![]() |
Quote:
|
Küldetések...
5 új küldetés került be, amikhez nem kell elhagyni a főváros területét (max le a csatornába). Ezek alap szintű küldetések, nem kell hozzájuk senkit legyőzni, viszont nemcsak tapasztalati pontot adnak jutalmul, hanem mást is. Van, ami nagyon egyszerű, és van, ami a tárgyak egymással való használatát hivatott belédrögzíteni. Van olyan küldetés is, aminek többféle megoldása van,a megoldástól függően több-kevesebb tapasztalati pontot kapsz. A küldetésekkapcsán 4 új egyedi mob került be, valamint 13 új tárgy (ezek nagyrésze küldetéstárgy, máshova nem használható). Sok sikert! :) |
Quote:
|
Az egyik házban lévő csávóra ha ráállok, akkor nem szólít meg, viszont, hogyha az asztalához megyek akkor megszólít, holott nem is ott áll...rendben van ez?? :)
|
Quote:
|
Jelentem az összes házba be tudok menni, még azokba is, amik elvileg a karakterek házai (ezek a 2. legnagyobb házak)... (nem megyek be egy házba, hanem a ház képére állok csak)...
Kivétel ez alól a legnagyobb ház, amiből 1 db van... Gondolom ez sincs jól így :) |
Quote:
|
Quote:
...És akkor mikor lesznek házaink?? Leraknék pár dolgot... :rolleyes: |
Meg ne támadjátok a professzort, baromi erős :D:D
|
Ati, a lent a csatornában lévő elveszett emberkéhez még adhatnál némi támpontot, mert ötletem sincs...
|
Quote:
Vagy vezesd ki, vagy rajzolj neki térképet, vagy vedd rá, hogy inkább maradjon ott, vagy mittomén... :) (Ez egy kicsit szivatós küldi, elismerem, de meglesz az...) |
Quote:
|
Ja, amugy asszem behalt a jatek. :)
|
Quote:
|
Quote:
Úgyhogy további jó tesztelést mindenkinek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A 2. szigetemre jöhetne a következő :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
A rejtvényújságot miért nem lehet kitölteni a ceruzával? :eek: |
Quote:
Mindenesetre a goblinos küldi szerintem még nincs meg. ;) |
Quote:
|
Ha már van kalapács a játékban, akkor lehetne valami olyan is, hogy azt viselve gyorsabb a kovácsolás.
|
Quote:
Ki jött rá a csatornában eltévedt fickó megoldására? :) |
Quote:
A kalapács max kisebb dolgokra használható. |
Quote:
Szerintem az adhatna több tpét is, mert nem olyan könnyű rájönni. Bár nem tudom lett volna e másik megoldása is... |
Quote:
|
Most tűnt csak fel, hogy elmaradt az éjféáli nem tudom mi.
Úgy értem, hogy aranyklánmedált sem kellett ujra felvenni, és nem kaptunk se rúnakristályt, se kék lötyit. Kaphatnánk egyet? :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Eléggé zavarnak ezek a fagyások, különösen azért, mert látszólag semmi ok nincs rájuk... Amíg rá nem jövök, hogy mi okozza, addig bettem egy ellenőrzést, ami ilyenkor hivatott automatikusan újra játszhatóvá tenni mindent egy szándékos szakítás után. Ez egyelőre csak elméleti szinten működik, hiszen kipróbálni lehetetlen, ameddig elő nem jön ismét a jelenség...
Ha fagyás van, és 10 percnél tovább tart, akkor nem működött. Sikítsatok, ha nem vettem volna észre. Köszi. |
Lett valami módosítás a tábortűzzel kapcsolatban? Most pár perc alatt kialszik nálam a tűz.
|
Quote:
Ha tovább szeretnéd, hogy égjen, tegyél még rá tüzifát. :) |
Quote:
|
Quote:
Plusz még egy-két módosítás, mielőtt továbblépnénk. Igazából még egy nagy modul van, amit (újra) tesztelni szeretnék, és utána lassan átváltani majd éles játékra. |
Új küldetés...
... a bennszülött-szigeten. Szintén alapszintű küldetés, nem kell hozzá legyőzni senkit. Nem mondom, hogy nem fogtok érte utálni, de ilyen küldi is kell. ;) Erre a szigetre később kell majd még küldetés, ez most egy kicsit megint egyedülálló, és talán a legidegörlőbb az eddigi küldetések közül. :) |
Frissítés...
Ami változott:
|
A küldiben a második feljövő szövegnél el van valami gépelve. Oda hagyon helyett nem nagyon kéne?
|
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |