![]() |
a mostani raktárkulcs nem véd valami jól
pont olyan, mint egy csak raktáros szieszta, aminek szerintem nem sok értelme van (miért tudja az óriás faji varázslata azt its, mint a törpé-é, ráadásul többet is?) nem lehetne esetleg csak annyiban modosítani a raktárkulcsot, hogy használata esetén nem a zsákmány lesz 50%. Hanem hogyha fent van a raktárkulcs, akkor a raktárban kapacításának 50%-át nem lehetne elvinni sehogy sem, hanem csak az az fölötti árukat? |
Ezzel még mindig az a gond, hogy ha levédjük a törpe raktárait, mégjobban a tekercseit fogják vinni a tolvajok, vagyis ami haszon bejön neki a több eladott árúból, az méginkább elmegy a tekercsekre.
|
Quote:
Sztem a fenti csopikba nem éri meg tekit lopni mert nevetséges az ára,nyersinek sokkal több haszna van,szal sztem elég lenne lopás ellen védeni egy kicsit...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
2. Ha nem is éri meg a tekit vinni a nyersivel szemben, szerinted ha a toli nyersit nem tud vinni, akkor mit fog lopni hogy legyen pénze? Még jó hogy tekit. |
Quote:
|
Quote:
Off: A törpének tökmindegy, hogy vérpistikék viszik a tekercseit, vagy profi tolvajok, a kár ugyanaz. (Na most jól megmondtam ;)) |
Quote:
Valakinek muszáj a törpéket és orkokat is lopni. Esetleg páran megpróbálkozhatnak a gnómokkal :) |
en meg mindig azt mondom, hogy maradhatna a raktarkulcs, csak vedjen az epuletfelmeres ellen hasonloan mint az elf fajivarija a varis seregfelemeres ellen. persze akkor nem raktarkulcs lenne a neve, hanem vmi mas.
az eplista hianya hasznos lenne a torpoknek, nem lehetne megtudni hany tornyuk, stb van. |
Quote:
|
Quote:
Ha nem tud nyersit vinni,akkor keres mást:D ...amugy meg ha akarja csak vigye a tekit ha annak nevetséges ára van...Én még mindig amelet vok, h elég lenne ha a rakit 80% lenne védve...nagyon sokat jelente ez a termelő oriknak:rolleyes: |
Quote:
még mielőtt valaki feltenné a másik unalomig hallgatott lemezt: a törpe most is játszható, főleg szöviben. de ha már hozzányúlunk, akkor legalább segítsük, és nem rontsunk a helyzetén! |
Quote:
elvégre a törpök közel állnak a földhöz, bányászathoz, akkor csak eltudják valahogy rejteni az épületeiket a föld segítségével, vagy valami ilyesmi úgyis eléggé rosszak varázslásban, gömböt szinte mindenki tud készíteni róluk (kivéve a hulla :D), akkor nem kellene már az éplista |
Quote:
|
egy kósza emlék :p
Elmémbe ötlött egy nagyon régi emlék,mikor a törpének más volt a faji varija ... (nem tudom jól írom-e) Potrien-módszer volt a neve és a katik továbbképzésének a gyorsítását segítette elő ... szerintem azok után,hogy ez bekerült az előnyeibe,nem kell semminemű változtatás a faji varijával kapcsolatban. Ha valaki mégis erősködik,akkor legyen megemelve a raktárkulcs védelme .. hogyha elfelejti egy törp felrakni,azaz nincs Ht-ja,akkor nagyobbat bukhasson,mint a gnóm,ha nem rakja fel a kk-t :)
|
Quote:
|
Nekem is lenne egy ötletem. Még nem olvastam ezt sehol. :)
Igaz nem faji vari, de lehet hogy megoldaná a törpök problémáját. :) A törpöknek 20%-ra tenném a lakitekit, és 30%-ra a faji bónuszukat. |
Quote:
És egycsapásra beszüntetted a törpét mint hadist pl A-ban... Nekem törpivel állandóan gondot okozott, hogy hiába a sok férőhely, teki csak 30-at ad |
Quote:
Akkor nem szóltam. De a fantom épület miben oldja meg a tekilopás problémáját? Illetve gnómot mégse lehet a törpéből csinálni... :) |
Quote:
|
Quote:
Így ütés elötti körben, már sok sok íj lesz otthon. |
Quote:
A lényeg, hogy sok lakáshelyzeti tekivel több ló léptethető le, így nagyobb véderő jelenhet meg otthon... ha 20%-ra leveszed a lakitekijét, akkor egy törpe a seregének pusztán a 16,6%-át tudja bekoptatni szemben a gnóm 33.3%-ával... éppen fele :) És éppen kevés akárminek is a kivédésére. |
Előre bocsánatot kérek mindenkitől, de csak az első 5 és az utolsó 20 oldalt olvastam végig!!
Szóval gyerekkorom meseemlékei között a törpéken kívül volt még egy barlang lakó! Ez pedilen vala a SÁRKÁNY! Javítsatok ki, de az mindíg valami értékes cuccokon aludt, és a tolvajok megijedtek tőle. De a legbátrabbak azért mégis el el lopkodtak tőle valamit. Szóval az ötletem a sárkány varázslat: lényeg: minden lopás 70% ot visz csak! (mindenre!) a lopkodó tolvajok 10% a megijed (azaz 10% tolvaj nem játszik!) s bányánként ad 100 aranyat is (körönként) (elvégre a sárkányok azt szeretik) Azt hiszem ez a lopkodó fajoknak sem lenne hátrányos és a törpének is megérné aktívizálni. (Ha törpe lennék így gondolnám!) De nem vagyok! :) Ha butaság, akkor jöhet a zöld is! :) MLVIK |
Quote:
az ,hogy meg a tolik 10%-a megilyed az egyszerűen hülyeségnek tartom:D:D:D |
Quote:
Jó a raktárkulcs ahogy van, alap 200%-on termelnek egyébként is. Ha Vipelsz és kicentized a fém - fegyo termelést abból máris nem tudnak lopni, mert ahogy kitermeled megy a kati képzésre. Az elején úgy is abból megy a biznic.A drágakövet a helytartó folyamatosan eladja. A többit meg had vigyék. Mi itt a probléma? :D |
Quote:
|
Quote:
az lenne talán a legkisebb baja a törpéknek, ha csak a nyersüket vinnék |
Quote:
|
Úgy érzem, hogy a törpe tervezett erősítésével (bányák találása: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=2129) a törpe egy igen erős harcos/termelővé növi ki magát, aki gond nélkül átépülhet a körülményekhez igazodva. Azt hiszem, hogy ez az eddigi szerepét igen erősen meg fogja növelni, emiatt további erősítést nem érzek szükségesnek, mert félő, hogy über-faj kialakulásához vezetne.
Azt hiszem, hogy egyelőre ez az erősítés elegendő, ennek tapasztalatai alapján majd lehet tovább gondolkozni, de JELENLEG nem látom szükségességét a törpe ezen felüli erősítésének. |
All times are GMT +1. The time now is 00:12. |