Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

Ati 02-25-2010 17:50

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 242169)
Nekem az a véleményem hogy az egységeket nem kéne lekorlátozni

Győzzetek meg. Én nem ragaszkodom ehhez; mint mondtam, még nem volt abból probléma, hogy újrázások miatt valakinek a sok éve képzett katonái elvesztek volna.

A tekercsek elvesztéséből már volt, és meggyőzhető vagyok, hogy ez ellen tegyünk valamit, még ha én személy szerint azt vallom is, hogy az ilyenek kifejezetten kellenek, hiszen a piac nem raktár.

Serg 02-25-2010 18:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242170)
Győzzetek meg. Én nem ragaszkodom ehhez; mint mondtam, még nem volt abból probléma, hogy újrázások miatt valakinek a sok éve képzett katonái elvesztek volna.

A tekercsek elvesztéséből már volt, és meggyőzhető vagyok, hogy ez ellen tegyünk valamit, még ha én személy szerint azt vallom is, hogy az ilyenek kifejezetten kellenek, hiszen a piac nem raktár.

Hát ettől bővebben nem tudom kifejteni hogy az egységek újrázása tulajdonképpen a játéknak tesz jót mert ha valaki ennyi munkát fektet bele valószínűleg harcolni akar és nem a felfedezésre kell neki és volt egy olyan érv hogy gombnyomásra képződik 3 milla egység ez kb hülyeség hiszen mire az alsóbb szinteken összeszeded az egységeket tekercset rúnát és pénzt ami ehhez szükséges az annak az időnek a többszöröse ami alatt egy top ori képez 3 milla egységet.A véleményem hogy időben összehasonlítva a topos orinak kb tized annyi idő kell hasonló mennyiségű egység elő állításához és és neki valóban csak egy gombnyomás naponta egyszer vagy belövi a helytartóját-míg az újrázós muksó valóban vért izzad érte

Von 02-25-2010 18:39

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 242172)
Hát ettől bővebben nem tudom kifejteni hogy az egységek újrázása tulajdonképpen a játéknak tesz jót mert ha valaki ennyi munkát fektet bele valószínűleg harcolni akar és nem a felfedezésre kell neki és volt egy olyan érv hogy gombnyomásra képződik 3 milla egység ez kb hülyeség hiszen mire az alsóbb szinteken összeszeded az egységeket tekercset rúnát és pénzt ami ehhez szükséges az annak az időnek a többszöröse ami alatt egy top ori képez 3 milla egységet.A véleményem hogy időben összehasonlítva a topos orinak kb tized annyi idő kell hasonló mennyiségű egység elő állításához és és neki valóban csak egy gombnyomás naponta egyszer vagy belövi a helytartóját-míg az újrázós muksó valóban vért izzad érte

Ebben nem tudok fixre állást foglalni, de valahogy idegenkedem az érveidtől.
Nem lehet, hogy valami más is közrejátszott abban, hogy sikerült topba vezetned a klánod? Gondolok itt játéktudásra, rászánt időre, energiára satöbbi, de főleg a játéktudásra. Hisz pont amit írsz bizonyítja, hogy akármennyit újrázol és szenvedsz lentebb, kétségtelenül segít, de attól még a topos orik többet termelnek, mint amit te 500 kör alatt be tudsz újrázni, továbbra is.
Nincsen topklánmegdöntéses rutinom, szóval biztos nem én fogom megmondani ebben a tutit, de A-ban is lehet egy csomót különböző magasságokban is termelni, és nem bazi sok pénz kell, hanem jól kell menedzselni ahhoz, hogy tudjál haladni - csak a pénz szempontjából nézve. Ahogy egyre nagyobb vagy, pedig egyre gyorsabban megy az anyagi javak előteremtése. És ezen kívül még ezer más nem anyagi jellegű tőke is kell :)
/Én már sokkal régebb óta idegenkedek ettől a "topklán ellen kell újrázni" érvtől, szóval most ne dobjuk a kukába csupán a helyzetemre hivatkozva a gondolatmenetem :)/

none 02-25-2010 18:52

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 242172)

egyetértek..
kati újrázás/felvitel elég fárasztó dolog.. teki/rúna újrázás korlátozva lesz mert piacot lehet úsztatni meg mert nincs vele meló.. és kockázat sincs hogy ha beütnek és nincs helye nem veszik el.. ezt elfogadtam.. de kati korlátozását nem támogatom..

Serg 02-25-2010 18:57

Quote:

Originally Posted by Von (Post 242173)
Nem lehet, hogy valami más is közrejátszott abban, hogy sikerült topba vezetned a klánod? Gondolok itt játéktudásra, rászánt időre, energiára satöbbi, de főleg a játéktudásra. Hisz pont amit írsz bizonyítja, hogy akármennyit újrázol és szenvedsz lentebb, kétségtelenül segít, de attól még a topos orik többet termelnek, mint amit te 500 kör alatt be tudsz újrázni, továbbra is.
Nincsen topklánmegdöntéses rutinom, szóval biztos nem én fogom megmondani ebben a tutit, de A-ban is lehet egy csomót különböző magasságokban is termelni, és nem bazi sok pénz kell, hanem jól kell menedzselni ahhoz, hogy tudjál haladni - csak a pénz szempontjából nézve. Ahogy egyre nagyobb vagy, pedig egyre gyorsabban megy az anyagi javak előteremtése. És ezen kívül még ezer más nem anyagi jellegű tőke is kell :)
/Én már sokkal régebb óta idegenkedek ettől a "topklán ellen kell újrázni" érvtől, szóval most ne dobjuk a kukába csupán a helyzetemre hivatkozva a gondolatmenetem :)/

Ne dobjuk a kukába:
Nos mint írtam semmi kifogásom a könnyen kezelhető javak(tekercs rúna)lekorlátozása ellen,de ha valaki annyi időt rááldoz szerintem megérdemli hogy az akár 2,5 milla egységét leújrázza 5x vagy többször ez most nyilván soknak hallatszik de ha belegondolsz hogy egy ország felütéséhez és sereggel ellátásához mennyi pénz kell ez sajna kevés,de nagy segítség.

none 02-25-2010 19:00

Quote:

Originally Posted by Von (Post 242173)

épp azt mondod, hogy csak újrázással nem lehet átvenni a topot.. aki nem tud játszani úgyis elfogja bukni.. pl felesleges elfokozásokkal fedezésekkel ezt a pár milla katit.. amit mellékessen pár hónap alatt hozott össze.. így ha vki nem tud játszani annak semmit nem fog ez számítani.. ha valaki viszont tud annak ez jó kiindulópont lehet.. de neki sem elég a top ellen.. (3 milla kati elég 1 elfnek 2400rol a top30ba fedezni.. egyéb fajnak még arra se elég..) és 2. szintről még egy klán tagjai se tudnak több tucat orit katival megtölteni max 1-2-t de azt is elég sok idő, és kemény "meló"..

Reaktor 02-25-2010 19:03

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 242176)
Ne dobjuk a kukába:
Nos mint írtam semmi kifogásom a könnyen kezelhető javak(tekercs rúna)lekorlátozása ellen,de ha valaki annyi időt rááldoz szerintem megérdemli hogy az akár 2,5 milla egységét leújrázza 5x vagy többször ez most nyilván soknak hallatszik de ha belegondolsz hogy egy ország felütéséhez és sereggel ellátásához mennyi pénz kell ez sajna kevés,de nagy segítség.

Az újrázás nem erre való!

Ha ezt lehet vele elérni akkor az vagyonreplikálás, és nem a szétvert ország újrakezdése.
Nevezzük már a nevén a gyereket. Ha a seregek replikálása marad akkor nem helyénvaló ez a mondat
Ezt a lehetőséget csak akkor használd, ha teljesen szétesett az országod, és egyszerűbb egy újat kezdeni, mint a mostanival talpraállni.

Von 02-25-2010 19:15

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 242176)
Ne dobjuk a kukába:

Így nekem oké. Igazából nem áll szándékomban vitatni az akció nehézségét, mert kétségtelenül az :)
Ha globálisan próbálom nézni, akkor azt mondom, hogy igen, elég sokat kell foglalatoskodni, és elég sokat kell kockáztatni ahhoz, hogy egységekkel meg lehessen oldani, és igazából nem olyan tételek így sem, amivel haza lehetne vágni az A csoport piacát. Indulásnak viszont megteszik, és sokat segítenek.
Én igazából azt vitattam, hogy ezen múlna a topklán megdöntése, sőt tovább megyek, akár a tartós sikeresség A-ban már a top30 határa fölött.
Engem nem zavarna, ha maradna az egységújrázás. Bár igazából eddig sem a konkrét újra zavart az egységek kapcsán, hanem az egyik legkomolyabban hangoztatott mögöttes indok, amit ha jól értem ezzel a hsz-eddel finomítottál :)

Von 02-25-2010 19:19

Quote:

Originally Posted by none (Post 242178)
épp azt mondod, hogy csak újrázással nem lehet átvenni a topot.. aki nem tud játszani úgyis elfogja bukni.. pl felesleges elfokozásokkal fedezésekkel ezt a pár milla katit.. amit mellékessen pár hónap alatt hozott össze.. így ha vki nem tud játszani annak semmit nem fog ez számítani.. ha valaki viszont tud annak ez jó kiindulópont lehet.. de neki sem elég a top ellen.. (3 milla kati elég 1 elfnek 2400rol a top30ba fedezni.. egyéb fajnak még arra se elég..) és 2. szintről még egy klán tagjai se tudnak több tucat orit katival megtölteni max 1-2-t de azt is elég sok idő, és kemény "meló"..

Nos, igen, jól értelmezted amit írtam :)
Utána írtam, hogy ez nem az egységújrázás elleni érv, hanem az egységújrázás melletti egyik legkomolyabban hangoztatott érv falszifikációja :)
Ugyebár a következményét tekintve sem ugyanaz, hogy nem azért akarok kiütni egy mellette szóló érvet, hogy ne maradjon az egységújrázás, hanem azért, mert az érvet helytelennek tartom :)

Természetesen szétválasztva a tekitől meg rúnától, amik esetében a már sokszor leírt érvek miatt viszont kifejezetten támogatom a korlátozást.

Batu 02-25-2010 20:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242170)

Szerintem ezzel zárjuk is a témát, nincs probléma, nincs mit megoldani.:D
Megértem én ezt az egészet, rossz érzés amikor elveszik az embernek a sok munkával összegyűjtött vagyona. Megtörtént velem is többször, a legfájóbb az volt, amikor b-ben 1 milla katinkat ölték le piacról visszaérkezés után 4 perccel, mondván szabálytalan eszközökkel szedtük össze. 4-en szedtük össze szövimmel 2k kör alatt 3 gnómmal tekit írva, egy törppel nyersit termelve 2400 hekin(majdnem 3 milla volt a végén). Érdekes módon az ori ami csinálta azóta törölve lett. Sok helyen sokan támadnak nyilván joggal, de sokan olyanok is akikkel az életben még nem találkoztam. A kedvencem: g-ben 17 mészárt kaptam ellenakció nélkül. Többszöri kérdésemre a válasz annyi volt: "Tudod miért..." Persze nem megyek rinyálni ilyenekért sehová sem....Szóval azt gondolom, az ilyen akciók kezdeményezői, felbujtói stb. az itt ágálók közül kerülnek ki. Azok akik a nagy változást akarják az újrázás körül. A lehetőség eddig is nyitva állt mindenki előtt, ismert, többen is többszörözték újrával a vagyonukat sok helyen. Eddig nem volt gond....
Az hogy mindig azt mondom, hogy a topot a-ban utolérni e nélkül csak bratyizással lehet, ez tény. Persze lehet fordulni stb nagy vagyonok nélkül is, de bocsássunk már meg azoknak, akik ennél többre vágynak és magasabbra törnek. Ezt a lehetőséget elvéve nem marad lehetőség felmenni normálisan senkinek. Sajnos az én gyomrom azt nehezen venné be, hogy benyalom magam a toposok közé, lebratyizok és mikor elég vagyonra teszek szert eltaposom az eddigi pártfogóim. Akkor inkább újrázgatok. És ne mondja senki nekem, hogy kevés meló.

Pool 02-25-2010 20:34

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 242211)
Megértem én ezt az egészet, rossz érzés amikor elveszik az embernek a sok munkával összegyűjtött vagyona. Megtörtént velem is többször, a legfájóbb az volt, amikor b-ben 1 milla katinkat ölték le piacról visszaérkezés után 4 perccel, mondván szabálytalan eszközökkel szedtük össze. 4-en szedtük össze szövimmel 2k kör alatt 3 gnómmal tekit írva, egy törppel nyersit termelve 2400 hekin(majdnem 3 milla volt a végén). Érdekes módon az ori ami csinálta azóta törölve lett. Sok helyen sokan támadnak nyilván joggal, de sokan olyanok is akikkel az életben még nem találkoztam. A kedvencem: g-ben 17 mészárt kaptam ellenakció nélkül. Többszöri kérdésemre a válasz annyi volt: "Tudod miért..." Persze nem megyek rinyálni ilyenekért sehová sem....Szóval azt gondolom, az ilyen akciók kezdeményezői, felbujtói stb. az itt ágálók közül kerülnek ki. Azok akik a nagy változást akarják az újrázás körül. A lehetőség eddig is nyitva állt mindenki előtt, ismert, többen is többszörözték újrával a vagyonukat sok helyen. Eddig nem volt gond....
Az hogy mindig azt mondom, hogy a topot a-ban utolérni e nélkül csak bratyizással lehet, ez tény. Persze lehet fordulni stb nagy vagyonok nélkül is, de bocsássunk már meg azoknak, akik ennél többre vágynak és magasabbra törnek. Ezt a lehetőséget elvéve nem marad lehetőség felmenni normálisan senkinek. Sajnos az én gyomrom azt nehezen venné be, hogy benyalom magam a toposok közé, lebratyizok és mikor elég vagyonra teszek szert eltaposom az eddigi pártfogóim. Akkor inkább újrázgatok. És ne mondja senki nekem, hogy kevés meló.

Mi a javaslat?:eek:

Batu 02-25-2010 20:57

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 242212)
Mi a javaslat?:eek:

A beidézett rész.

Xeper 02-25-2010 21:00

Quote:

Ha jól érzem, ez a javaslat része.

Elkezdtem egy példa történetet írni, de aztán inkább eltekintenék tőle (pedig szerintem tanulságos... csak hosszú is :) ). A lényege kb annyi lett volna, hogy ha valaki csak úgy tudja sikeresen felvenni a küzdelmet mással, hogy vagyont újrázik, akkor fölösleges nekiindulnia a top ellen. És ezért fölösleges más játékát elrontani azzal, hogy értéktelenné tesszük a termelését.
Jelenleg adott a játéknak egy funkciója, amit sokan nem arra használnak, amire való. Ezt célszerű megváltoztatni, hogy az egyes esetekben túlzásba esők ne ronthassák el sokak játékélményét, de az eredeti funkció ne szenvedjen csorbát. Erre szerintem Ati javasolt korlátja nagyjából megfelelő megoldást nyújt.
Annyit módosítanék, hogy katirestartra én egy kb 1milliós limitet mondanék fajtánként. Elég könnyű pl A-ban ellődözni fokozgatások nélkül is ennyit. (az Alapítvánnyal pl egészem spórolósan haladva jöttünk fölfelé, és elment fejenként vagy 1 milla egység)

Batu 02-25-2010 21:05

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 242219)
Ha jól érzem, ez a javaslat része.

Elkezdtem egy példa történetet írni, de aztán inkább eltekintenék tőle (pedig szerintem tanulságos... csak hosszú is :) ). A lényege kb annyi lett volna, hogy ha valaki csak úgy tudja sikeresen felvenni a küzdelmet mással, hogy vagyont újrázik, akkor fölösleges nekiindulnia a top ellen. És ezért fölösleges más játékát elrontani azzal, hogy értéktelenné tesszük a termelését.
Jelenleg adott a játéknak egy funkciója, amit sokan nem arra használnak, amire való. Ezt célszerű megváltoztatni, hogy az egyes esetekben túlzásba esők ne ronthassák el sokak játékélményét, de az eredeti funkció ne szenvedjen csorbát. Erre szerintem Ati javasolt korlátja nagyjából megfelelő megoldást nyújt.
Annyit módosítanék, hogy katirestartra én egy kb 1milliós limitet mondanék fajtánként. Elég könnyű pl A-ban ellődözni fokozgatások nélkül is ennyit. (az Alapítvánnyal pl egészem spórolósan haladva jöttünk fölfelé, és elment fejenként vagy 1 milla egység)

Jól érted amit írtam. Aki fordulásnál többet akar, annak semmi 1 milla kati, de azt hiszem zárt kapukat döngetek. Semmi zavart nem okozna bármelyik csopiban bármennyi kati újrázása szinte. Persze ez inkább csak tipp, de a-ban a jelenlegi szabályok szerinti újrázással sem lehetne zavart keltő mennyiségű katit összeújrázni.

Reaktor 02-25-2010 21:08

Quote:

ezt a lehetőséget elvéve nem marad lehetőség felmenni normálisan senkinek. Sajnos az én gyomrom azt nehezen venné be, hogy benyalom magam a toposok közé,

Off
Nemrégen 3 új harcossal gyarapodott klánunk. Mindhárman már az 1/A topjában voltak mikor beléptek hozzánk. Az első pillanattól fogva bizonyították, hogy remek játékosok.

Az meg sem fordul a fejedben Batu, hogy a nagy klánok soraiba nem benyalás, hanem rátermettség és játéktudás alapján kerülnek be játékosok?
Off

Halljuk Batu mi a javaslatod!

l.o.s.t 02-25-2010 21:49

sziasztok.

en nem valtoztatnak rajta, mindenkinek adott a lehetoség, hogy ujrazzon az mas kerdes, hogy él-e vele.

Batu 02-25-2010 22:08

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 242223)
Off
Nemrégen 3 új harcossal gyarapodott klánunk. Mindhárman már az 1/A topjában voltak mikor beléptek hozzánk. Az első pillanattól fogva bizonyították, hogy remek játékosok.

Az meg sem fordul a fejedben Batu, hogy a nagy klánok soraiba nem benyalás, hanem rátermettség és játéktudás alapján kerülnek be játékosok?
Off

Halljuk Batu mi a javaslatod!

Nem fordult meg a fejemben, mert nem akarok bekerülni...Nem akarok a készbe beleülni és táncolni, ahogy más fütyül. Szeretem én húzni a nótát, sorry.:p
Olvass értve kérlek, csak ismételni tudom önmagam. Esetleg olvass vissza kicsit előbbre és ne csak a mai napot nézd. Nem látom, hogy értelme lenne változtatni az újra szabályait. Ati statisztikái, hogy hány országot érint a szabályváltozás illetve a magánvéleményem, hogy nincs más út az a-ban nem csak 1k kört eltölteni akaróknak az indokaim.

Pool 02-25-2010 22:11

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 242217)
A beidézett rész.

Az önsajnálaton kívül nem látok semmi érdemleges javaslatot, lécci írd már le a lényegét...
köszönöm

Pool 02-25-2010 22:14

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 242240)
Nem fordult meg a fejemben, mert nem akarok bekerülni...Nem akarok a készbe beleülni és táncolni, ahogy más fütyül. Szeretem én húzni a nótát, sorry.:p
Olvass értve kérlek, csak ismételni tudom önmagam. Esetleg olvass vissza kicsit előbbre és ne csak a mai napot nézd. Nem látom, hogy értelme lenne változtatni az újra szabályait. Ati statisztikái, hogy hány országot érint a szabályváltozás illetve a magánvéleményem, hogy nincs más út az a-ban nem csak 1k kört eltölteni akaróknak az indokaim.

Ha már egy-két orit érint, az pont elég, hogy változzon a dolog.
Egy két ori is tönkrevághatja a piacot, simán felhalmozhat több 100 milla tekit, ahogy ez G-ben megint történik...
ahol gondolom, nemsokára látunk megint egy "Batu újrát"...

Von 02-25-2010 22:18

Quote:

Nem vettem magamra amit az előbb írtál, de ez alapján úgy látom, hogy többek között nekem szántad, hogy benyaltam. LOL
Komolyan tudsz élni, sértegetsz aztán meg jössz sírni hogy begyilkolták a katonáid. Komolyan csak te nem látod az ok-okozati összefüggést aközött, hogy bántanak, és aközött, hogy olyanokat is sértegetsz, aki nem haragudtak előtte rád? :D
Bocs az offért, de ez most telibetalált :)

Senator 02-25-2010 22:21

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 242242)
Ha már egy-két orit érint, az pont elég, hogy változzon a dolog.
Egy két ori is tönkrevághatja a piacot, simán felhalmozhat több 100 milla tekit, ahogy ez G-ben megint történik...
ahol gondolom, nemsokára látunk megint egy "Batu újrát"...

Pool te a magad jogait félted... az nem fordult meg a fejedbe hogy hányan csináltak meg vérverejtékes munkával ezt ? én hat honapig meloztam a tekiért folyamatosan mindennap... te csak forgolodsz megértem hogy félsz... a játék élményét ellehet rontani sokféleképpen ,de most pont mi ellenünk az ujrán akarsz változtatni... ez nem fair play... én azt javaslom hogy az elsö 3 ujra legyen 500 körös amit vittél megkapod és ha megint és megint ujrázni szeretnél az már 1000 körös legyen... rengeteg idö igy is ha vki ebböl akar vagyont...

és ha pl vkit a rengeteg vagyonával elvernek egymás után többször az nem tud ujrázni és elveszti az összegyüjtött pénzének a nagy részét ... ez se fair...

:cool:

Pool 02-25-2010 22:26

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242244)
Pool te a magad jogait félted... te csak forgolodsz megértem hogy félsz...

1. milyen jogaimat?
2. kitől/mitől?
3. van annyi lém A-ban, amennyit 5 év alatt írnál össze A-s áron számolva :)
4. te ki vagy a játékban? mert ahogy látom, itt egy most regélt "megmondóember" :)

Ati 02-25-2010 22:27

Előre (?) szólok, hogy a személyeskedéseket kéretik a megbeszéléseken, sőt, a fórumon kívül hagyni. Ide csak javaslatok, érvek, indokok jöhetnek.

Köszönöm.

Senator 02-25-2010 22:31

javaslatom hogy 500 körök 3x maxal amivel átment az ipse... mert megdolgozott érte... és ha azután is akar ujrázni akkor legyen 1000 kör... nem pedig hogy ha vki összehozott 30 milla tekit pls köv ujránál 3ra olvad... ez vicc akárhonnan is nézem... van aki sosem ujrázgat csak vándorol a személyiségei miatt...

Alg 02-25-2010 22:35

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242249)
... mert megdolgozott érte...

Nem, nem dolgozott meg... azért az 1-2-5-6 milla tekercsért dolgozott meg, amit saját maga írt/lopott/termelt össze... ha 500 körönként megnyomok egy gombot, az nem "megdolgoztam érte" eset...

Pool 02-25-2010 22:37

Quote:

javaslatom hogy 500 körök 3x maxal amivel átment az ipse... mert megdolgozott érte... és ha azután is akar ujrázni akkor legyen 1000 kör... nem pedig hogy ha vki összehozott 30 milla tekit pls köv ujránál 3ra olvad... ez vicc akárhonnan is nézem... van aki sosem ujrázgat csak vándorol a személyiségei miatt...

1000 kör gyorsban semmi...
legyen csak a vagyon arányához kötve a kör
Biztos nem 30 milla tekinél lesz meghúzva a határ, mert az aprópénz...

annak, hogy vki sosem újrázik, mi köze ahhoz, hogy korlátozni kellene az újrázást?
lehet azért vándorol, mert a-ban már elég nagy orija van, azt hagyja, így csak muszáj a többivel mennie
sok szeme meg azért lehet, mert nem 10 napja kezdte...
vagy mert nem írta a tekit 5 évig 200-on :)

PS: Tibu, már be se mutatkozol? :)

vityu 02-25-2010 22:39

Quote:

nincs más út az a-ban nem csak 1k kört eltölteni akaróknak az indokaim.

Többen vagyunk a klánban, akik több mint 15k kört töltöttünk el az A-ban. Ebből több mint 14k-t a top-ban. Egyikőnk sem újrázott semmit.

Nem lesz TOP-döntés belőle. De ha van pár mrd tekercse valakinek leújrázni nálunk is kétszer, akkor jelentkezzen, és megbeszéljük! :D

Senator 02-25-2010 22:40

igen és ha én többet szedtem öszze? megdolgoztam érte igen is , képzeld még 20 millio drágakövem is volt... én nap mint nap ezzel foglalkoztam... és ha nem vagy kezdö nem csak pár milliot szedsz össze...

Batu 02-25-2010 22:43

Quote:

Originally Posted by Von (Post 242243)
Nem vettem magamra amit az előbb írtál, de ez alapján úgy látom, hogy többek között nekem szántad, hogy benyaltam. LOL
Komolyan tudsz élni, sértegetsz aztán meg jössz sírni hogy begyilkolták a katonáid. Komolyan csak te nem látod az ok-okozati összefüggést aközött, hogy bántanak, és aközött, hogy olyanokat is sértegetsz, aki nem haragudtak előtte rád? :D
Bocs az offért, de ez most telibetalált :)

Befejeztem az offolást, ez az utolsó.
Tévedsz és nem ismersz, ha ilyet feltételezel rólam. Nem neked szántam, nem szántam senkinek sem. Elnézést, ha félreérthető volt, nem állt szándékomban, hogy megbántsalak. Azt sem tudom melyik klánban vagy, én nem figyelek senkit, mint ahogy velem teszik.:p Arról szólt a mondanivalóm, hogy szeretem én megkeresni amit elverek és nem akarok mástól kérni/kapni sem.
Szóval nem érzem a fontosságát az újra változtatásának, csak ismételni tudom.:)
Kikérem magamnak a sírdogálást, csak leírtam tényeket és már ott is mondtam, hogy nem rinyálásként, mert nem tudok már mit tenni úgy sem.

Senator 02-25-2010 22:47

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 242254)
1000 kör gyorsban semmi...
legyen csak a vagyon arányához kötve a kör
Biztos nem 30 milla tekinél lesz meghúzva a határ, mert az aprópénz...

vagy mert nem írta a tekit 5 évig 200-on :)

PS: Tibu, már be se mutatkozol? :)

na szoval Tibu vagyok :D üdv mindenkinek...

Pool miért pont a vagyonhoz kellene kötni ? itt mindenki saját joga mennyit szed össze... megint csak ellenünk beszélsz és félsz... mert talán nem fogsz többet pörögni ki tudja... :D

az ujrázás 11 éve müködik rengeteg ember használja ki igy ki ugy, ki a megmondoja hogy mi rendeltetés szerü ? vagy vedd el az ujrát abszolute Ati vagy hagyd igy ahogy van... vagy legyen 500 kör 3x és a többi szisztematikusan nöljön... :cool:

Batu 02-25-2010 22:48

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 242256)
Többen vagyunk a klánban, akik több mint 15k kört töltöttünk el az A-ban. Ebből több mint 14k-t a top-ban. Egyikőnk sem újrázott semmit.

Nem lesz TOP-döntés belőle. De ha van pár mrd tekercse valakinek leújrázni nálunk is kétszer, akkor jelentkezzen, és megbeszéljük! :D

Nekem is van 26k köröm a-ban meg mittomén mennyi topköröm, de akkor neked látnod kell, hogy top döntést nem egyszerű megvalósítani csak ott termelve. Viszont, ha így haladnak a dolgok lehet lesz szó a nálatok újrázásról.:)

Ati 02-25-2010 22:50

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242258)
igen és ha én többet szedtem öszze?

Az egy hasznos dolog, felsőbb szinteken biztosan ki fogod tudni használni. A felvitelt a mostani javaslat nem befolyásolja, ha van 500 millió tekercsed, annyit is felvihetsz egészen az 1/A-ig is akár.

A jalasvat csak az ÚJRAINDULÁSra vonatkozik. Ha újraindulsz, akkor 8x3=24 millió tekerc sed marad meg maximum. Még ekkor is lehet tovább növelni, és ennél sokkal többel fellépni, és sokkal többet felvinni.

Ez a javaslat aktuális állása tekercs terén.

Alg 02-25-2010 22:51

Quote:

igen és ha én többet szedtem öszze?

Akkor legyen elég, és ne akard újrázgatni...
Ha meg nem elég, szedj össze többet, mondom Szedj össze, és ne csinálj a semmiből

Pool 02-25-2010 22:51

Quote:

igen és ha én többet szedtem öszze? megdolgoztam érte igen is , képzeld még 20 millio drágakövem is volt... én nap mint nap ezzel foglalkoztam... és ha nem vagy kezdö nem csak pár milliot szedsz össze...

De meg is dolgoztál érte Tibu, minden normálos oriddal :)
Akkor Neked nem is kellene újrázni, nem is értem, miért vagy a korlátozás ellen?

akinek 20 milla kavicsa van, az csak ne újrázzon 500 körönként :)

Xeper 02-25-2010 22:52

Quote:

Azt érdemled meg, amit megtermeltél, vagy mástól megszereztél. Pont annyit, semmivel sem többet.

Még mindig nem hangzott el tőled (sem) érv, hogy egy funkció nem rendeltetésszerű használatának járulékos eredménye miért 'jár', illetve milyen jogod csorbulna ettől a módosítástól. Ennek a járulékos eredménynek a korlátozása a rendeltetésszerűen ezt alkalmazók számára teljes mértékben érezhetetlen. Akkor mi is a baj vele?

Pool 02-25-2010 22:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242266)
Az egy hasznos dolog, felsőbb szinteken biztosan ki fogod tudni használni. A felvitelt a mostani javaslat nem befolyásolja, ha van 500 millió tekercsed, annyit is felvihetsz egészen az 1/A-ig is akár.

A jalasvat csak az ÚJRAINDULÁSra vonatkozik. Ha újraindulsz, akkor 8x3=24 millió tekerc sed marad meg maximum. Még ekkor is lehet tovább növelni, és ennél sokkal többel fellépni, és sokkal többet felvinni.

Ez a javaslat aktuális állása tekercs terén.

Bőven elég ennyi tekercs
A-ban nincs is benne már pénz, annyira elértéktelenedett
vezesd be gyorsan...

Alg 02-25-2010 22:54

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242262)
, ki a megmondoja hogy mi rendeltetés szerü ?

Khmm... mondjuk Ati? Vagy akár a "szabálykönyv"

Batu 02-25-2010 22:54

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 242269)
Még mindig nem hangzott el tőled (sem) érv, hogy egy funkció nem rendeltetésszerű használatának járulékos eredménye miért 'jár', illetve milyen jogod csorbulna ettől. Ennek a járulékos eredménynek a korlátozása a rendeltetésszerűen ezt alkalmazók számára teljes mértékben érezhetetlen. Akkor mi is a baj vele?

Az, hogy eddig mindenkinek "járt", mostantól meg nem és pont érint.

Xeper 02-25-2010 22:56

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242262)
az ujrázás 11 éve müködik rengeteg ember használja ki igy ki ugy, ki a megmondoja hogy mi rendeltetés szerü ?

Majd a játék megmondja (neked pedig ismerősnek kellene tűnnie a szövegnek, néhányszor már olvashattad):

Ezt a lehetőséget csak akkor használd, ha teljesen szétesett az országod, és egyszerűbb egy újat kezdeni, mint a mostanival talpraállni.

Pool 02-25-2010 22:56

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 242272)
Az, hogy eddig mindenkinek "járt", mostantól meg nem és pont érint.

Most is járni fog mindenkinek, max kicsit le lesz csípve ez-az a vagyonokból...

All times are GMT +1. The time now is 10:23.