ismerem Pool-t egy csöppet. Én azt hiszem, te picit nem látsz bele a lapokba és ezért vagy elkeseredve. Amúgy bármelyik szövi meg tudja csinálni, hogy fenn, legyen a csúcson, és nagyon sok pénz se kell hozzá.
Azt meg megjegyzem, nem mindig a toposok uralják a piacokat főleg a gyorsba. Én már csak tudom:D
A másik megjegyzésem, hogyha kifejezetten Poollal van a gond akkor meg kell várni míg fellép és akkor hajrá lehet felmenni. Ja hogy ez is egy megoldás??
Bármelyik régi ahogy te írod nagy játékos le lehet verni, csak nekik nagyobb a tapasztalatuk, de kitartó szorgalommal lehet bármi

Csak olvasgattam ma egy kicsit mondom ide is eljövök. Kivi voltam hogy minden orimnak jó e a mail címe, mert ugye azonosítás lesz, mondjuk más kérdés hogy az egyiknek nem találom a mailcimét, de ez van, majd rájövök miért nem:D

Merengő 11-23-2011 09:22

csak én látom úgy, hogy egyre több új játékos jelenik meg? (fórum, diplomácia)

Pool 11-23-2011 15:16

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 294673)
csak én látom úgy, hogy egyre több új játékos jelenik meg? (fórum, diplomácia)

más kérdés, hogy ez nem biztos, hogy minőségi bővülést eredményez :D

Merengő 11-23-2011 19:13

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294680)
más kérdés, hogy ez nem biztos, hogy minőségi bővülést eredményez :D

te sem 10 szemmel kezdted :)

Pool 11-25-2011 15:57

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 294695)
te sem 10 szemmel kezdted :)

Velem csak javult a minőség
Viszont, ha nekem akkor annyi segítségem van, mint a most kezdőknek, már 15 lenne...

Cpt Balu 12-05-2011 09:11

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294764)
Velem csak javult a minőség

És akkor csodálkoztok újoncok hozzáállásán... Mit látnak amikor idejönnek?
Abszolút nulláról kezdik, bekerülnek az épp ötödjére vagy többedszerre fordulók közé 5. szinten, és amikor ezt nehezményezik (ki hogy, mert tényleg rémisztő a 72 kör letelte után), ezt kapják: itt vannak a mélyen tisztelt Poolok, akik etalonnak tekintik magukat a tökéketes hódítósok részére, ütéssel fenyegetnek, ahelyett hogy értelmes párbeszédet folytatnának. Nem állítom hogy pl. werden írása tartalmilag ne tartozna a röhejes kategóriába, vannak eléggé eltévedt pontjai, de ugyanakkor jól felvázolják, mi is a jelenlegi helyzet. Ebbe minden hasonló játék belekerül egyszer, az eltelt idő hozza magával, de lehet kezelni, csak épp nem "jajj nekem már 15 szemem lenne rég..." megjegyzésekkel. El kéne gondolkozni (ha jól tudom ezt már máshol is felvetettem, talán nem véletlenül...) nekem pl. kevésbé van bajom a folyamatos támadásokkal, a nehéz játékmenettel, de az ilyen arrogáns hozzáállás a régiektől szerintem undorító... legalábbis nem épp felhasználóbarát :) Vagy az újoncokat már csak vip miatt kellene megtartani, és hogy Nektek legyen kit ütni...?

Ati 12-05-2011 09:29

Quote:

Originally Posted by Cpt Balu (Post 294972)
Abszolút nulláról kezdik, bekerülnek az épp ötödjére vagy többedszerre fordulók közé 5. szinten, és amikor ezt nehezményezik (ki hogy, mert tényleg rémisztő a 72 kör letelte után), ezt kapják: itt vannak a mélyen tisztelt Poolok, akik etalonnak tekintik magukat a tökéketes hódítósok részére, ütéssel fenyegetnek, ahelyett hogy értelmes párbeszédet folytatnának. Nem állítom hogy pl. werden írása tartalmilag ne tartozna a röhejes kategóriába, vannak eléggé eltévedt pontjai, de ugyanakkor jól felvázolják, mi is a jelenlegi helyzet. Ebbe minden hasonló játék belekerül egyszer, az eltelt idő hozza magával, de lehet kezelni, csak épp nem "jajj nekem már 15 szemem lenne rég..." megjegyzésekkel. El kéne gondolkozni (ha jól tudom ezt már máshol is felvetettem, talán nem véletlenül...) nekem pl. kevésbé van bajom a folyamatos támadásokkal, a nehéz játékmenettel, de az ilyen arrogáns hozzáállás a régiektől szerintem undorító... legalábbis nem épp felhasználóbarát :) Vagy az újoncokat már csak vip miatt kellene megtartani, és hogy Nektek legyen kit ütni...?

Azt gondolom, hogy ez a fajta hozzáállás semmiképp nem cél. Sőt.

Ne az új játékosok akarják 2 óra játék után a saját képükre változtatni a Hódítót, ami már közel 13 éve működik, és ezidő alatt nem kevés munkával egy egyensúlyi állapot alakult ki a stratégiák között.

Ne az új játékosok háborodjanak fel, hogy így a régiek, úgy a régiek.

Játsszanak!

Régen sem úgy működött a Hódító, hogy "Ez a kedvenc játékom, azonnal írassuk át az egészet, hogy máshogy működjön." Játszottak az emberek, anélkül, hogy mindent azonnal a saját igényeikre akartak volna igazítani -- lehetőleg mindenki más kárára.

Amikor belecsöppensz egy közösségbe, akkor teljesen normális, hogy NEKED, mint újonc, kell alkalmazkodnod az évek óta kialakult közösséghez. Nem normális dolog úgy indítani, hogy mindenkit azonnal leszólsz. Akik régóta játszanak azok mind nem értenek semmihez, de Te, mint újonc, mindent megmondasz, mert tudod a tutit.

Lehet, hogy tudod a tutit, de azt nem ezzel a hozzáállással kell előadni. Tudomásul kell venni, hogy Te most jöttél, mások pedig akár több mint egy évtizede is itt vannak. És nemcsak tudomásul kell ezt venni, de tiszteletben is kell tartani.

Megjegyzem: nemcsak a Hódítóban, hanem az élet minden területén.

Amikor elkezdek focizni, nem az az első dolgom, hogy kijelentem mekkora hülyeség ez, és azonnal tegyünk be egy harmadik kaput is. Az a szabály, hogy két kapu van, ezt el kell fogadni, vagy más elfoglaltságot kell keresni, ahol három kapu is van.

A téma arról szól, hogy olyan játékosok megtartása, akik a HÓDÍTÓVAL akarnak játszani. Nem egy egészen más játékkal.

bandes 12-05-2011 09:49

Quote:

Originally Posted by Cpt Balu (Post 294972)

Pool gyors csopikban szokott játszani, és ha jól tudom külön fel van rá hívva a figyelem regeléskor, hogy a kezdők ne oda menjenek. Tehát ha akarna se tudna tök kezdőket verni.

Ati 12-05-2011 09:54

Az előző hozzászólásom leginkább az ilyen szélsőséges megnyilvánulások irányába szólt. Ilyeneket belső fórumon is tapasztalni néha -- új játékos jön, és megmondja a tutit, hogy mindenki más hülye.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az új játékosokat ne kellene segíteni minden lehetséges módon. Kell, de azokat, akik EZT a játékot akarják játszani, és mindezt úgy, hogy nem első dolguk belekötni még az élő fába is.

Cpt Balu 12-05-2011 09:58

Igazat adok abban, hogy tényleg újoncoknak kell alkalmazkodniuk, de akkor is unalmas már, hogy Pool - engem is - csak ütéssel fenyeget, és magát fényezi, ezt ki lehetne hagyni :)
Amilyen hangnemben te elmagyarázod, mi is a szisztéma, úgy kellene minden veteránnak hozzáállni, ez már önmagában nagyobb kedvet adna ahhoz, hogy átvészeljék a kezdeti időszakot, amíg belejönnek.
Ha pedig gyorsban van, ahol - elvileg - nincsenek újoncok akkor meg pláne minek fenyegetőzik? :D Egyébként nemrég indultam ott, kiváncsi leszek mi lesz a vége... :)

Cpt Balu 12-05-2011 10:09

Quote:

Nem normális dolog úgy indítani, hogy mindenkit azonnal leszólsz.
Eddig kizárólag az előbb említett megnyilvánulások ellen volt véleményem (itt és más topicban is).
Ha jelentkezek egy gokart klubba, ahol még életemben nem jártam, és már felvételinél valaki az anyámat emlegeti (nem utalás, itt szerencsére nem történt ilyen), vagy más módon becsmérel (ilyen viszont már igen), leverem úgy is, hogy egy kört nem tettem még meg a pályán :) Ebben az esetben nem számít, mennyi játéktapasztalatod van, a tisztelet a kezdőknek is kijár, legalább az emberi hangnem erejéig. Ha valaki hülye, azt normálisan meg lehet neki mondani :D

Ati 12-05-2011 10:20

Quote:

Originally Posted by Cpt Balu (Post 294981)
Eddig kizárólag az előbb említett megnyilvánulások ellen volt véleményem (itt és más topicban is).
Ha jelentkezek egy gokart klubba, ahol még életemben nem jártam, és már felvételinél valaki az anyámat emlegeti (nem utalás, itt szerencsére nem történt ilyen), vagy más módon becsmérel (ilyen viszont már igen), leverem úgy is, hogy egy kört nem tettem még meg a pályán :) Ebben az esetben nem számít, mennyi játéktapasztalatod van, a tisztelet a kezdőknek is kijár, legalább az emberi hangnem erejéig. Ha valaki hülye, azt normálisan meg lehet neki mondani :D

Nagyon ritka az, amikor tőlem valaki olyan stílust kap, amit fent említettél. (Van ilyen, de ritka... :D) Ez a téma nem arról szól, hogy más játékosok hozzáállását hogyan változtassuk meg. Ez külső tényező, amire az érintett emberen kívül másnak nincs ráhatása.

Ez a téma arról szól, hogy hogyan SEGÍTSÜK az új játékosokat. Akkor is, amikor néhány más játékos irányából esetleg ellenséges megnyilvánulásokat tapasztalnak. Mert ezzel itt is fogsz találkozni, ahogy egy gokart klubban, de még egy futóversenyen is.

Cpt Balu 12-05-2011 10:27

Nem is részedről kaptam ilyeneket, de van néhány tag, akik igenis kiérdemelték az elmúlt években az adminékhoz hasolnó státuszt, és egyértelműen nagy a befolyásuk, ezzel viszont néha rosszul élnek. Segíteni meg pont azzal lehet, ha az ilyenek háttérbe szorulnak, de nem láttam még pl. hogy Poolnak valaki szólt volna ha kicsit nyersebb volt a kelleténél. Ehelyett inkább "Ez az üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumozóknak:" című rovat jött, mintegy megveregetve a vállát, hogy piszkálja csak szegényt, azért van :)
Az már megint más kérdés, hogy újoncoknak tényleg nem fórumon kell kezdeni, és tényleg más problémák is vannak, ha lesz más javaslatom, azt is felvetem (ha merem :P), de most ez az egyik ami felmerült. Ha ez meg van oldva, lehet továbbmenni lépésről lépésre.

Ati 12-05-2011 10:38

Quote:

Originally Posted by Cpt Balu (Post 294984)
van néhány tag, akik igenis kiérdemelték az elmúlt években az adminékhoz hasolnó státuszt

Kire, mire gondolsz?

Quote:

de nem láttam még pl. hogy Poolnak valaki szólt volna ha kicsit nyersebb volt a kelleténél.

Ezen a fórumon a kitiltások számában Pool a listavezető.

A véleményt sajnos egy saját elgondolásra építed, és nem a valós tényekre.

Így nagyon nehéz segíteni bárkinek, ha ragaszkodik egy saját maga által kialakított képhez. Azt hiszem, hogy ezen nem is nagyon lehet segíteni. Csak azoknak lehet segíteni -- bármivel --, akik nyitottak a segítségre. Szerintem ez mindenképp előfeltétel.

Aki már eldöntötte magában, hogy különféle vélt okok miatt nem fog játszani, azt nem is hiszem, hogy erőltetni kellene.

Pool 12-05-2011 11:25

Balu, Neked pontosan mi a bajod velem?
Nem emlékszem rá, hogy bármikor is fenyegettelek volna valamivel is, de ha igen, gondolom, megérdemelted. Pont Te vagy az, aki mostanában mindenkinek beszól, aztán majd csodálkozol, ha szarrá vernek a játékban. Miattam a kezdők nyugodtan ellehetnek, mert én max akkor támadom őket, ha föld kell, sose csak azért mert megtehetem. Valakivel összekeverhetsz. Az meg, hogy más fórumon írod a katmorál és a vari/toli összefüggését a Te szemszögedből és nem tetszik, természetes. Egy nagy marhaság, amire te is rájösz ha játszol picit. Egyébként is én próbálom segíteni azokat, akiknek nincs sok idejük a játékra ötletekkel. Ha majd eljutsz A-ba és nem sikerül felmenned a top30%_ba, de lefordulsz 4000 hektáron, majd jussak eszedbe, mert a könnyített fordulás ötletelése tőlem indult...

Quote:

de nem láttam még pl. hogy Poolnak valaki szólt volna ha kicsit nyersebb volt a kelleténél.

Nekem ilyen a játékban a viselkedésem, ezért se szeretnek annyian :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 294985)
Ezen a fórumon a kitiltások számában Pool a listavezető.

Erre meg nincs mit mondanom :D

Összegezve, azt hiszem, nem miattam hagyják abba az újak a játékot...
Van rengeteg érvem, hogy mi miatt, talán majd fel is sorolom...

All times are GMT +1. The time now is 11:49.