Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

Ati 04-27-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 91110)
a lényeg hogy szerdán kap majd

Hé, ennyire konkrétan nem mondtam, hogy mikor. ;)

Cit 04-27-2007 18:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90920)
Ez a téma nem egy adott faj (élőhalott) gyengéiről szól. Aki az élőhalottat választja, az tisztában van vele, hogy akárki nekiállhat nála gyújtogatni. E szerint kell felépítenie az országát.

nem is panasz volt a mondanivalóm lényege, csupán annyi, hogy nem kell elfnek lenni, hogy görény legyen az ország gazdája.

Synkel 04-27-2007 20:12

Hagy hozzászólok én is a végére.

Halleluja!:)

Viccen kívül, kivételesen télleg megvan az arany középút szerintem is. Kapja meg a 30%-ot ha már mindenki annyinak hitte eddig, de cserébe legyen malusa a direkt ártó izékre. Dzsuva érzés volt mikor a bányász törpimmel bevertem az óriás hadit, mer szart a moráljára, aztán meg a klántárs elfje még 9 nap múlva is folyamatosan égetett... Ráadásul olyan környéken, hogy még be se építhettem tolisra, mert a bányák miatt relatíve védtelen törpét simán lecsapkodták volna...
Ha meg elütöttem magam, visszakrónikáztak hozzá. Szal járjon védelem, de ne keménykedjen a tornyai mögül.

wand 04-27-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 91110)
ha nem olvasol bele a témába miért írsz bele???:D

Talán mert én egy címről is értelmesebbet tudok írni mint te 500 hsz-ből.. ;)

Lion 04-27-2007 22:07

Sziasztok

Szerintem sem kell az elfeket megjobban megerositeni.

Valezius 04-27-2007 23:49

Quote:

Originally Posted by Lion (Post 91173)
Sziasztok
Szerintem sem kell az elfeket megjobban megerositeni.

Ezen már túl vagyunk...

Kutyuleee 04-28-2007 11:33

Quote:

Originally Posted by wand (Post 91166)
Talán mert én egy címről is értelmesebbet tudok írni mint te 500 hsz-ből.. ;)

nem tünik úgy;)
már az elf megkapta a teljes 30%ot és már csak arra várunk milyen maluszokat kap, szal amit te irtál már akkor értelmetlen volt:p

TDK 04-28-2007 23:44

pár napig pont nem jártam a külsön, mig ez a vita volt, igy nem tudtam érdemben hozzászólni, szerencsére.
Mert miután végigolvastam ezt a rakás... (beirást) tegnap este, még most is felforr az agyvízem 24 óra elteltével, és legszivesebben csak káromkodnék.

Kezdek nem csodálkozni azon, hogy sok év játék után miért lesz elege a tapasztalt játékosoknak ebböl a játékból, és hagyják a fenébe.

Mikor egy-egy kezdö megkérdi a forumón, hogy mégis mit takar a szabályos játék védelme, mikor valakit ezen cimszó alatt vágnak ki a játékból, hát mostantól legalább tudom.

Van képe egyeseknek idejönni, és jártatni a szájukat, és kijelenteni igen, én tudtam a hibáról, igen, én kihasználtam, igen, hü én mekkora über játékos vagyok, miért nem vetted észre te is jelszóval.
Elnézést, hogy megkérdezem Ati, de ez nem szabályellenes, ezért nem járna büntetés?

mivel a felfedezésnek az a-n van igazán jelentösége, most a többi szinttel nem foglalkozom, de teljesen egyetértek nonamemal, vagy Paxal, amikor a végére teljesen ki vanak akadva. rendben, hogy javitva lett a hiba, de a károsultakkal mi van? természetesen nem lehet már öket megtalálni, pláne nem lehet nekik visszaadni a földet, de legalább egy elnézést, volt egy ilyen hiba, de javitottuk, jó lenne

ami a dolog gyakorlati részét illeti, természetes, hogy az elfek megkapták a 30%-kat ami Goldy állandó bunker-bunker felkiálltásával ellentétben egyáltalán nem biztos védelem, én viszont már most arra vagyok kiváncsi, hogyha meg lesz nyirbálva az elfek ártózási képessége, akik jelenleg az a-ban, az egyetlen tolis faj, mely igazán csak ártózni tudja az öt támadó orkot, meg lenyelni a békát, ha mégis beütötték, mit fog csinálni ezentul?
mert én 4k hektárig még nem találkoztam a felemlegetett 35-30-as barakk-toronyos elffel, ergo mindegyik beüthetö, ha akarják. lophatnak esetleg pár száz tekit? azt esetleg még meg lesz engedve nekik? vagy mi?

TDK 04-29-2007 00:04

Elismerem vannak olyan játékosok, akik szórakozásból ártóznak, nem pedig céllal, de jó lenne, ha egy kisebb csoport infantilis miatt, nem általánositanánk, minden elf orira.

lacqa 04-29-2007 00:14

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 91301)
...

Van képe egyeseknek idejönni, és jártatni a szájukat, és kijelenteni igen, én tudtam a hibáról, igen, én kihasználtam, igen, hü én mekkora über játékos vagyok, miért nem vetted észre te is jelszóval.
...

ezt hol is olvastad?

de még ha ez így is volna, kétlem hogy sokan/sokszor használták volna ki. másképpen: ha tudta is valaki, nem régen tudhatta. ha valaki egy ilyet tudatosan kihasznált volna, az kiderült volna hamar - eddig mindig kiderültek az ilyen bugok -, úgyhogy ezen ne légy felháborodva.

nyolcvan 04-30-2007 21:09

azok a maluszok amiket az elf kap majd, ki lesznek valahogy egyenlítve?

olyanokra gondolok, hogy pl.:
-a gnóm nem lophat tekercset, viszont tőle sem lehet ellopni
-az óriás csak feleannyit lop, de tőle is csak feleannyit lehet lopni a sziesztának köszönhetően
-az óriás varászlóit sem lehet szinte leölni, meg gyujtani sem nagyon, de az óriás sem tud gyújtogatni, varigyilkolni
-félelf támadóereje 10%al kevesebb, de 10%al több a védőereje
stb..

mert ha az elfnél is ki volna egyenlítve, akkor nem volna "rosszabb" a faj, a mostani elfek sem mondhaták hogy "rontva" lett az országuk
És ugyanúgy elérné a célt: nem ártózna feleslegesen, deffenzív játék irányába terelné az ország írányitóját..

Iron 04-30-2007 21:41

Sztem simán jó az elf igy ahogy van. Igy se lehet beverni. Ha ork fajjal van valaki, azzal se egyszerű, mert rendesen át kell építeni az országot ahhoz, hogy sikerrel járjon, de az elf meg tarthat melletet kocsmát, és sok templomot is ,amivel rendesen szétszedheti a harcias orkot. Arról nem beszélve, hogy akár kisérheti is.

nyolcvan 04-30-2007 21:45

Iron: olvad végig a topikot és rájösz, hogy miről is van szó ;)

Kutyuleee 05-01-2007 00:46

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 91694)
Sztem simán jó az elf igy ahogy van. Igy se lehet beverni. Ha ork fajjal van valaki, azzal se egyszerű, mert rendesen át kell építeni az országot ahhoz, hogy sikerrel járjon, de az elf meg tarthat melletet kocsmát, és sok templomot is ,amivel rendesen szétszedheti a harcias orkot. Arról nem beszélve, hogy akár kisérheti is.

látod pont a lényeget mondtad, nem azzal van a gond, hogy gyenge az Elf, hanem pont ellenkezöleg,hogy pontosan ezt csinálhatja mint te mondod és nonszensz hogy van egy közel üthetetlen faj, aki akár szórakozásból is dobálhatja a "molotow koktélokat" kis bunkeréből, anélkül hogy kéne tartania a legtöbb országtól, jah és mindezt Béke jellel a mellkasán...

Kill 05-02-2007 12:19

Na akkor az elf megkapta az a 30%-ot vagy maradt 20%??

U.I.:Kérem csak az válaszoljon aki biztosan tudja mi lett:)

Ati 05-02-2007 12:24

Quote:

Originally Posted by Kill (Post 91995)

Szerintem olvasd el.........

Bogár 05-02-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by Kill (Post 91995)

válasz:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90693)
Megszületett a döntés.

Köszönöm mindenkinek az aktív részvételt a vitában.

A változtatás 2 lépcsőben zajlik.

1. lépcső: az elf a valóságban is megkapja a +30% védőerőt. Ez a változás már bekerült a játékba. A súgóban írtak szerint módosult az elf.

Bármennyire is azt mondják sokan, hogy eddig is mindenki ezzel számolt, a valóságban ez az elf védőerejének az eddigin felüli növekedését jelenti.

Éppen ezért, ha már terítékre került az elf módosítása, akkor tovább bővítjük abba az irányba, hogy ezt a most mégjobban békésre, védekezőre beállt fajt valójában is ebbe az irányba toljuk el:

2. lépcső: a napokban további módosításként az elf a támadó varázslataira, és a támadó tolvajakcióira az eddigieken felüli maluszokat kap, ezzel is a békés fejlődés fele terelve a fajt.

Indoklás: sikerült arról meggyőzni a vita alatt, hogy az elf legnagyobb problémája, hogy orkkal egyszerűen be lehet ütni. Ezért a védelmi bővítést ezirányban indokoltnak látom. Az orkkal (és ezzel egyidőben minden más fajjal) szembeni majdhogynem teljes katonai védettség azonban azt is megkívánja, hogy ez a védettség ne járjon azzal a tudattal, hogy mostantól minden más fajt büntetlenül és korlátlanul piszkálhat, a visszatámadás lehetősége nélkül. Ezért a mások elleni ártó akciók mindenképpen korlátozásra szorulnak.

Mégegyszer tehát:

már megtörtént változás: az elf védőereje a súgóban írt +30%-ra emelkedett.

a napokban várható, még be nem vezetett változás: az elf ártó akcióira további maluszok.

további karakterek

Kill 05-02-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91998)
Szerintem olvasd el.........

:o Bocsi nem voltam elég figyelmes, amúgy tényleg igazad van;)

Kutyuleee 05-02-2007 14:25

Ati várjuk az igét:D mikor tudatod velünk a maluszokat???:p

Ati 05-02-2007 16:39

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 92022)
Ati várjuk az igét:D mikor tudatod velünk a maluszokat???:p

Arra várok, hogy úgy alakuljon a naptáram, hogy legyen egymás után 3 szabad napom, amikor tudok a reakciókkal érdemben foglalkozni... :)

Hunor a sirály 05-02-2007 16:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 92061)
Arra várok, hogy úgy alakuljon a naptáram, hogy legyen egymás után 3 szabad napom, amikor tudok a reakciókkal érdemben foglalkozni... :)

Ati, ha megvannak a maluszok, de nem akarod nyilvánosságra hozni, akkor legalább nekem súgd meg!:D
Már hónapok óta nem volt változás, most vérszomjas vagyok a változásra, lécci mond meg.:D :D

Xeper 05-02-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 92062)
Ati, ha megvannak a maluszok, de nem akarod nyilvánosságra hozni, akkor legalább nekem súgd meg!:D
Már hónapok óta nem volt változás, most vérszomjas vagyok a változásra, lécci mond meg.:D :D

öcccsém...

Goldy 05-02-2007 19:50

Quote:

Olyan neked sose lesz :)

Ati 05-02-2007 19:58

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 92178)
Olyan neked sose lesz :)

Már be van tervezve, bár oda meg egy bulit is be kéne még passzintani... Ehh... :D

Lali 05-02-2007 21:02

goldy legelső beírásával értek egyet, sajna csak most értem ide :(

Ati 05-02-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by Lali (Post 92200)
goldy legelső beírásával értek egyet, sajna csak most értem ide :(

Ilyenkor célszerű idézni, mert 624 beírás az bizony nem kevés, hogy az ember megkeresse, hogy mire is gondolsz, pláne, hogy mégcsak nem is utalsz rá.

Andrew 05-02-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 89995)
Nem ecsetelem a szavazatom a többség úgy is tudja mi a véleményem a KB elfekről meg a bonuszaikról :)

bittos erre gondolt:D

Kutyuleee 05-03-2007 00:45

Quote:

legalább ha még nem irod meg a játékba azt mond el mi lesz a malusz:D mert lassan lincs hangulat lesz:p

Ati 05-03-2007 10:47

A mostani tervek szerint hétfőn, a kora délutáni órákban kerülnek be az elf ártó mágikus és alvilági akcióira vonatkozó maluszok a Hódítóba.

Cassandra 05-03-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 92288)
A mostani tervek szerint hétfőn, a kora délutáni órákban kerülnek be az elf ártó mágikus és alvilági akcióira vonatkozó maluszok a Hódítóba.

És mik lesznek azok, úgy nagyjából?:)
Kicsit érintettnek érzem magam, úgyhogy szeretnék nem hétfő délután, nagyon meglepődni.:P:)

Stev 05-03-2007 11:03

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 92289)
És mik lesznek azok, úgy nagyjából?:)
Kicsit érintettnek érzem magam, úgyhogy szeretnék nem hétfő délután, nagyon meglepődni.:P:)

Hasonló okokból érdekelne engem is némi előzetes...

Hunor a sirály 05-03-2007 13:48

De az kevés hogy kapnak toli-vari maluszt, még nem lesz defenzív faj. De ha kapnának hadira maluszt(például -15% támadóerő), mert azért akadnak hadis elfek!

tdomo 05-03-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 92314)
De az kevés hogy kapnak toli-vari maluszt, még nem lesz defenzív faj. De ha kapnának hadira maluszt(például -15% támadóerő), mert azért akadnak hadis elfek!

Arról szólt a fél téma, hogy a bebetonozott elfek a "bunkerből" ártóznak. Aki hadis elf, nyílván nem "bunkert" játszik, akkor miért is kapjon maluszt a támadó akcióira???

Andrew 05-03-2007 13:52

Quote:

már megbocsáss, de Te meghibbantál? de tényleg, erre mást nem tudok mondani :o

LotR 05-03-2007 14:19

hoppá erről lemaradtam, de úgylátom az elfpártiak nyertek:p

Synkel 05-03-2007 14:40

Quote:

Azaz, ha már nem tud 10% fölé fedezni, ütni se legyen esélye? Biztos átgondoltad?

Hunor a sirály 05-03-2007 14:52

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 92336)
Azaz, ha már nem tud 10% fölé fedezni, ütni se legyen esélye? Biztos átgondoltad?

Lehet nem golndoltam át jól!:o
De a +10% miatt az elfes klánok is jól megerősödnek!

Cassandra 05-03-2007 14:56

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 92339)
Lehet nem golndoltam át jól!:o
De a +10% miatt az elfes klánok is jól megerősödnek!

Mi a fenétől erősödnének meg?:confused: Eddig is 30%kal számoltál ezután jogosan is annyival kell majd és annyi...
Ne kapjon már a levegővételre is maluszt az elf?:o
Amit írtál az nevetséges.

Kutyuleee 05-03-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 92328)
hoppá erről lemaradtam, de úgylátom az elfpártiak nyertek:p

mind2 oldal nyert inkább úgy mondom, mert másban lesz gyengitva az Elf:D

Ati 05-03-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 92341)
mind2 oldal nyert inkább úgy mondom, mert másban lesz gyengitva az Elf:D

Az túlzás, hogy gyengítve. Ha valaki békés játékra használta eddig is, akkor csak erősödést érez az egészből.

All times are GMT +1. The time now is 06:26.