![]() |
|
Quote:
Most itt tartok, írtam nekik mélt, amiben az ár felől érdeklődöm, bízom benne, hogy mint építőipari alapanyag olcsóbban jutok hozzá :D |
Üzenem a MUD-ot tesztelő teamnek, és Atinak, hogy ma ne számítsanak rám, mert alig bírok ülni is, mert meghúzódott a mellizmom edzésen, és lélegezni is nehezen tudok, nemhogy a karom emelgetni.
|
Quote:
|
Minden most ballagó hódítosnak sok sikert kívánok, az érettségire meg egy kalap ***!:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Üzenem PepÁnak,hogy nézzen néha távolt ,ha már lopja a rakit;):D
|
Quote:
|
Üzenem Gergőnek, hogy legyen ma nagyon ügyes, és feltétlenül az 1. világháborút húzza ki töriből :D
|
Quote:
|
Quote:
|
A legjobb fejnek:
Hazajöttem, mehetünk biciklizni, utána Sándorért utána, meg a kecskékhez Sándorral. |
Üzenem Mariskának, hogy ganézzon ki a malac alól...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
...vagy HexiMaxiIce....:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Uzenem Nazguloknak, hogy a kovetkezo akcioja mosolyt csalt az arcomra:
2009-06-20 22:06:18 Madőrülök a tangámtól (#171717) Földeden 13 körig szárazság pusztít! A varázslat fentről érkezett, 4 - 6 kör távolságból. 2009-06-20 21:49:54 Instant Poison (#210497) Földeden 14 körig szárazság pusztít! A varázslat fentről érkezett, 7 - 9 kör távolságból. 2009-06-20 19:13:16 Madőrülök a tangámtól (#171717) Egy ártó varázslatot észleltünk, melynek forrása NAZGÚLOK (#408609). 408609 1/A NAZGÚLOK (3) Nem tudom, mi volt a szandeka ezzel, de uzennem azt is, hogy nem fogunk ettol a kardunkba dolni. Egyedul azt sajnalom, hogy ezt rogton lepes elott merte csak megtenni, es nem varta meg, mig odaerunk. :) Ja, es kerdeznem, hogy neki mar mindent szabad?! Hogy jkszezhet ossze a hodito szerverrel, hogy csak ugy fogja magat, es fellep? Azert ez gaz! :D |
Remy,mondd,hogy tf-ek vagytok mind a ketten és megforgattad benne a kardot :D
|
Te Remy egy ilyen akcio után nem törölsz?
:DMár ugy értem az ellent a föld szinéröl:D |
Quote:
Menj utána A-ba :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval Remy, nem tőletek menekültek :D |
Quote: