![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A moderátorok jelenleg (ha jól látom..) Arden Szotyi Jupi Never Jack Hami Belas Gárdi If Bari meg én. Nem hinném, hogy bármelyikünk is maradandó károsodást okozott volna bármelyik csoportnak, vagy fórumnak az életében. De mindegy is. |
Quote:
|
Remélem, normálos moderátorokat kapunk majd az anarc "közösre", akik kiélhetik a sérelmeiket.
Ugyanis a moderátorságnak jelen pillanatban nincs értelme, sem gyakorlati haszna. Hogy miért? Mert egy meghívásos fórumon, ahol csak a "haverok" beszélgethetenek (lévén hogy csak ők kapnak meghívót...) minek kell moderálni bárkit is? :D Jupival meg ne foglalkozz, ő ilyen, akár lesz közös fórum, akár nem, akár moderátor lesz, akár nem, ő duzzogni fog. Az meg felettébb elkeserítene, ha egy örökmorgó miatt buknánk a lehetőséget. |
Quote:
Ha valaki erre használja a moderátorságot, akkor egyet kell, hogy értsek: valóban nincs értelme az adott fórumon. Természetesen az ilyen fórum nem lehet publikus. |
Őszintén: mi másra lehetne használni?
A szórakozáson kívül nincs haszna, mivel azéert azok az országok vannak meghívva, mert nincs problémánk egymással. Értsd: nincs kit, és nincs miért büntetni a moderátoroknak. |
Hozzáteszem:
Bejelentettem, hogy nem lesz a Központból nyílt fórum. Bejelentettem, hogy azonnal törlésre kerül az egész fórum úgy ahogy van, amint megjelenik az a bizonyos nyílt változat. |
Quote:
Az álláspontom nem változott. |
Quote:
|
Egyébként meg van egy olyan érzésem, hogy ha Jupitól végérvényesen megvonná valaki a moderátori jogát, akkor se lennénk nyílt fórum... Kár, hogy Jupi az idegeskedésével egy felületes okot szolgáltatott a státuszmegvonásra. :(
|
Quote:
|
Nézd, a döntésem végleges, mint azt a Központban is megtekintheti bárki...
És továbbra sem hiszem el, hogy ha Jupi elveszti a moderátori jogát végérvényesen, akkor visszakapja a Központ a nyilvánossá válás státuszát. Egyszerűen nem hiszem el. Túl egyszerű lenne... |
Szerintem meg te adtad a fegyvert a játékosok kezébe. Nyilván azok akik jelenleg moderátorok, elég régi anarchosok, és képesek valamilyen módon elviselni a másikat. Az, hogy sem Jupinak, sem Ardennek nem érkezett ide érdemleges válasz a kérdésre, az elhagyható. Más kérdés, hogy most először szolgált feltételezett válasszal egy játékos... Amúgy ha jól emlékszem, hatalmadban áll, hogy te dönts, ki a moderátor, nem?:P
Hány olyan fórum van, ahol a "nem csak az elmúlt fél óra alapján", nyilvánossá lehetne tenni azt? |
Igen, a hatalmamban áll elvenni Jupi modjogát.
A problémámat egyel feljebb olvashatod. De megismétlem. Van egy olyan érzésem, hogy ez nem Jupin múlt, van még ott valami, csak most mivel Jupi kikelve magából épp idióta, van egy bűnbak, akire az egészet rá lehet húzni... Mivelhogy: Atinak hatalmában áll a játékból kitiltani, sőt, mivel moderátori státuszban tajga a fórumomnak, még ha nem lenne admin, akkor is ki tudná tiltani onnan Jupit. Fenntartomazt, hogy nem hiszem el, hogy Jupi kirohanása miatt vesztettünk státuszt. |
Quote:
|
Quote:
Végülis a címzés mindegy is. A lényeg, hogy nem emiatt beszítettük el a státuszunkat. A "nyíltság" megszerzése nélkül meg elenyészik a fúrum, mivel mindenki (valószínüleg még én is...) csak a nyíltat fogjuk használni.. Onnantúl kezdve meg be lehet zárni a boltot. És nem csak az Anarchista Központ fog elnéptelenedni, hanem így hasraütésszerűen kb 40 másik "meghívós rendszerű" fórum is. Mind törölhetik magukat. És a legtöbben meg is fogják tenni. Mint ahogy én is. |
Quote:
|
Quote:
Mivel ezek szerint ezek az emberek alkalmatlanok erre a célra, nem lesz "nyílt" anarchista fórum. (Mivel a miderátorok személyére való hivatkozással lett elutasítva a kérelmünk... de a moderátorok minden fórumon ugyanazok, legfeljebb más sorszámú orikkal....) De mivel már be lett jelentve, hogy lesz, ezért tutira egy öszvér megoldás fog születni. Nagy valószínűséggel létre lesz hozva még egy anarc fúrum, nyílttá lesz téve, és Isten tudja kik lesznek a moderátorok ott. (meg egyáltalán ki hozza létre? Lévén, hogy az anarchisták úgy ámblokk erre nem alkalmasak) Mert hogy nem igazi anarchisták, az hétszentség.... onnantúl kezdve meg miről beszélünk? Mert hogy anarchista fórumról nem, az biztos. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nyilván nem általános cél, hogy ez legyen a követendő példa, ezért az ilyen fórumok továbbra is meghívásos rendszerben tudnak csak működni. Sok olyan fórum van, ahol nem az a téma, hogy egy olyan bővítési hullám vége felé közeledve, amikor az érintett emberek (jelen esetben anarchosok) kérései olyan arányban teljesültek, mint még soha a játék történetében, arról szóljon a fórum, hogy jajj de rossz lett a játék. Ja hogy meg lett mindenki kérve, hogy aki idegileg nem bírja a változást, az maradjon távol. Meg se lep, hogy az ebben érintettek egy része úgy érzi, hogy rá nem vonatkozik. De. Szemmel láthatóan igen. |
Sajnálom ,ezt akkor se hiszem el.
biztos vagyok benne, hogy nem igaz az, hogy 1 ember miatt, aki épp ki van akadva, egy hatalmas fúrum elbukja a túlélés esélyét AKKOR, amikor az illető 1 kattintásra eltávolítható lenne. De laglaábbis a moderátorjoga eltüntethető. |
Quote:
Mint azt írtam a nyilvános fórumokról, a fórum moderátorságának összetétele kizáró ok lehet, valamint az a stílus is, amit a fórum moderátorsága az adott fórumon enged. Ennek a konkrét fórumnak az esetén ez a kizáró ok áll fenn. |
Quote:
(a helyes, jólneveltség köntösébe bújtatott írásnak sincs értelme..) |
Quote:
|
Quote:
|
Rendben, a kizáro okok végérvényesen el lettek tűntetve. Ilyen körülmények között ringbe szállhat a központ, vagy nem?
|
Quote:
Beni hozta letre a forumot, a modik perpill Orsi, Beni, Fefe, es En. A forum neve jelenleg Regi W-sek foruma, azt hiszem, mi majd elnenk a nevvaltoztatas jogaval is, vmi olyanra, ami az 5/W forumra utalna. (pl 5/W) Szoval egy teljesen hasonlot szeretnenk, mint ami regen volt, a megszokott arcokkal, es lehetoseget adni az ujaknak is, hogy jojjenek, es tenyleg egy jo kozosseg resze legyenek. |
megértem atit, h az anarchos fórum nem lehet nyílt, a modik személye miatt. én nem látok ekkora összeesküvés-elméletet a dologban, mint gee.
annyit kérdeznék atitól, h lehetőség lenne-e (mivel igény biztosan igen) egy új (a jövőben nyílt) anarchos fórum létrehozására? és komolyan érdekelne, h kiket látna szívesen (kiket fogadna el) egy anarchos fórumban moderátornak. |
Quote:
|
Quote:
ha publikus, akkor kit nem látnál moderátorként? |
Sjanálom, hogy nincs símulékony, papírforma szerinti hivatalos szövegem, és azt akartam elérni, hogy anarchista fórumon anarchisták legyen a moderátorok, akik sok sok éve sok sok orival járják a csoportokat... Aluliskolázottságom, és bugyuta mentális képességeim miatt nem valószínüleg nem fogtam fel, hogy itt nem ez a lényeg, hanem egy ultraidilli, mindenki mindenkit imád, mindneki " Szia Drágaságom, Kincsem >-)))))))) " stb stb környezet létrehozása...
Tehát nem a tekintély parancsol, hanem a "nyál". Vágom mostmár. Valóban, így nem lesz anarchista nyílt fórum, vagy ha igen, akkor a korábbaikban vázoltak szerinti, pár totttál semleges normálos be lesz hozzánk rakva modinak, aztán majd ha valaki azt meri mondani, hogy "afenne..." kapjuk az arcunkba a 168-at.... :D:D |
Az összeesküvés elméletemről annyit, hogy eddig beigazolódni látszik...
A moderátorjog levételével kockára tettem az egész jövőbeni játékomat, mivel egyértelmően megkaptam a fenyegetést, hogy ezért a lépésemért cserébe soha többet nem engednek szintet lépni... Jelenleg nincs moderátor a központban. Mivel ezzel a brutális hátránnyal amit felvállaltam sem kaptuk vissza a nyíltságot, azt kell mondjam, beigazolódik az, hogy nem a mai "utolsó fél óra" miatt nem lehetünk mi a nyíltak. |
gee, ne haragudj, de te miről beszélsz?
most írta ati, legalábbis én azt szűrtem ki a szavaiból, h van esély nyílt anarch fórumra a későbbiekben. illetve normálos modiról nem volt szó. azt mondta ati, h néhány anarchos, aki eddig modi volt, nem alkalmas modinak. de én úgy vettem ki, h mivel ebből kevés van, ezért igenis van olyan anarchos, aki lehetne modi abban a fórumban, nem kellene "bérelnünk" normálos modit. |
Innentől kezdve viszont nincs értelme a további játékomnak, mivel ha nem tudok szintet lépni (márpedig valóban nem fogok tudni...) és még fórum sincs kilátásban, meghirdetem az országaimat eladásra...
Most mehetek álnéven normálozni, és körbenyalni pár embert, és megalázóan alamizsnáért kuncsorogni, hogy legalább tag lehessek fórumokon. Szép kilátások. |
Quote:
De tök mindegy is, úgyse mi leszünk a nyíltak, ha a padlón vergődve is könyörgök. márpedig annyi büszkeség még szakadt belém, hogy ezt nem fogom megtenni. inkább abbahagyom. |
Quote:
Nem hiszem, hogy most egy teljes listát össze tudnék állítani, és nem is hiszem, hogy még ha össze is állítanék, jó ötlet lenne egy ilyen listát publikussá tenni. Amikor eldöntendő lesz, hogy az adott fórum publikus lehet-e, akkor végignézem, hogy kik érintettek, és ez alapján lesz egy igen vagy egy nem mondva, esetleg egy lista, hogy kik nélkül igen. Ha valaki például mindenképp ragaszkodik Lilike moderátorságához, akkor az a fórum nem valószínű, hogy publikus lehet. :) |
gee, ne haragudj, de hagyjad már ezt abba. annyira szánalmas, h nem tudom elmondani. harcolj jupival, és mutasd meg, ki a jobb, ennyi.
off vége, bocsánat. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:09. |