![]() |
Quote:
|
Quote:
Nos én ezért írtam amit írtam, fura volt az a panaszkodás.... ! :) ÉS vhogy jobban hiszek a nyertes félnek, kicsit több, konkrétabb storyt adtak elő. Viszont ezzel nem értek egyet... Ha vki békés orit akar játszhatja a hodba, de készüljön fel rá találkozik majd olyanokkal akik nem olyan békések! Szerintem aki ezzel tisztában van, az tudja mit kell tenni, ha békésen akar játszani... Viszont elég csúnya dolognak tartom az állásfoglalás óta tartó fenyegetéseket: " hagyd abba mer feljelentelek és törlök..bla..bla" Ezeket szerintem ugyanúgy szankcionálni kellene, mint a hadisarc dolgot.. Egyikről se lehessen írogatni. |
Quote:
Elbizonytalanodtam és írtam ide, de közbe folytattam, plusz jöttek a reakciók , hogy szerintük is folytassam.. Közbe rettegtem és mondogattam magamnak, hogy nem változott semmi ugynugy játszom mint eddig... :D ÉS lás csodát még mindig itt vagyok, az illető megzsarolt, ártot, könyörgött, de megkapta amit érdemelt... Szal csináld amig ugyérzed nincs gond és bízz a saját értékitélőképességedben! ;) |
Quote:
Megelőzvén a bajt hajnalba rámegyünk, de pattanás van és visszakísérés, hoppá ezek figyeltek... megint megyünk mert figyelünk de pattanás, jön a kétségbeesés, hisz ilyen még sosem vót! Erre jönnek a rombolások, mikor rájövünk még most jobb pause-t nyomni és most kiszálni mint belemenni mert nyerhetünk de nagy károk árán! Így ekkor jön a vezér, aki ír 1 üzenet , miután megszületik az alku, megszületik a szóbeli mnt.. ÉS így megszületett a béke melynek megvolt az ára, 1 milliárdba került így is rendbe tenni a dolgokat, +1 foglalás volt az ára.. Fura ügy volt a pattanás, de gondoltuk nagyon ott van a gyerek és éjszakás munkakör. Nem is jelentettük a gyanunk , mivel nem volt semmi konkrét bizonyíték.. Tanulság: 1.azóta az illető átrepült anarchba! 2. 2 milliárd és a mélybe való zuhanás( krónkás hiénák miatt) elkerülhető volt, a diplomáciával! Tény ehez kellett egy normális fél is , aki földön járt és nem mindent akart azonnal. Ő is jól járt mi is jól jártunk ,tanultunk a dologból, ráadásul kiigazítottuk azt a kis taktikai malőrt ami közre játszott abba hogy így jártunk. Mindezt diplomáciával! És még sok más példa felhozható... |
de itt nem erről van szó. itt arról, hogy idézek: megcsapnak xy-szer, ez törlésig ütés? válasz: nem nem, diplomácia kell neked. ilyenkor jön elő a buksimból a soksok ??.
a te esetedben én az ellenfél szövijét őszintén szólva nem értem. pattan az ellenfél, nekünk sikerül a puszti, alulrol megyünk. hol a gond? a szöviháborúban pénzt kell áldozni. néha bekapok egy-egy pofont én is, de ha ők felülről ütnek, mi meg alulról, akkor hatalmas előnyben vagyunk. én a helyükben hülye lettem volna elfogadni az mnt-t. |
Quote:
Elég csúny az ha 8-10 körről is bevertek:p MF-ként pláne. Tényleg hova lettek a szövetségeseid? :rolleyes: |
Quote:
de ha folytatjuk 1-ünk szállt volna el, akire kb. 2 milliárdot kellett volna fordítani, de a többiek hozták volna nagy valószínűséggel a háborut, persze áldozatok árán... és ezt az ellenfélnek is látnia kellett.. Hülye lettél volna elfogadni 1 mnt-t mikor te nem sérültél? Adtál 3 rombolást, és foglalhatsz 1-et felfelé úgyhogy, és ezt mind az L-be a top15-20-ba??? Amugy lehet csak fedezéssel tudtál volna haladni, jóval drágábban??? |
akkor tisztázzuk. azt mondtad alulról jöttek és ők áltak jobban. ti pattantatok, ők befértek. így, ebben a helyzetben az ő szemszögükből hülyeség volt elfogadni az mnt-t.
|
Quote:
|
Valaki rengetett nálam egyet. Nem tudom ki az, de szeretném feljelenteni.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Boldog ember lehetsz:D Nálam körönként 4-5 rengés jön be és mellette vagy 2-3 tűzgolyó. Ennek ellenére kitűnő egészségnek örvendek:D:D:D |
Quote:
Ja és az ajánlat tőlük jött... Valizeus, nem hinném hogyha a varis pattan lefelé 1 hadissal szemben 2x ugyhogy nem vitte az összes szövisegítségét az 1 vesztes háborunak számít... Azt se gondolom, hogy a varis kapott 2 rombolást és 3 körre alá került az ellennek, önmagában egy elveszített helyzet lenne.. 3.an még sértetlenek voltak a szövinkből... Itt azt kellett mérlegelni, hogy elszórakozzuk a meglévő pénzünket erre és dicsőn elmondhatjuk h nyertünk v dipizünk és halad mindenki tovább, nem kockáztatva azt hogy jön 1 másik héja szövetség, aki mind2 félt ledarálja... Ezt nekik is és nekünk is márlegelni kellett... Nekünk sikerült kulturált módon megoldani... Nem szidtuk egymást, játszottunk, mikor úgyéreztük elég, nyitottunk a diplomácia utján és megegyeztünk... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lenne egy fontos kérdésem!
Nos arról van szó, hogy ez az újonnan bevezetett szabály kissé összezavar.
Nem tudom mit szabad és mit nem.... Jól lenne ha Ati véleményt mondana. Nos az történik velem, hogy van egy ori aki rámszáltt. Amikor fenn van akkor azonnal támad mióta egyszer elkezdte. Az a gondom, hogy nem tudom mit tegyek.... Szívem szerint rátapadnék és úgy elverném, hogy azt is megbánja, hogy megszületett... Csak attól félek ezt akkor annak minősítenék, hogy törlésig ütöm, bár ezt csinálnám szívesen mert ő ezt teszi velem! Viszont én jelentgetőzni sem akarok mert meg tudom védeni magam, de tudom, hogy akkor totális háború lenne és addig amíg eggyikünk orija létezik nem lessz vége. De ha belemegyek és leradírozom a játékból akkor meg félek átraknak az anarhisták közé. Jó lenne ezt tisztázni, mert én nagyon unom azt, hogy sokkal jobb játékos révén nem merem annyiszor ütni,hogy belerookanjon, mert ő csak párszor képes ütni de azt mindenesetbe ki is használja!!! Nagyon unom, hogy egy kis szemtelen ugribugri kis szöcske miatt nem birom fejleszteni az orim. Szóval Ati légyszives mond meg mi legyen? Vagy rakd le az anarhistákhoz és ebben az esetben megmindom ki az, vagy adj zöld utat, hogy leverhessem. Nagyon nem jó ez az álldatlan állapot! Én nagyon szeretem ezt a játékot és rég játszom, de ez így nem jó, hogy nem tudom eldönteni mit szabad és mit nem... |
Szóval az előzőeket nem panaszként írtam, csak azért, hogy kapjak már egy olyan felvilágosítást amiből megtudhatom ilyen esetbe mi a teendő, mivel szeretnék a szabályokban lefoglaltak szerint játszani és mivel nem vagyok egy elveszett lélek,:D:D:D ezért meg is állom a helyem ilyen faramuci helyzetekbe is, de tényleg szeretném tudni most mit csinálhatok?
Nem szeretem magam hagyni, de azt sem akarom, hogy átkerüljek az anarhista csopiba mert visszaütök. Mivel megpróbáltam egyszer kétszer, de nem áll le és csak úgy tudom leállítani ha teljesen szétszedem az oriját darabokra. Persze ha nem kapok eggyértelmű válasz kényteten leszek megsemmisíteni az oriját még akkor is ha ezért töröltök. Nem fogom magam hagyni! |
Quote:
Felesleges karakterek <---- itt |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Most rázárkódzom és ha zöld utat kapok Atitól, visszaveszek mindent, de nem fog semmilye maradni és akkor törölheti az oriját. Belőlem élősködik a pióca.:D:D:D |
Quote:
az állásfogalálsnak nem az a lényege, hogy birkaként hagyd magad ütni ha tényleg erősebb vagy, akkor nekiállsz és levered, mint vak a poharat - ez a játék lényege:D:D ha nincs szerencséd, akkor Ati véleménye ráadásul piros lesz:D |
Quote:
|
Quote:
Nem mondtam hogy nem ütöttem vissza... Vissza ütöttem de amikor én leállok akkor ő folytatja... |
A gyors csoport csak azoknak való, akik már megfelelő rutinnal rendelkeznek, és az esetleges támadásokat ki tudják védeni, vagy vissza tudnak támadni!
Regisztrációkor erre külön is felhívjuk mindenki figyelmét!!! Ha valaki a gyors csoportba regisztrál, majd azzal jön, hogy jajj segítség, megtámadtak, azzal nem tudok mit kezdeni, csak azt tudom javasolni, hogy NE a gyors csoportban játsszon, mivel az szemmel láthatóan nem neki való. A gyors csoport a sűrű, folyamatos harcokról szól. Ezért van. Akinek ez nem tetszik, az ne ott akarjon játszani. |
Quote:
Persze hogy vissza ütök, de itt nem ezen van a hangsúly, hanem azon hogy én visszaütök eggyet majd leállok ezután ő ujra kezdi és üt 5-öt rajtam. Aztán ha én visszaütök megin eggyet akkor ő megin 5-öt üt. Nos, ha én is beindulok akkor totális háború lessz és törlődni fog az eggyik ori. Ha ez szabájellenes akkor Ati rakja át az anarhiába, ha meg neki megengedhető ez a játékstílus akkor én is ezt fogom csinálni vele és nem marad meg az orija.!!! Még mindig erősebb vagyok mint ő és nem okoz gondot kicsinálnom. Csak én nem akarom senki játékát tönkretenni, de ha rákényszerít ezt fogom tenni. Szóval nem vagyok se béna se szerencsétlen, csak normálisan gondolkodom és nem azért játszom hogy másoknak elvegyem a játékkedvét. |
Quote:
|
Quote:
Köszönöm szépen!!:D:D:D Akkor most megyek és lenyúlok a torkán és kitépem a szívét majd feldarabolva kitűzöm a totemoszlopomra:D:D:D:D:D:D Puszi a zöld útért!!:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
Csak én leálltam mindig. Most hogy eggyértelmű válasz kaptam Atitól már megoldom a dolgot egyszerre és mindenkorra.:D:D:D Befelyezem vele a játszadozást.:D:D:D Nem lessz több bújócska.:D:D:D |
Quote:
És nekem az volt, de már értem, és bevallom ez tetszik!:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha nem hiszed nézd meg: http://gpotral.hu/portal/langelikaboxi;););) |
Quote:
Ez kicsit annak köszönhető, hogy mióta meghalltak a szüleim magam keresem a kenyerem különböző netes munkákkal, na meg tanulok sokat mivel most éretségizem és utánna egyetemre akarok menni:):):) Szóval hajtás van.. Na de ne romboljuk a topicot ilyen beszélgetéssel mert még meg leszünk fenyítve.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
hmm 5 mészár után jön a fenyegetés hogy jelenti és megyek az anarchba:))
picit érdekes:)) |
Indoklás: Más játékának szándékos tönkretétele, áthelyezés folyamatban.
Ez ebbe a kategóriába tartozik, mert akkor ezen a héten már a harmadikat látom :-/ |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:06. |