Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Valezius 05-02-2007 19:20

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 92145)
üsse meg az egész szövi minden tábornokkal;)

Nekem az volt a bajom, hogy ilyenkor nem szokott az egész szövi gépnél lenni. :(

LotR 05-03-2007 10:50

Quote:

Originally Posted by opp (Post 91140)
Egyébként Fáy ha érdekel a sok feljelentések után meguntam a dolgot és sajátmagam is "feljelentettem" a szövimet elbírálásra minden adattal ami csak létezik és láss csodát nem repültünk az anarcba !
Lassan azon is el kellene gondolozni szerintem, hogy ha valaki folyamatosan azzal fenyeget, hogy feljelent és emiatt a másik kihátrál a harcból azzan nem e annak teszik tönkre a játékát azzal, hogy inkább átáll őstermelőnek és igy maga a játék lényege a HARC és a STRTÉGIA jelentéktelen lessz azzal szembe, hogy ki tudja esetleg jobban uralni valamelyik áru árát vagy kinek van több ijja vagy katonája !
Ha valaki "békés szövi" és csak termelget ahhoz már nem is lehet nyúlni ?
Ha mindenáron az a célja valakinek, hogy hogy lehet nagyobb országot építeni annak ajánlom figyelmébe egy régi de még ma is nagyon jó játékot a Sim City-t :p és a hódot meg lehetőleg tartsuk meg a stratégiai háborus játéknak

Nos én ezért írtam amit írtam, fura volt az a panaszkodás.... ! :)
ÉS vhogy jobban hiszek a nyertes félnek, kicsit több, konkrétabb storyt adtak elő.
Viszont ezzel nem értek egyet...
Ha vki békés orit akar játszhatja a hodba, de készüljön fel rá találkozik majd olyanokkal akik nem olyan békések!
Szerintem aki ezzel tisztában van, az tudja mit kell tenni, ha békésen akar játszani...

Viszont elég csúnya dolognak tartom az állásfoglalás óta tartó fenyegetéseket: " hagyd abba mer feljelentelek és törlök..bla..bla"
Ezeket szerintem ugyanúgy szankcionálni kellene, mint a hadisarc dolgot..
Egyikről se lehessen írogatni.

LotR 05-03-2007 10:58

Quote:

Originally Posted by Nikol (Post 91241)
nem akarom abbahagyni, de azért valóban nem szeretnék átkerülni az anarchba.
Ez a szubjektív megítélés viszont furcsa számomra, egy játékben vagy vannak szabályok amik ugye objektívek vagy nincsennek és akkor lehet szubjektív...
De akkor még megyek párat;)

Ezzel én is ugyanígy voltam.
Elbizonytalanodtam és írtam ide, de közbe folytattam, plusz jöttek a reakciók , hogy szerintük is folytassam..
Közbe rettegtem és mondogattam magamnak, hogy nem változott semmi ugynugy játszom mint eddig... :D
ÉS lás csodát még mindig itt vagyok, az illető megzsarolt, ártot, könyörgött,
de megkapta amit érdemelt...

Szal csináld amig ugyérzed nincs gond és bízz a saját értékitélőképességedben! ;)

LotR 05-03-2007 11:11

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 91292)
annyiszor hallottam ezt, hogy diplomácia. ez pontosan mit takar? ha írnak nekem akkor nem verem be? vagy mi? nem értem

Grabikám a diplomácia az azt jelenti, hogy egy régi sztoryn keresztül érzékeltessem: pl. 4/L 12 helyén ücsörgöm a szövimmel egymás mellett, egy kis taktikai malőrrel a nyakunkba, ami miatt épp károgtam, hogy ez így nem lesz jó, felettünk 2 szövi akikkel mnt-nk van, pár szabis ori alattunk üthető nép, és látjuk hogy gyorsan jön egy erős, ütős szövi...
Megelőzvén a bajt hajnalba rámegyünk, de pattanás van és visszakísérés, hoppá ezek figyeltek... megint megyünk mert figyelünk de pattanás, jön a kétségbeesés, hisz ilyen még sosem vót!
Erre jönnek a rombolások, mikor rájövünk még most jobb pause-t nyomni és most kiszálni mint belemenni mert nyerhetünk de nagy károk árán!
Így ekkor jön a vezér, aki ír 1 üzenet , miután megszületik az alku, megszületik a szóbeli mnt..
ÉS így megszületett a béke melynek megvolt az ára, 1 milliárdba került így is rendbe tenni a dolgokat, +1 foglalás volt az ára..
Fura ügy volt a pattanás, de gondoltuk nagyon ott van a gyerek és éjszakás munkakör. Nem is jelentettük a gyanunk , mivel nem volt semmi konkrét bizonyíték..

Tanulság: 1.azóta az illető átrepült anarchba!
2. 2 milliárd és a mélybe való zuhanás( krónkás hiénák miatt)
elkerülhető volt, a diplomáciával!

Tény ehez kellett egy normális fél is , aki földön járt és nem mindent akart azonnal. Ő is jól járt mi is jól jártunk ,tanultunk a dologból, ráadásul kiigazítottuk azt a kis taktikai malőrt ami közre játszott abba hogy így jártunk.
Mindezt diplomáciával!
És még sok más példa felhozható...

Grabi 05-03-2007 11:42

de itt nem erről van szó. itt arról, hogy idézek: megcsapnak xy-szer, ez törlésig ütés? válasz: nem nem, diplomácia kell neked. ilyenkor jön elő a buksimból a soksok ??.

a te esetedben én az ellenfél szövijét őszintén szólva nem értem. pattan az ellenfél, nekünk sikerül a puszti, alulrol megyünk. hol a gond? a szöviháborúban pénzt kell áldozni. néha bekapok egy-egy pofont én is, de ha ők felülről ütnek, mi meg alulról, akkor hatalmas előnyben vagyunk. én a helyükben hülye lettem volna elfogadni az mnt-t.

LotR 05-03-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 91444)
Bocsi nem sirás volt ,én csak álásfoglalást kértem , te halottál még 1 verziót , és döntötél , mert a srác melett felszólalt valaki , aki biztositott róla , hogy ő szavahihető , én nem tartom annak , sőt alatomos játékosnak tartom , de nem gond , sokfajta embert ismerhetek meg .
Most nagy büszkén veri a mellét , holott amikor 8-10 körröl támadott , én MF voltam , igy még védelmet se tudtam bekérni , és érdekes , amint szabirol bejöttem , már jöttek is este.
Na ennyit egy nagy hősről.
Ja , hogy sok az MNT s, ill a barát , érdekes mostanába minden nap ütnek felfelé , szóval ennyit a sirásról . De godolom , te nagyjátékos vagy , akinél nincs jobb .
Sajna én nem vagyok ilyen , de törekszem rá.

Sajna így jár az aki nem védekezik...
Elég csúny az ha 8-10 körről is bevertek:p
MF-ként pláne. Tényleg hova lettek a szövetségeseid? :rolleyes:

LotR 05-03-2007 13:29

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 92298)
de itt nem erről van szó. itt arról, hogy idézek: megcsapnak xy-szer, ez törlésig ütés? válasz: nem nem, diplomácia kell neked. ilyenkor jön elő a buksimból a soksok ??.

a te esetedben én az ellenfél szövijét őszintén szólva nem értem. pattan az ellenfél, nekünk sikerül a puszti, alulrol megyünk. hol a gond? a szöviháborúban pénzt kell áldozni. néha bekapok egy-egy pofont én is, de ha ők felülről ütnek, mi meg alulról, akkor hatalmas előnyben vagyunk. én a helyükben hülye lettem volna elfogadni az mnt-t.

Érthető a részletekben van elrejtve a többi indok, amire nem térttem ki,
de ha folytatjuk 1-ünk szállt volna el, akire kb. 2 milliárdot kellett volna fordítani, de a többiek hozták volna nagy valószínűséggel a háborut, persze áldozatok árán... és ezt az ellenfélnek is látnia kellett..

Hülye lettél volna elfogadni 1 mnt-t mikor te nem sérültél?
Adtál 3 rombolást, és foglalhatsz 1-et felfelé úgyhogy, és ezt mind az L-be a top15-20-ba???
Amugy lehet csak fedezéssel tudtál volna haladni, jóval drágábban???

Grabi 05-03-2007 18:39

akkor tisztázzuk. azt mondtad alulról jöttek és ők áltak jobban. ti pattantatok, ők befértek. így, ebben a helyzetben az ő szemszögükből hülyeség volt elfogadni az mnt-t.

Valezius 05-03-2007 18:42

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 92364)
akkor tisztázzuk. azt mondtad alulról jöttek és ők áltak jobban. ti pattantatok, ők befértek. így, ebben a helyzetben az ő szemszögükből hülyeség volt elfogadni az mnt-t.

És mégis elfogadták, na ez a diplomácia. Gyengébb vagy, és mégis jól jársz :D

tdomo 05-03-2007 18:48

Valaki rengetett nálam egyet. Nem tudom ki az, de szeretném feljelenteni.:D

Rod 05-03-2007 21:17

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 91899)
Ha azt álitod , hogy a legtetején vagytok , akkor igazad van én hazudok
10 ,16 ,17 helyen álltok, van még pár ori feledtetek.
Ha azt mondod , hogy nem ütötetek földre , megint hazudok , bár 1 ik tagotok sikeresen ütött , a másik bukta a támadást , ugye ebbe is hazudok .
Részemről lezártam a témát , csak ezt akartam leirni , itt már többen hszugnak neveztek , ugy , hogy nem is ismernek , kiváncsi vagyok , hogy továbbra is én vagyok a hazug , ha igen , igérem többet nem látogatom a nyilvános fórumot .

Nos ha megnézed akkor felettünk levő orik neve mellet az SZ azt jelenti hogy szabiznak őket nem lehet támadni, felettünk levők pedig bármily érdekes vagy erősebbek vagy mnt-nk van velük igy ha zat állitod felfelé ütünk akkor tényleg hazudsz!!! Az utóbbi hetekben csak lefelé ütöttünk, azért ne hagyd el a fórumot, engem nem zavarsz.

laci 05-03-2007 21:53

Quote:

Originally Posted by Rod (Post 92441)
Nos ha megnézed akkor felettünk levő orik neve mellet az SZ azt jelenti hogy szabiznak őket nem lehet támadni, felettünk levők pedig bármily érdekes vagy erősebbek vagy mnt-nk van velük igy ha zat állitod felfelé ütünk akkor tényleg hazudsz!!! Az utóbbi hetekben csak lefelé ütöttünk, azért ne hagyd el a fórumot, engem nem zavarsz.

Szerintem meg kezdjetek el inkább privátban levelezni, mielőtt elfajulna a dolog ;)

tdomo 05-04-2007 07:13

Quote:

Originally Posted by laci (Post 92448)
Szerintem meg kezdjetek el inkább privátban levelezni, mielőtt elfajulna a dolog ;)

Szerintem meg párbajozzatok egyet, utána irány sörözni..:D

invisible 05-04-2007 07:33

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 92370)
Valaki rengetett nálam egyet. Nem tudom ki az, de szeretném feljelenteni.:D

Nálad csak eggyet rengettek??
Boldog ember lehetsz:D
Nálam körönként 4-5 rengés jön be és mellette vagy 2-3 tűzgolyó.
Ennek ellenére kitűnő egészségnek örvendek:D:D:D

LotR 05-04-2007 09:08

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 92367)
És mégis elfogadták, na ez a diplomácia. Gyengébb vagy, és mégis jól jársz :D

Grabi hidd el jól jártak és mi is.
Ja és az ajánlat tőlük jött...

Valizeus, nem hinném hogyha a varis pattan lefelé 1 hadissal szemben 2x ugyhogy nem vitte az összes szövisegítségét az 1 vesztes háborunak számít...

Azt se gondolom, hogy a varis kapott 2 rombolást és 3 körre alá került az ellennek, önmagában egy elveszített helyzet lenne..
3.an még sértetlenek voltak a szövinkből...

Itt azt kellett mérlegelni, hogy elszórakozzuk a meglévő pénzünket erre és dicsőn elmondhatjuk h nyertünk v dipizünk és halad mindenki tovább, nem kockáztatva azt hogy jön 1 másik héja szövetség, aki mind2 félt ledarálja...
Ezt nekik is és nekünk is márlegelni kellett...
Nekünk sikerült kulturált módon megoldani...
Nem szidtuk egymást, játszottunk, mikor úgyéreztük elég, nyitottunk a diplomácia utján és megegyeztünk...

LotR 05-04-2007 09:11

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 92477)

ennek örülünk nem is lenne jó ha az országod sorsa miatt az egészséged látna kárát:D

tdomo 05-04-2007 10:12

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 92477)

Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy az egész feljelentgetősdi nevetséges. Mélységesen egyetértek skiti-vel. Ez egy adok-kapok játék, mindenkinek kell éreznie, hogy hol van az a pont, amikor az ellenfél már nem háborúzik vele, hanem egyoldalúvá válik a harc. Utána lassan eljön az is, amikor az egész hasonlít egy földön fekvő ember rugdosásához, ha még ezt sem érzi a támadó, akkor a másik félnek lehetőségként ott van a diplomácia, a szabadság, de ha ezek sem jönnek be, akkor inkább állni a sarat amíg tart, esetleg újraindulni, nem pedig a support háta mögé bújni, vagy azzal fenyegetőzni.

Toto 05-04-2007 19:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 88153)
Ha a játék normál menetében előforduló támadások ellen nem tudsz védekezni, akkor nem a gyors csoport való neked, ahogy erre regisztrációkor külön kiemeltem is felhívjuk mindenki figyelmét.

főleg ha lefordult a gyors csopiba, és nem regisztrált oda...

invisible 05-07-2007 06:41

Lenne egy fontos kérdésem!

Nos arról van szó, hogy ez az újonnan bevezetett szabály kissé összezavar.
Nem tudom mit szabad és mit nem....
Jól lenne ha Ati véleményt mondana.
Nos az történik velem, hogy van egy ori aki rámszáltt.
Amikor fenn van akkor azonnal támad mióta egyszer elkezdte.
Az a gondom, hogy nem tudom mit tegyek....
Szívem szerint rátapadnék és úgy elverném, hogy azt is megbánja, hogy megszületett...
Csak attól félek ezt akkor annak minősítenék, hogy törlésig ütöm, bár ezt csinálnám szívesen mert ő ezt teszi velem!
Viszont én jelentgetőzni sem akarok mert meg tudom védeni magam, de tudom, hogy akkor totális háború lenne és addig amíg eggyikünk orija létezik nem lessz vége.
De ha belemegyek és leradírozom a játékból akkor meg félek átraknak az anarhisták közé.
Jó lenne ezt tisztázni, mert én nagyon unom azt, hogy sokkal jobb játékos révén nem merem annyiszor ütni,hogy belerookanjon, mert ő csak párszor képes ütni de azt mindenesetbe ki is használja!!!
Nagyon unom, hogy egy kis szemtelen ugribugri kis szöcske miatt nem birom fejleszteni az orim.
Szóval Ati légyszives mond meg mi legyen?
Vagy rakd le az anarhistákhoz és ebben az esetben megmindom ki az, vagy adj zöld utat, hogy leverhessem.
Nagyon nem jó ez az álldatlan állapot!
Én nagyon szeretem ezt a játékot és rég játszom, de ez így nem jó, hogy nem tudom eldönteni mit szabad és mit nem...

invisible 05-07-2007 07:17

Szóval az előzőeket nem panaszként írtam, csak azért, hogy kapjak már egy olyan felvilágosítást amiből megtudhatom ilyen esetbe mi a teendő, mivel szeretnék a szabályokban lefoglaltak szerint játszani és mivel nem vagyok egy elveszett lélek,:D:D:D ezért meg is állom a helyem ilyen faramuci helyzetekbe is, de tényleg szeretném tudni most mit csinálhatok?
Nem szeretem magam hagyni, de azt sem akarom, hogy átkerüljek az anarhista csopiba mert visszaütök. Mivel megpróbáltam egyszer kétszer, de nem áll le és csak úgy tudom leállítani ha teljesen szétszedem az oriját darabokra.
Persze ha nem kapok eggyértelmű válasz kényteten leszek megsemmisíteni az oriját még akkor is ha ezért töröltök.
Nem fogom magam hagyni!

Kubbi 05-07-2007 07:20

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 93131)
Nos arról van szó, hogy ez az újonnan bevezetett szabály kissé összezavar.
Nem tudom mit szabad és mit nem....
Jól lenne ha Ati véleményt mondana.
Nos az történik velem, hogy van egy ori aki rámszáltt.

Üsssd! :D
Felesleges karakterek <---- itt

Kutyuleee 05-07-2007 07:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68595)
Leírom negynevkilencedszer is, mert eddig elfelejtetted elolvasni: nem történt újítás.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68597)
Túlzásokba ne essünk. Első lépés a diplomácia. Ha odáig se jutott el valaki, hogy szóljon a másiknak, hogy hé, állj már le, akkor értelemszerűen nem lesz kitéve az, aki támadja.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68645)
Nem történt változás, csak fel lett kicsit elevenítve, mert az utóbbi időben (biztos a fura időjárás okozta frontok miatt) a szokásosnál többen is úgy gondolták, hogy ők az istenkirályok, és mindenkit törlésig vernek, majd meglepődtek azon, hogy anarchba kerültek.

Ez a játékstílus nem való a Hódítóba, és valahol előrébb említettem, hogy 8 év alatt kb 10 országot érintett, abból 3-4 az utóbi hetekben volt, ezért tartottam fontosnak kiemelni ezt a részt.

remélem Ati helyett is Ati voltam:D nincs semmi új szabály, semmi új korlát. és benne van minden ami érinthet:D véleményem annyi hogy ÜSD!!!

invisible 05-07-2007 08:57

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 93136)
remélem Ati helyett is Ati voltam:D nincs semmi új szabály, semmi új korlát. és benne van minden ami érinthet:D véleményem annyi hogy ÜSD!!!

Még azért megvárnám ati hozzászólását is nehogy aztán meg az legyen, hogy én nem állok le, de már kb 300 hektár földem elszedett és ráment vagy 200 millám a kis répafalóra, hogy velem szórakozik.
Most rázárkódzom és ha zöld utat kapok Atitól, visszaveszek mindent, de nem fog semmilye maradni és akkor törölheti az oriját.
Belőlem élősködik a pióca.:D:D:D

Andrew 05-07-2007 09:29

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 93147)
Még azért megvárnám ati hozzászólását is nehogy aztán meg az legyen, hogy én nem állok le, de már kb 300 hektár földem elszedett és ráment vagy 200 millám a kis répafalóra, hogy velem szórakozik.
Most rázárkódzom és ha zöld utat kapok Atitól, visszaveszek mindent, de nem fog semmilye maradni és akkor törölheti az oriját.
Belőlem élősködik a pióca.:D:D:D

de az isten szerelmére! ha megtámadnak mi a bánatért nem ütsz vissza????
az állásfogalálsnak nem az a lényege, hogy birkaként hagyd magad ütni

ha tényleg erősebb vagy, akkor nekiállsz és levered, mint vak a poharat - ez a játék lényege:D:D

ha nincs szerencséd, akkor Ati véleménye ráadásul piros lesz:D

Valezius 05-07-2007 09:31

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 93150)

ha tényleg erősebb vagy, akkor nekiállsz és levered, mint vak a poharat - ez a játék lényege:D:D

Ha mer visszaütni, akkor meg is érdemli, szerintem...

invisible 05-07-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 93150)

Nem értesz..
Nem mondtam hogy nem ütöttem vissza...
Vissza ütöttem de amikor én leállok akkor ő folytatja...

Ati 05-07-2007 09:41

A gyors csoport csak azoknak való, akik már megfelelő rutinnal rendelkeznek, és az esetleges támadásokat ki tudják védeni, vagy vissza tudnak támadni!

Regisztrációkor erre külön is felhívjuk mindenki figyelmét!!!

Ha valaki a gyors csoportba regisztrál, majd azzal jön, hogy jajj segítség, megtámadtak, azzal nem tudok mit kezdeni, csak azt tudom javasolni, hogy NE a gyors csoportban játsszon, mivel az szemmel láthatóan nem neki való.

A gyors csoport a sűrű, folyamatos harcokról szól. Ezért van. Akinek ez nem tetszik, az ne ott akarjon játszani.

invisible 05-07-2007 09:43

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 93151)
Ha mer visszaütni, akkor meg is érdemli, szerintem...

Hülye én sem vagyok!!
Persze hogy vissza ütök, de itt nem ezen van a hangsúly, hanem azon hogy én visszaütök eggyet majd leállok ezután ő ujra kezdi és üt 5-öt rajtam.
Aztán ha én visszaütök megin eggyet akkor ő megin 5-öt üt.
Nos, ha én is beindulok akkor totális háború lessz és törlődni fog az eggyik ori.
Ha ez szabájellenes akkor Ati rakja át az anarhiába, ha meg neki megengedhető ez a játékstílus akkor én is ezt fogom csinálni vele és nem marad meg az orija.!!!
Még mindig erősebb vagyok mint ő és nem okoz gondot kicsinálnom.
Csak én nem akarom senki játékát tönkretenni, de ha rákényszerít ezt fogom tenni.
Szóval nem vagyok se béna se szerencsétlen, csak normálisan gondolkodom és nem azért játszom hogy másoknak elvegyem a játékkedvét.

Valezius 05-07-2007 09:45

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 93156)
Hülye én sem vagyok!!
Persze hogy vissza ütök, de itt nem ezen van a hangsúly, hanem azon hogy én visszaütök eggyet majd leállok ezután ő ujra kezdi és üt 5-öt rajtam.
Aztán ha én visszaütök megin eggyet akkor ő megin 5-öt üt.
Nos, ha én is beindulok akkor totális háború lessz és törlődni fog az eggyik ori.
Ha ez szabájellenes akkor Ati rakja át az anarhiába, ha meg neki megengedhető ez a játékstílus akkor én is ezt fogom csinálni vele és nem marad meg az orija.!!!
Még mindig erősebb vagyok mint ő és nem okoz gondot kicsinálnom.
Csak én nem akarom senki játékát tönkretenni, de ha rákényszerít ezt fogom tenni.
Szóval nem vagyok se béna se szerencsétlen, csak normálisan gondolkodom és nem azért játszom hogy másoknak elvegyem a játékkedvét.

Te nem érzed, hogy ha bemészárolod 5x aztán 5körrel magad alá ütöd az még nem törlésig ütés? :)

invisible 05-07-2007 09:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93155)
A gyors csoport csak azoknak való, akik már megfelelő rutinnal rendelkeznek, és az esetleges támadásokat ki tudják védeni, vagy vissza tudnak támadni!

Regisztrációkor erre külön is felhívjuk mindenki figyelmét!!!

Ha valaki a gyors csoportba regisztrál, majd azzal jön, hogy jajj segítség, megtámadtak, azzal nem tudok mit kezdeni, csak azt tudom javasolni, hogy NE a gyors csoportban játsszon, mivel az szemmel láthatóan nem neki való.

A gyors csoport a sűrű, folyamatos harcokról szól. Ezért van. Akinek ez nem tetszik, az ne ott akarjon játszani.

Tehát zöldutat kaptam;););)

Köszönöm szépen!!:D:D:D

Akkor most megyek és lenyúlok a torkán és kitépem a szívét majd feldarabolva kitűzöm a totemoszlopomra:D:D:D:D:D:D

Puszi a zöld útért!!:D:D:D:D:D:D:D

invisible 05-07-2007 09:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 93158)
Te nem érzed, hogy ha bemészárolod 5x aztán 5körrel magad alá ütöd az még nem törlésig ütés? :)

Már régóta játszuk ezt hogy holő hol én vagyunk elől.
Csak én leálltam mindig.
Most hogy eggyértelmű válasz kaptam Atitól már megoldom a dolgot egyszerre és mindenkorra.:D:D:D
Befelyezem vele a játszadozást.:D:D:D
Nem lessz több bújócska.:D:D:D

invisible 05-07-2007 09:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93155)

Én imádom a gyors csoportot csak a szabályokat nem árt tisztázni ha valami kétes.
És nekem az volt, de már értem, és bevallom ez tetszik!:D:D:D:D

Dragi 05-07-2007 10:12

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 93159)

Akkor most megyek és lenyúlok a torkán és kitépem a szívét majd feldarabolva kitűzöm a totemoszlopomra:D:D:D:D:D:D

:D:D:D Éljenek a nők :D:D:D

Dragi 05-07-2007 10:15

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 93168)
Én imádom a gyors csoportot csak a szabályokat nem árt tisztázni ha valami kétes.
És nekem az volt, de már értem, és bevallom ez tetszik!:D:D:D:D

eddig nekem is tetszik a gyors csopi :) Kivéve azokat a kis incidensek amik értek védelem kijövetel után de hát túlélhető :):):):)

invisible 05-07-2007 10:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 93169)
:D:D:D Éljenek a nők :D:D:D

Köszi de én csak egy boszi vagyok:D:D:D:D
Ha nem hiszed nézd meg: http://gpotral.hu/portal/langelikaboxi;););)

invisible 05-07-2007 10:27

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 93170)
eddig nekem is tetszik a gyors csopi :) Kivéve azokat a kis incidensek amik értek védelem kijövetel után de hát túlélhető :):):):)

Hogy őszinte legyek nekem sosem voltak gondjaim, mert eléggé rugalmas vagyok és egyfolytába játszom szünet nélkül, az az folyamatosan fennt vagyok a játékba és játszom.
Ez kicsit annak köszönhető, hogy mióta meghalltak a szüleim magam keresem a kenyerem különböző netes munkákkal, na meg tanulok sokat mivel most éretségizem és utánna egyetemre akarok menni:):):)
Szóval hajtás van..
Na de ne romboljuk a topicot ilyen beszélgetéssel mert még meg leszünk fenyítve.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

richardka 05-08-2007 16:58

hmm 5 mészár után jön a fenyegetés hogy jelenti és megyek az anarchba:))
picit érdekes:))

Valezius 05-08-2007 17:07

Indoklás: Más játékának szándékos tönkretétele, áthelyezés folyamatban.

Ez ebbe a kategóriába tartozik, mert akkor ezen a héten már a harmadikat látom :-/

Kutyuleee 05-08-2007 17:09

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 94513)

Ez ebbe a kategóriába tartozik, mert akkor ezen a héten már a harmadikat látom :-/

és a 3. ami fenyegető levél miatt kerül át, nem pedig a tényleges dolog miatt ha jól gondolom. javits ki Ati ha tévedek

Ati 05-08-2007 17:10

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 94513)

Ezek nem a fenti jellegűekre mentek, továbbra sem kell aggódni. :)

All times are GMT +1. The time now is 10:06.