![]() |
Quote:
|
Quote:
|
háát az anarcho nem semmi:eek:
Nekem csillagozással is elég nyilvánvaló volt miket írt... :p |
Quote:
|
Quote:
|
királyságom994 (#440129)
2007-04-02 18:58:50 Helyezés: 2951 Érték: 10331 lépjetek be a hatszemélyes oválisasztal lovagjai szövibe én vok 1,ötöt beveszek azok közül akik méltónak találtatnak MNT ket bárkivel kötöm |
Quote:
Ez kegyetlen... :D |
Ez végülis anarch, de hogy miért pont 6...? :D
|
Quote:
|
xxxxxxxxxxxxx (#xxxxxxxx)
2007-04-01 22:26:07 Helyezés: xxxxxxx Érték:xxxxxxx Szevasztok! Hát én is most keztem a játétok nem rég párnapja.Na mindegy. Szeretnék valakivel szövetségbe lépni! Én pl:az ORK népel nyomulok! Szerintem jó. Ugyhogy aki szövetséget akar velem köni azokat várom. Elönyben:BÁRKI!! 200 hekin, szinte még a védelem alatt tudja, hogy az ork az jó. :D ha lenne a közelben orim, tuti, hogy meglátogatnám.:D |
Quote:
azért dícséretet szerintem ne várj tőlünk :D:D |
Quote:
majd ha én is olyan nagy profi leszek mint egyesek én is adok fel ilyen hirdetést:D:D:D jó dolog háborúval kezdeni:P |
xxxxx (#xxxxxx)
2007-04-02 15:00:08 Helyezés: 163 Érték: 9687 Kezdő vagyok! de már volt egy 11000valahány érték ponotom volt. szövit alapuitanék A magyar nyelv normális használata is hódítózás közben ragad rá az emberre? Nem értem, attól, hogy valaki kezdő, (emiatt nem akadok fenn azon a 11K értéken) még sikerülhetne neki magyarul írni :( Helyesírási hibák túlzottan nem érdekelnek, bár diplomáciában azért elvárható lenne az is, hamár 3 napig kinn díszeleg az irat a falon... |
ilyeneken ne kapd fel magad lehet 5 percet kapott a nővérétől ,h gépezzen;)
|
Quote:
|
xxxxxxx (xxxxxx)
2007-04-02 09:56:52 Helyezés: 1xxxx Érték: xxxxx Üdv Dicső Harcosok! Van a szövinkbe egy kiadó hely Hadis orinak. ;) |
Quote:
|
2007-04-01 21:16:46 Helyezés: *** Érték: ***** Üdvözletem dicső nagy vezérek!! Egy tolis országot keresünk demokratikus szövetségünkbe... Jó csapat, összetartás, noo para jeligére.:-) Az ideállis jelölt legalább 10-14K tolival rendelkezik fajilag: vagy törpe vagy félelf vagy elf vagy ember (a legjobban törpének örülnénk) rendelkezik VIP-vel és napi legalább 3szor fellép (ha többször nem baj az csak jó) Akire rá illik a leírás és kíván csatlakozni egy ne kezdőkből álló csapathoz várjuk jelentkezését. törpe tolvaj :) az az igazi :) |
Quote:
|
és elfelejtettem írni, hogy G-ből való :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a szövivezérem adta fel ennek az eredetijét azt hivatott kigúnyolni... |
Quote:
|
xx (#xxx.xxx)
2011-11-11 11:11:11 Helyezés: xxx Érték: 9855 helló mindenkinek!!!1 ori eladó 1 vipért!!!!260 hektár van benne de még növelem!!!34 millió pénz!!!sereg nem nagy de lehet venni a pénzből!!!meg még a pénzt is növelem!!!455 elit 99 íjász!!!varázsló:1123 és a tolvajok:100-an vannak!!!!gabona:14000 és a rúnák:az is 14000!!!!!és csak 1 vi!!!!!ja és elf a faja (fantomsereg)!!!!!!!!!!!!!!!!! :) |
jo az uzleti erzeke ;)
|
Quote:
|
*** (#******)
2007-04-03 Helyezés: * Érték: 30917 M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M N N N N N N N N N N N N N N N N N N N N N N T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T egy újabb jövendőbeli teveklubbos :D |
igen, ezek jók. csak azt tudnám, hogy az, aki békében akar élni az miért is jelentkezik hódítóba:confused:
még a nevében is benne van, hogy mennyire békés:D:D |
nincs olyan játék, hogy békélő??:)
|
Quote:
|
attól még lehet;)
|
Én a diplomáciai részét jobban élvezem a játéknak, mint a háborút.
Az arról szól, hogy amit legyilkolnak, azt vissza kell venni, vissza kell építeni, azt kész. Ha harcolni akarok azt általában hétvégiben teszem, ott nem az számít, hogy mennyi pénzed van, hanem, hogy mennyit vagy gépnél. |
Quote:
|
Quote:
|
Ismét 1/A-s hirdetés:
"Sziasztok! Mezőgazdasági, bányászati, nyomdászati és haditechnikai szakembereket keresünk! Kedvező feltételek, rekreációs bónusz!" |
jhkl516 (#430042)
2007-04-05 11:57:04 Helyezés: 1386 Érték: 23197 kereskedő élőhalott eladó 2 vip-ér. nem alkuszom, viszont itt van valami adat az élőhalottamról: 136mill. kézpénz, 300 kör vip, 11760 elit, most épp szabin van tehát a vip nem megy lefele, van pár tekim, de nincs semmi hatásfoka, na előszörre ennyi, többit zöldben hibákért elnézést |
xxxxx (#yyyyy)
Helyezés: kkk Érték: 21672 Sziasztok! szeretnénk egy igencsak talpraesett hadis orit magunk mellett tudni!Ha elég bátor vagy,és elég rátermett e feladatra,és izé,és őőőő,akkor jelentkezz csak! de ha nem,és izé,és őőőő,akkor ne! de ha jelentkezel,akkor már nhogy ne legyen min5k elit,vagy,vagy mindkettő! Addigis mindenkinek jó hódot,bár nem szavatolhatjuk!:DDDDD De az a vicc, hogy mikor továbbolvastam, rájöttem, hogy ebbôl a csoportból minden negyediket be lehetne tenni ezért vagy azért. :o |
Érték: 12475
szijasztok bárkivel MNT ezen kivül vagy belépnék vgagy alapitanák egy szövit az a aszitu hogy hadis hula vagyok aki elég agresziv ha gondoljátok irjatok kb 300 400 körül legyetek mert nott vagyok 1 2 napon belöl oki-??? na csumika csáááááááá barirulez Ez is tetszett :D |
All times are GMT +1. The time now is 14:27. |