![]() |
Na ilyen buggal sem találkoztam még :o
Eggyel több munkásom lett a házcégemben... Nem volt kinn állásajánlatom, nem is jelzett a rendszer, hogy belépett volna valaki, mégis 21 munkásom van a 20 helyett... :confused: Ez már kezd röhejes lenni, egyszercsak majd jól át is állítgatja nekem a rendszer a fizetéseket, meg kiteszi 1 PLN-ért a házat, meg ilyenek!? :eek: |
Quote:
|
Valami nem tiszta, elvileg magasabb haszonnál kellene járnom, mint ahol vagyok. Ha kész lesz a házam, ami éppen épül, akkor olyan napi 1 aranyas a nyereségem, holott az elején meg kellett volna lennie a napi 2...
A fene egye azt a termelékenység bugot, hogy nem láttam, hogy mi mennyit termel... :( |
Szeretnék lengyel pízt átváltani aranyra. De kiraktam az orggal, nem láttam kinn a karakteremmel. Átutaltam oda, kiraktam, de még mindig nem ment el... Valaki látja kinn? A karakteremmel van kinn 440PLN 0.025 aranyért... Félek már megint valami bug...
|
Quote:
|
Quote:
Azért köszi! :) Látom ez nehéz lesz!:) Akkor ha valaki venni akar a cégéhez lengyel pénzt, az inkább jelezzen nálam, és adok neki szívesen! :) |
Rendesen aljasnak érzem magam.
A lengyel munkaerőpiacon csak az én ajánlatom volt kinn kb egész nap, persze nyilván volt másoké is, és most a munkásaimat kicsit megpörgettem minimálbéren... Volt aki 9-es wellnessel jött, de vicces, még az is minimális profitot hozott, vagyis a erepmarket szerint. Most a jelenlegi mukijaimmal 2 arany feletti a haszon. |
Quote:
Nekem asszem pont két aranyra jött ki, én azért elég jól szoktam fizetni a munkásaimnak, mert nem akarom, hogy lelépjenek. Igazából hosszabb távon azt tervezem, hogy a lengyel bébibumm tagjaival együtt növesztem a céget, igaz sokáig fog tartani :) |
Quote:
|
6 óra alatt 17munkás fordult meg nálam. Mondom, volt aki 9-es wellnessel is profitit termelt. :D Mindenki jött, dolgozott, ha rossz wellnessel, kirúgtam, ha jóval, akkor olyat, aki nem megbízható, hagy ki napokat.
|
Quote:
Mekkora hányadát teszik ki nálad a költségeknek a bérek? Legyen pl 50% Így ha emelsz 20%-ot a munkásaid bérén (-> 1,1* költségek), kb ott vagy, mintha 1 munkással kevesebbed lenne (0,9 termelés -> 1/0,9 effektív költség, azaz kb 1,11* költségnek felel meg), és így dolgozna mindenki. Ha nagyobb lengések is előfordulnak, akkor még nagyobb fizetéssel is ugyanennyi lenne a nyereséged. |
Quote:
|
Quote:
Sztem arra utal, hogy az ideális létszám a házgyárban 20, ha többen vagy kevesebben dolgoznak akkor malus szorzót kapsz (0,9; 0,8;...0,1) vagyis egyszerűbb 20 jó wellnessű embert magas skillel szerezni, mint pörgetni a melósokat, mert az macerás, hiszen ha nem rúgod ki őket romlik a termelékenységed. De lehet nem jól értelmezem amit mondott. ;) |
Quote:
Kiraktam 10állásajánlatot, kirúgtam egy embert, egy olyat, aki egyébként sem teljesített sokat a fizetéséhez képest. Jött helyette valaki, ugye akkor 20-an lettek, max termelékenységgel dolgozott. Ha rossz volt a wellnesse, akkor is termelt profitot, csak akkor kirúgtam. Megint maradtunk 19-en.... így ment ez. Ráérek, vizsgaidőszak van, egész nap a gép mellett vagyok :) |
Quote:
Anno a vizsgaidőszakom nem tartalmazott szabadidőt... :D |
Quote:
|
Na, Beni, leálltál az erepublikkal? Nincs napi 2 kattintásod? :)
Legalább a 6. szintig vidd el, és a bejövő aranyat utald át a hadügyminisztériumnak! :) Azt nem mondom, hogy azért, hogy megkapjam én is, mert ugye elfelejtettél a linkemről regisztrálni... :p Na de napi 1-2 szintet lépsz az elején, tehát nem sok idő. :) De az arany meg kell. |
Na valaki menő manó tapasztalt céges! :)
Az erepmarketben ha átállítom a céget q2-re, akkor nem lesz meg egy nap alatt a ház. Hogy számolja a fizetéseket? Akkor is csak 1 napit számol? Nekem úgy tűnt, igen. Akkor még le kell vonni belőle a másnapi fizetéseket? Mert úgy még akkor sem éri meg q2-re áttérni. Most már pedig elkezdtem gondolkodni nagyon, mert most raktak ki elém vagy 7házat, pedig jól leverték az árát eddig is. |
Összejött 20 arany "felesleg". Melyikőtöknek küldjem vissza hamarabb a kölcsönt? Vagyis ennyi van a cégben 2 napi fizetés, és 2 házra való cucc után.
Ahogy gondoljátok! Mondjuk, ha valaki azt tanácsolja, hogy csináljam meg q2-re inkább a céget, akkor lehet azt vállalom, és majd ha megint összegyűlt, akkor majd akkor megy! :) Persze csak ha ráér! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
FAIL! :)
Nem tudtam, hogy a piacról elveszik a cucc, amikor upgrade-elem a céget! :D 3arannyi ment el a frászba... Nah, meg volt a tanulópénzem... most csinálnom kell valamit, mert ez így nem mókás, úgy számoltam, hogy az abból befolyó pénz lesz a bér, és veszek fát hozzá... Tehát gatyába kell ráznom kicsit a céget! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Félelmetes ez a lengyel piac... amikor 120-ra ment le az ára a háznak, akkor úgy döntöttem, csak megcsinálom a q2-t, ha már 60-at zuhant az ár, Erre most megint visszament 140 felé, ahol több a hasznom, mint a q2-essel. Ejj, ilyen ez! :D
|
Szlovénia ismét felkerült a térképre. Adakozzatok ti is.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lol, kiléptem a Szolidaritás Pártból és csatlakoztam az Aljaelit Párthoz :D:D:D
http://i48.tinypic.com/2il2b6p.jpg :D Úgy gondolom, Pali papa át tudja adni ennek a pártnak a filozófiáját jobban, mint én, ha valakit érdekel :) |
Na vajon miért van az, hogy ez a bugos szar egyre rosszabb???
Az adminok egyre egyoldalúbbak, a játék most éppen nem elérhető legalább egy órája... |
Quote:
|
Quote:
http://kephost.com/images/63hoditorepublik.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
FM lettem :D :rolleyes:
|
Quote:
Sokat kellett fizetni a FIDE-nek? :) |
Quote:
|
Quote:
Nekem még kell aludni vagy 14-15öt mire FM leszek :( Viszont holnap meglesz a 3. SuperSoldier :):) |
All times are GMT +1. The time now is 20:05. |