![]() |
Quote:
viszont az, hogy az általános témák között van, nem feltétlenül jelenti azt, hogy tovább kell folytatni a személyeskedést.. ez mindegyik félre vonatkozik természetesen.. |
Quote:
Synk eddigi harcát a csúnya földleadós x-esek ellen... mesélek egy történetet név nélkül adott egy szövi és egy mf szépen haladnak előre a szövi mindenkit leüt aki üthető a környéken de az mf-et akit mondjuk nevezzünk igazság bajnokának nem bántja ez nem baj mert hát nem kötelező mindenkit leütni a szabályok sem tiltják, vannak baráti országok elérnek 800 heki magasságára ahol már nincs kit ütni és mi történik? az mf kipakol fullra a csúnya szövi aki addig haver volt ezt észreveszi és van ideje 15 sereget kiküldeni mielőtt a bajnok szabizik én szeretem a meséket és hiszek is bennük:) meg a véletlenekben is mindenki döntse el mi az igazság:) |
a kirohanásomat mindegyik, a témában érintett félnek intéztem.. nem csak Nektek..
attól még, hogy itt van az általános beszélgetések között, azt a célt szolgálná ez a topic, hogy együtt próbáljunk valamit kitalálni, ami célravezető lenne a jksz ellen és hogy a legjobbat a megbeszélések topicba felvethessük.. mondjuk a topic már eredetileg is oda készült, csak azok, akik nem bírták ki, hogy ne vigyék személyes vonalra a témát, sajnálatos módon komolytalanná tették az egészet, ahhoz, hogy bármi használható is kialakuljon belőle.. a ma éjjel folyamán ideírt első postom tartalmazott némi iróniát, melyet (ha jól látom) nem sikerült megtalálni benne, így inkább tiszta vizet öntök a pohárkámba.. szóval engem abszolut nem érdekel, hogy pillanatnyilag mi történik az X topjában.. gondolom ugyanaz, mint a legtöbb csoport topjában.. viszont azzal, hogy itt "A" békát kiállt "B"-re és "B" bebizonyítja, hogy "A" a hibás, majd képbe jön "C" is, aki nem csinált volna semmit, ha "A" nem ismeri "D"-t.. ez mind szép és jó, de inkább való valamelyik bulvárlapba, mint egy normális topciba.. ennyi :) |
Quote:
ez olyan zárjuk le a témát mert a másik félnek is kínos-nak tünik:) fel sem merült bennem az érdekeltség:) mint mondtam én hiszek a véletlenekben:) de tényleg kár tovább ezt ragozni a tények magukért beszélnek:) szép álmokat:) |
Quote:
|
Quote:
|
Jól el vagytok.....
:-) |
Quote:
részemről befejezve.. menjen csak a sárdobálás.. máshoz sem értenek.. kinek nem inge.. |
Deni, és még te kérj elnézést mert informálódni szerettél vola és nem bírod a ködösítéseket. Az utóbbi hetekben kajak egyre több iskolából szabadult gyerkőc lepi el ezt a forumot, látszik egyfajta színvonal visszaesés...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha más topicnál ezt be tudod nyögni, akkor szedd össze magad és ne csinálj a szádból segget! |
Khmmm, egy kicsit kultúráltabban, ha kérhetném. Köszönöm.
|
Quote:
Parasztos lett. Lécci moderáld magad. Ha meg elvárod valakitől, hogy ne személyeskedjen, legalább te ne tedd. És a témára visszatérve, szerintem simán jksz amit fenn csinálnak egyesek a topban Mindet kihajítanám a fenébe, aki max heki felett mímeli a játékot. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mindannyiótokat átpakolnám. :D |
Quote:
|
Quote:
De ha már megy a csalás, legalább csendbe lapulnának az illetékesek ;) |
Quote:
|
Quote:
akkor biztos Te is benne leszel a teljesben jópár ütéssel itt ez a divat:) |
Pomi: szeptembertől újra indul a mókuskerék, addig menj ki sétálni a szabadba, ok? :) nincs kedvem leállni személyeskeni :)
|
Quote:
|
Ati, lenne arra mód, hogy ezt a topicot lezárd? mert véleményem szerint, így ebben a formában ennek semmi, de semmi értelme nincs az egy ég adta világon.. :(
|
Ati, ez a topic eredeti célját elvesztette és flame parti lett. anno már zártál ilyen topicokat, ezt is szüntesd be légyszíves!
|
Quote:
és a többi harmincat is ahol már ugyanazt mondogatják hetek óta szerintem akinek nem tetszik ne olvassa:) lehet strandra menni helyette:) |
Quote:
|
Quote:
Már kezdtem jól szórakozni a hozzászólásokon, erre bezáratnád? :D Csupán tovább kell mozgatni a topicot a chat részlegbe (talán át is nevezve a JKSZ bajnokai -ra), és tudni kell helyén kezelni az idióta beírásokat (nem megsértődni, mikor úgyis tudod, hogy ki mit miért írt éppen) :) |
Ez a téma már régesrág elment beszélgetős irányba, ekkor áthelyezésre is került ide.
Ajánlom mindenki figyelmébe a téma mellőzése, illetve a fórumtag mellőzése opciókat, így nem kell olyan témákat, és olyan emberek beírásait olvasni, amikre és akikre nem vagy kíváncsi. Az általános beszélgetések között nem szívesen zárok topicot, csak ha már nagyon muszáj. |
Forumtagot mióta lehet bannolni? erről nem tudtam :)
|
Quote:
én hoztam fel itt is ezt a témát ugye?:) talán olvass vissza... és nem mindenki az rólad nem tudom eldönteni:) na tényleg megyek strandolni további jó topikzárogatást:D |
Quote:
Könnyen elveszhet a topic folyamatossága :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
A felhasználó adatainál tudod letiltani. Ezután csak egy sor jelzi, hogy írt vmit, de mivel letiltottad, nem mutatja, hogy mit. Moderátorokat, adminokat nem tudsz letiltani. |
Quote:
|
Quote:
|
OFF
Sztívi és Deni karöltve provokál.. ez teccik :D OFFOFF |
Tény, hogy kezd X fórumra hasonlítani a topic. A bezárás előtti X fórumra...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:13. |