Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Pepa 01-24-2009 19:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 202540)
Ebből már a második is az első ELŐTT játszódott, nem?

Nem. Az első részben felébresztik Vikit és ott a csaj ki is nyírja. És létrehozzák a predaalien (egyharmad ember-egyharmad vámpír-egyharmad farkas) csávót. A 2. részben felébred az első ősvámpír és az veszi üldözőbe a csajt meg a predalient.

Ati 01-24-2009 20:00

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 202542)
Nem. Az első részben felébresztik Vikit és ott a csaj ki is nyírja. És létrehozzák a predaalien (egyharmad ember-egyharmad vámpír-egyharmad farkas) csávót. A 2. részben felébred az első ősvámpír és az veszi üldözőbe a csajt meg a predalient.

No ennyire követhetetlen volt számomra a második rész. :( Pedig a magyar feliratok segíthettek volna. :D Viccesek volt az első részben a budapesti metróban játszódó jelenetek, még az "Ajtónak támaszkodni tilos" feliratok is megvoltak. :D A másodikból is rémlik jópár "Vigyázat! Életveszély" feliratú poszter és felirat. :D

Fefe013 01-24-2009 20:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 202543)
No ennyire követhetetlen volt számomra a második rész. :( Pedig a magyar feliratok segíthettek volna. :D Viccesek volt az első részben a budapesti metróban játszódó jelenetek, még az "Ajtónak támaszkodni tilos" feliratok is megvoltak. :D A másodikból is rémlik jópár "Vigyázat! Életveszély" feliratú poszter és felirat. :D

Abban a verzióban, amit én néztem, még kiabáltak is magyarul, a svéd feliratról, ami a magyar mellett megjelent, már nem is mondok semmit:D:D:D

Fefe013 01-25-2009 10:36

A piszkos tizenkettő / The Dirty Dozen

Az amerikai hadsereg sokat tapasztalt katonája, Reisman őrnagy azt a feladatot kapja, hogy veszélyes bűnözőkből képezzen ki egy alakulatot, mely képes lesz végrehajtani minden idők egyik legnehezebb és leglehetetlenebb kommandós akcióját. A megszállt Franciaország területén, egy szigorúan őrzött kastélyban magas rangú náci tisztek pihenik ki a háború fáradalmait. A cél az ő elpusztításuk. Ezért tizenkét halálra ítélt katona szokatlan ajánlatot kap a hadseregtől: ha önként részt vesznek a kommandós akcióban és túlélik a bevetést, kegyelmet kapnak. Mindenki igent mond, s kezdetét veszi Reisman őrnagy és a piszkos tizenkettő küldetése.

Nem egy mai darab, de csak ajánlani tudom mindenkinek:)

Kutyuleee 01-25-2009 13:08

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 202559)
Nem egy mai darab, de csak ajánlani tudom mindenkinek:)

A klasszikusok már csak ilyenek:)
Amúgy erről jut eszembe, hogy halottam hogy ebből a filmből akarnak forgatni egy új verziót. Hál isten persze, nem csak újra forgatni akarják (amit utálok ilyen filmeknél), hanem kissé átalakitott verziót.

ps.: hát most olvastam pár commentet a scriptről, és elég silánynak tünik az alapsztori:(

Kutyuleee 01-25-2009 13:40

Sőt ha már itt tartunk, Quentin Tarantino is remake-el egy hasonló filmet, az Inglorius bastards-ot. Hasonló II.Vh-s sztori:) az biztos hogy az egyik fő szerepben egy nagyobb szinész játszik majd: Brad Pitt (Tarantino a saját piszkos tizenkettőjének is emlegette:))

A bemutatóját a 2009-es cannes-i fesztiválra igérte, úgyhogy már nem kell sokáig várni rá:D

Fefe013 01-25-2009 21:11

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 202568)
Sőt ha már itt tartunk, Quentin Tarantino is remake-el egy hasonló filmet, az Inglorius bastards-ot. Hasonló II.Vh-s sztori:) az biztos hogy az egyik fő szerepben egy nagyobb szinész játszik majd: Brad Pitt (Tarantino a saját piszkos tizenkettőjének is emlegette:))

A bemutatóját a 2009-es cannes-i fesztiválra igérte, úgyhogy már nem kell sokáig várni rá:D

Kíváncsian várom;)

Fefe013 01-26-2009 11:56

A Keresztapa / The Godfather

A gengszterfilmek legnagyobbika, világhírű színészek és rendező munkája, minden idők egyik legnagyobb szabású maffiafilmje, a Keresztapa. A történet bemutatja azokat az embereket és azt a gépezetet, ami az olasz maffiában gyökerezve, a világ leghatalmasabb és legrettegettebb hatalmává vált az Egyesült Államokban. Figyelemmel követhetjük a kegyetlen, gyilkos módszereket, amivel a Corleone család feje dolgozik. Tanúi lehetünk a hihetetlen összetartásnak, az érdekek és a félelem összetartó erejének, ami ezt a világot jellemzi. Emberek sorsa, élet és halál kérdése dől el Don Vito Corleone dolgozószobájában. Egyesek védelemért fordulnak a nagyúrhoz, mások hadüzenettel érkeznek. A rivális maffia, a Tattaglia család ugyanis végső leszámolásra szólította fel a Corleone családot. S a hadüzenet után az egész város lángba borul...

Erről se kell semmit mondanom, aki még nem látta, annak ideje pótolni;)

Hornet 01-26-2009 14:43

Ha már gengszterfilmekről van szó!!
Nekem ezek a filmek a No1.

Most néztem meg a Fedőneve Donnie Brasco.

Nagyon ott van,csak ajánlani tudom az ilyen filmeket szerető embereknek;);)

Tsobi 01-26-2009 16:33

Mostanság én is elég sok filmet néztem .. majd teszek be beszámolókat :p

J.Ati 01-27-2009 17:02

Ádám almái

Ez is jó film volt.
Ajánlom nektek:)

Andrew 02-01-2009 17:57

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 171830)
Hitman - A bérgyilkos

Ezt a filmet néztem meg most.Szerintem jó volt:)

Én most néztem meg.
Hű. Egyebet nem tudok mondani. :D

Fefe013 02-01-2009 18:06

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 202880)
Én most néztem meg.
Hű. Egyebet nem tudok mondani. :D

Régebben láttam, és ha jól emlékszem nekem is tetszett:D Öregszem:-(

Fefe013 02-01-2009 18:09

Volt / Bolt

Amikor Boltot, a népszerű sorozat sztárját véletlenül New Yorkba küldik egy szállítmánnyal, kezdetét veszi az igazi kaland, mégpedig élete legnagyobbja: utazás az országon keresztül, hogy visszajusson gazdájához, Pennyhez. Útitársa két furcsa szerzet: egy kidobott házimacska, Mici és a Tv-függő hörcsög, T-Rex. A nem mindennapi út során pedig Bolt lassan rájön, nem is kellenek szuperképességek, hogy hős legyen az ember, vagyis a kutya.

Aki szereti a meséket, annak csak ajánlani tudom, párommal jókat derültünk rajta...:)

J.Ati 02-01-2009 20:02

Én is megnéztem és nekem is tetszett:)
Ezelőtt a Cincin lovagot néztem meg ,de az nagyon nem jött be.

Tsobi 02-02-2009 04:06

A következő filmeket néztem az elmúlt napokban:

Next : Bár az alakításokkal nem vagyok kibékülve,de az alaptörténet nagyon megfogott. A film egy férfiról szól,aki látja a saját jövőjét,de csak két perccel előre. A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) el akarja fogni,hogy a nemzet szolgálatába állítva segítségükre legyen egy orosz nukleáris elhárításában,megelőzésében. A filmből nem maradhat ki a kötelező szerelmi szál.. A vége számomra észbontó,dühöngtem,mikor először a képembe vágták,aztán vigyorogtam. Ajánlom mindenkinek. :)

A Szállító 3 : A film maga tetszett,egyszer nézős akciófilm. A Szállító alapfonal maga jó,csak nem értem miért kell manapság minden filmet,aminek sikere van,trilógiában megrendezni .. Ugyanarról szól,mint a többi is.. Frank Martin-t,bár vonakodott egy kicsit,megbízzák egy fontos munkával,amit ha nem csinál meg,az életével fizet. Örök és elhíresült szabályai közül út közben egyre többet szeg meg,majd a fonalakat kibogozva megmenti a leányt és a világot.

Wallace és Gromit és az Elvetemült Veteménylény : Mindig is imádtam ezt a két dinkát,ez most sincs másképp. A történet bár kiszámítható és sablonos,a gyerekek nagyon élvezhetik :)

Kegyenc Fegyenc : :D:D Így tudnám jellemezni a látottakat. A dúsgazdag szélhámost 3-5 évre bevarrják az egyik legszigorúbb börtönbe az Államokban. Mielőtt bevonulna,a vesztegetésnek köszönhetően kap fél évet,hogy elrendezze ügyes-bajos dolgait. Érdeklődni kezd,hogy mire is számíthat,de amit hall,nagyon nem tetszik neki. Egy börtönviselt vén buzi elmondja neki,hogy benn az olyan kisembereket,mint Ő folyamatosan megerőszakolják. Kitűzi maga elé,hogy "megerőszakolhatatlanná" fejleszti magát fél év alatt. Mestere megtanítja mindenre,amit tud,s a börtönben Ő lesz a király. Ilyenkor jön a cselszövő börtönigazgató,akinek a főhős keresztbe tesz,majd győz a jó.
Ajánlom mindenkinek!! :)

Underworld 3 - A vérfarkasok lázadása :A trilógia harmadik része nagyon el lett találva,az eddigi fehér foltok eltűnnek és megtudunk mindent a vérfarkasok és a vámpírok közt dúló ősi háborúról. Érdemes megnézni,mindenkinek nagyon ajánlom!

És a többi:
Fűrész 5
Long Khong

Fefe013 02-02-2009 19:37

A balta / Hatchet (2006)

Én ezt a filmet senkinek sem ajánlom, horrorban rég nem láttam ilyen rosszat...

J.Ati 02-02-2009 21:32

Ez a horror viszont duuurva volt.
Amikor néztem kopogott az eső a párkányon és hajnali 2 óra volt.Enyhén ijesztő volt számomra ez a film.

Hívatlanok

Fefe013 02-02-2009 21:38

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 202942)
Amikor néztem kopogott az eső a párkányon és hajnali 2 óra volt.Enyhén ijesztő volt számomra ez a film.

Hívatlanok

Már szedem is.....;)
Megnőtt a napokban a horrorigényem:-)

Dragi 02-02-2009 21:39

Újra élem gyerekkorom barátnőmmel karöltve :) Elég sokat járunk mostanába moziba asszongya

Cincin Lovag hááááát nem volt nagy szám de azon jót derültünk mikor a Királynak a figyelmét felakarta hívni Cincin és erre beszól egy kisgyerek a mozi sorok közül hogy: "Harapj már a lábába!"

aztán Esti mesék: Na az nagyon tetszett nekünk és azóta láttuk másodszorra is a moziba :))

Madagaszkár 2: 1 szóval ? Tuttkerály :DDD

J.Ati 02-02-2009 21:57

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 202943)
Már szedem is.....;)
Megnőtt a napokban a horrorigényem:-)

Kíváncsi vagyok neked mennyire jön be:)

Most meg gyorsan ledarálom a kőszívű ember fiait.
Csak 159 perc :)

Tsobi 02-03-2009 09:56

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 202946)
Kíváncsi vagyok neked mennyire jön be:)

Most meg gyorsan ledarálom a kőszívű ember fiait.
Csak 159 perc :)

Felcsaptál gyorsolvasónak? :)

Ati 02-03-2009 09:59

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 202968)

Biztos azt is átírták újmagyarra, mint ez Egri csillagokat. :D:D:D

Valezius 02-03-2009 15:28

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 201872)
Őslakó: Man from Earth

5 tudós professzor egyetemi tanár leül beszélgetni egymással: egy paleontológus, egy biológus, egy történész, egy vallás-irodalmár és egy orvos-pszichológus és azt vizsgálják, hogy valós lehet-e az az állítás, hogy a körükben lévő 6 személy tényleg 14000 éve született a paleolitikumban , vagy az egészet csak mesének szánta.

Nem rossz, bár nekem bejött volna akkor is, ha a katolikus téma kimarad. Tudom, kellett bele valami erős is a népnek.
A vége nélkül is ellettem volna, de hát valahogy le kellett zárni, meg hát ki szereti a bizonytalanságot ugyebár.

Szóval jónak jó (8/10), de ez sem az a film, ami után úgy állok fel, hogy hűha, pedig nem is olvastam túl sokat előre a filmről :)

J.Ati 02-03-2009 21:04

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 202968)

Igen:)
Tegnap megnéztem a Baradlay testvéreket!

Fefe013 02-04-2009 11:12

Screamers The hunting / Elhagyott bolygó 2

Ennek volt vmi első része: Screamers-Elhagyott bolygó címen, régen még a tv-ben láttam, nem nagyon emlékszem már rá, de vmivel tisztább volt így....
Screamers- Az elhagyott bolygó

Screamers: The Hunting címre hallgató folytatásnak is felfogható film már eredeti, saját történetre alapul, és emberek egy csoportjáról szól, akik a Sirius 6-B bolygóra érkeznek meg, mivel SOS-jeleket fogtak a teljesen kihaltnak hitt planétáról. Azonban a misszió során nemcsak a Sirius-on rekedt embereket talál a mentőcsapat, hanem sikoltókat is, akik képesek emberré változni.

Aki szereti a scifit és van ideje az megnézheti sztem, nálam az egyszer nézhető kategória...
A zárókép az tetszett, bár nyílvánvaló volt, h ez lesz kb a film közepétől...

Ati 02-04-2009 11:15

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 203030)
Ennek volt vmi első része: Screamers-Elhagyott bolygó címen, régen még a tv-ben láttam, nem nagyon emlékszem már rá, de vmivel tisztább volt így....

Screamers: The Hunting címre hallgató folytatásnak is felfogható film már eredeti, saját történetre alapul, és emberek egy csoportjáról szól, akik a Sirius 6-B bolygóra érkeznek meg, mivel SOS-jeleket fogtak a teljesen kihaltnak hitt planétáról. Azonban a misszió során nemcsak a Sirius-on rekedt embereket talál a mentőcsapat, hanem sikoltókat is, akik képesek emberré változni.

Aki szereti a scifit és van ideje az megnézheti sztem, nálam az egyszer nézhető kategória...
A zárókép az tetszett, bár nyílvánvaló volt, h ez lesz kb a film közepétől...

Kérdés: én ezt a filmet ezer éve láttam már, ugyanezzel a történettel, legalábbis ami a leírásból lejött. Ha nem is ezer éve, de 4-5, az biztos. Ez is valami újrafeldolgozás? Vagy ez annak a folytatása, csak pontosan ugyanarról szól? (Az is már valahanyadik rész volt, nem első.)

Fefe013 02-04-2009 11:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203031)
Kérdés: én ezt a filmet ezer éve láttam már, ugyanezzel a történettel, legalábbis ami a leírásból lejött. Ha nem is ezer éve, de 4-5, az biztos. Ez is valami újrafeldolgozás? Vagy ez annak a folytatása, csak pontosan ugyanarról szól? (Az is már valahanyadik rész volt, nem első.)

passz, én csak erről a két részről tudok...

Kutyuleee 02-05-2009 00:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203031)

pontosan, én is most döbbenek rá,hogy ez egy 2009-es film:) az eredetit legalább 6éve láttam még a HBO-n:) (biztos hogy legalább annyi, mert 6éve költöztünk és a régi szobámban láttam még:)) akkor nagyon bejött a film hangulata. a címe is screamers volt (csak tán ha jól emléxem az az akkori verzióban tán nem is a 2.,hanem a 3.volt:D)

Kutyuleee 02-05-2009 00:10

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 203087)
pontosan, én is most döbbenek rá,hogy ez egy 2009-es film:) az eredetit legalább 6éve láttam még a HBO-n:) (biztos hogy legalább annyi, mert 6éve költöztünk és a régi szobámban láttam még:)) akkor nagyon bejött a film hangulata. a címe is screamers volt (csak tán ha jól emléxem az az akkori verzióban tán nem is a 2.,hanem a 3.volt:D)

tévedtem az az első rész volt.:

Screamers - Az elhagyott bolygó
2078 - a Szíriusz GB bolygó virágzó városai helyén csak sivatagos romok vannak. De néhány elszigetelt bunker mélyén még kitartanak a katonák. Olyan önvédelmi eszközt fejlesztenek ki, mely a föld alól támad, szuperintelligens és képes továbbfejleszteni önmagát. Ám hamarosan az önreprodukáló organikus fegyver már csak saját magáért harcol, s egyetlen célja az összes életforma elpusztítása. Amikor a túlélők támaszpontja előtt megjelenik egy segítséget kérő kisfiú, még senki sem sejti, kit fogadnak be...

csak az emberré változás miatt rémlett:) amúgy beugrott miért jutott eszembe a 3-as szám. a 3.generációs sikoltó volt a filmben a gyerek:)

Fefe013 02-05-2009 00:13

Én most már nem tudom, h mi van...:)
Próbáltam rákeresni, de csak ezt a kettőt leltem...

Ati 02-05-2009 07:45

Most én se tudom... Akkor ezek szerint az ELSŐ is tök ugyanerről szólt, hogy emberi alakot öltöttek? És arra emlékszem?

Fefe013 02-05-2009 08:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203096)
Most én se tudom... Akkor ezek szerint az ELSŐ is tök ugyanerről szólt, hogy emberi alakot öltöttek? És arra emlékszem?

Igen erről, de akkor azok nem tudtak róla, akik a bolygón voltak, most meg a túlélők küldtek egy segélykérést a földre és a földön senki sem tud róla, h ezek már emberi alakban is nyomják...

Fefe013 02-05-2009 08:43

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 202942)

Hívatlanok

Na ez tetszett;)
Nagyon jó volt, ahogy elvették az ember biztonságérzetét, meg a záróképben szereplő kissráccal elbeszélgetnék, h mennyire alszik nyugodtan mostanság:D:D:D

Ati 02-05-2009 08:45

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 203099)
Igen erről, de akkor azok nem tudtak róla, akik a bolygón voltak, most meg a túlélők küldtek egy segélykérést a földre és a földön senki sem tud róla, h ezek már emberi alakban is nyomják...

Összegezzük az eddigi ismereteket. :D

Első rész: a screamerek emberi alakot tudnak ölteni, de erről az ottlakók nem tudnak.

Második rész: a screamerek emberi alakot tudnak ölteni, de erről az odaérkezők nem tudnak.

Fefe013 02-05-2009 08:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203101)
Összegezzük az eddigi ismereteket. :D

Első rész: a screamerek emberi alakot tudnak ölteni, de erről az ottlakók nem tudnak.

Második rész: a screamerek emberi alakot tudnak ölteni, de erről az odaérkezők nem tudnak.

Pontosan így van:D

J.Ati 02-05-2009 11:35

Magyar filmek:)

Mostanában megnéztem 3 Magyar filmet.
A Kaméleon volt a legjobb szerintem,de a másik kettő is jó volt.

S.O.S. szerelem!

9 és 1/2 randi

Ezt moziban néztem meg:cool: ==>Kaméleon

Fefe013 02-06-2009 13:58

War/Rogue Assassin

Miután Jack Crawford (Jason Statham) FBI-ügynök társát brutálisan meggyilkolja Rogue (Jet Li), a hírhedt bérgyilkos, a férfi megfogadja, hogy kézre keríti a gyilkost és személyesen áll bosszút partnere halálért. Azonban Rogue-ot szinte elnyeli a föld és hosszú ideig nem ad életjelet magáról. Legközelebb három év múlva bukkan csak fel, hogy véres maffiaháborút robbantson ki Chan, a kínai gengszter és Shiro, a japán Yakuza-főnök bandája között. Crawford még mindig nem tett le arról, hogy levadássza Rogue-t, így egy speciális osztag élén beavatkozik az összecsapásokba. A következményekkel nem törődve Crawford mindet megtesz azért, hogy elkapja Rouge-ot, ám amikor az üldöző és üldözött végre szembesül egymással, kiderül, hogy Rogue egyáltalán nem az, mint aminek látszik.

Nekem határozottan tetszett! A végére jó pár dolog kitisztult:D
Ajánlom mindenkinek:)

Pepa 02-08-2009 06:54

Cincin lovag:

A különc egér és a különc patkány aki többre vágyik annál, amit a társadalmuk nekik szánt. Egyszer nézhető.

Mézengúz:

A különc méh aki többre vágyik annál, amit a társadalma neki szán. Egyszer nézhető.

Constantin:

Egy különc ember, aki egyszer meghal és, hogy ne kerüljön újra a pokolba beáll démonvadásznak, hogy elkerülje azt amit a "mennyei" törvény kimondott. Egyszer nézhető.

Volt: volt már róla szó.

Titan A.E:

A földet elpusztítja egy energia faj, mert fél, hogy erősebbé válhat náluk. Az apa elviszi a Titan nevű hajót, amim kódolva van a föld valamennyi fajának a DNS kódja. A Titant elrejti a világűr végtelenjében. A koordinátákat egy gyűrűbe rejti, ami csak egy bizonyos bőrmintára nyílik ki, a sajátjára. 15 évvel később megtalálják a fiát, akinek ugyan az a bőrkódja, mint az apjának és elkezdődik a keresés. Nekem tetszett, bár sejthető a vége.

Valezius 02-08-2009 11:05

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 203279)
Titan A.E:

A földet elpusztítja egy energia faj, mert fél, hogy erősebbé válhat náluk. Az apa elviszi a Titan nevű hajót, amim kódolva van a föld valamennyi fajának a DNS kódja. A Titant elrejti a világűr végtelenjében. A koordinátákat egy gyűrűbe rejti, ami csak egy bizonyos bőrmintára nyílik ki, a sajátjára. 15 évvel később megtalálják a fiát, akinek ugyan az a bőrkódja, mint az apjának és elkezdődik a keresés. Nekem tetszett, bár sejthető a vége.

Az egyik, ha nem a kedvenc animációs filmem. Sajnos ilyet csak 8évente csinálnak :) Épp tegnap néztem meg újra, most eredetiben, úgy emlékszem, szinkronosan azért jobb volt.
A zseniális jelzővel tudom illetni. Még úgy is, hogy űrruha nélkül ugranak ki az űrbe, ami elég vicces :)
Persze, hogy sejthető a vége, mégiscsak animációs film:

--aki nem látta ezt ne olvassa talán--
A gonoszokat legyőzik, az emberiség újraegyesül, mi más történhetne? :)

All times are GMT +1. The time now is 15:17.