Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Remedy 12-02-2006 22:18

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49459)
ezért kell az A-t kihagyni :)
ugyanis Te klánról beszélsz, a hódító viszont egy, vagy négy ori szervezett játékáról szól, kivéve egyetlen csoportot
ebben az egy csoportban viszont az 1, v. 4 ori már nem játszhat sikeresen, tehát módja kell legyen, vagy a kihagyásnak, vagy a könnyítésnek

Tanuljatok mar meg idezni.... Arrakis tokre nem mondott ilyet.... ezek a te szavaid.... o rontotta el az idezest, te meg nem is figyeltel ra....

Ha toroltok az adott ember szovegebol az elejen a [Quote blablat] hagyjatok ott!

NorB 12-02-2006 22:19

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49460)
4-6 fős klánok lehetnek igen sikeresek is

elvileg, természetesen lehetnek
de a gyakorlatban azért mégsem a 4 fős klánok vezetik az A-t

Arrakis 12-02-2006 22:20

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49459)
ezért kell az A-t kihagyni :)
ugyanis Te klánról beszélsz, a hódító viszont egy, vagy négy ori szervezett játékáról szól, kivéve egyetlen csoportot
ebben az egy csoportban viszont az 1, v. 4 ori már nem játszhat sikeresen, tehát módja kell legyen, vagy a kihagyásnak, vagy a könnyítésnek

Az A a hódító része.
Az Aban is lehetsz sikeres 4 orival, s lehetsz elöl.

Arrakis 12-02-2006 22:21

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49462)
elvileg, természetesen lehetnek
de a gyakorlatban azért mégsem a 4 fős klánok vezetik az A-t

Mert az összes top klán klánvezére megalomán:D
S szeret nagy klánt összerakni:DD
S általában a top klánban van a legnagyobb ori.

Xeper 12-02-2006 22:21

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49463)
Az A a hódító része.
Az Aban is lehetsz sikeres 4 orival, s lehetsz elöl.

Mi anno 2 fős klánnal mentünk fel igen magasra.

NorB 12-02-2006 22:23

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49464)
Mert az összes top klán klánvezére megalomán:D
S szeret nagy klánt összerakni:DD
S általában a top klánban van a legnagyobb ori.

alig hiszem, hogy pusztán megalomániáról van szó :)
kell nagy törpe, etetés, néha ilyen infó, olyan infó, had garmadával, szép szervezést igényel, nem 4 orit

NorB 12-02-2006 22:24

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 49465)
Mi anno 2 fős klánnal mentünk fel igen magasra.

Xeper, megnyertétek?
bejutottatok akár a top 1%-ba?
mert most ez mint körbefordulási feltétel szerepel a 8-ashoz

Synkel 12-02-2006 22:25

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49466)
alig hiszem, hogy pusztán megalomániáról van szó :)
kell nagy törpe, etetés, néha ilyen infó, olyan infó, had garmadával, szép szervezést igényel, nem 4 orit

Ugyanakkor a nagy klánokból kiválnak részek, hogy ütni tudjanak.

Xeper 12-02-2006 22:26

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49467)
Xeper, megnyertétek?

Poker orija felkerült a 4 legnagyobb közé (amik ugyanakkorák voltak akkor -is), az elfem pedig a 7. helyre -de ez a 7. hely egy időre 4. is volt.

NorB 12-02-2006 22:29

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 49469)
Poker orija felkerült a 4 legnagyobb közé (amik ugyanakkorák voltak akkor -is), az elfem pedig a 7. helyre.

ez gondolom még akkor volt, amikor a kicsi megüthette a nagyot, és elvitte a sok földet, de ma már csak akkor kapok sok földet, ha ugyanakkorát ütök

Arrakis 12-02-2006 22:31

Quote:

Xeper, megnyertétek?

1 embert érint a hódban, másrészt nem 8, akkor 9.
Ha elvi szinten nézed, akkor jogos De ne az Atol félj.. a többi szinten sem tudsz első lenni minenhol.
Talán 1 - 2őn össszejön, de hogy mindegyiken nem, az tuti.. hacsak nem jksszel.

Ati 12-02-2006 22:32

Úgy látom erősen elmentünk "Hogyan legyünk jók az 1/A-ban" stratégiai kérdések fele. Ha ez egy hosszabb téma, akkor azt légyszi a startégiákróül szóló topicban ecsetelgessétek, itt pedig térjünk vissza az eredeti kérdéshez. Ha valaki még jönni akar, és végig kell olvasnia lassan 1000 bejegyzést, az lehet, hogy inkább nem teszi, és ez senkinek nem lesz jó. Köszönöm.

Xeper 12-02-2006 22:32

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49470)
ez gondolom még akkor volt, amikor a kicsi megüthette a nagyot, és elvitte a sok földet, de ma már csak akkor kapok sok földet, ha ugyanakkorát ütök

Ha van klán melletted és sereged is van, ütsz. Ha meg mindennel problémád van, akkor lépj a 30% határáról, és mondj le a kis kék számokról.

NorB 12-02-2006 22:35

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49471)
1 embert érint a hódban, másrészt nem 8, akkor 9.
Ha elvi szinten nézed, akkor jogos De ne az Atol félj.. a többi szinten sem tudsz első lenni minenhol.
Talán 1 - 2őn össszejön, de hogy mindegyiken nem, az tuti.. hacsak nem jksszel.

természetesen elvi szinten nézem
és éppen azt állítom, hogy éppen elég a normál csoportokat megnyerni, ne kelljen már az A-t is

Arrakis 12-02-2006 22:44

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49474)
természetesen elvi szinten nézem
és éppen azt állítom, hogy éppen elég a normál csoportokat megnyerni, ne kelljen már az A-t is

Mondom, nagyobb esélyed van az A megnyerésére, mint némelyik normál csoportéra.
Elég sok normál csoportban mondom, nem is tudsz első lenni.
Vagy teszemazt ütsz, ütsz, építesz, gyorsan felkúszol amilyen magasra csak tudsz, mint a villám, utánna fedezned kell, utánna talán megint üthetsz, utánna megint fedezel. De neked elsőnek kell lenned a feltétel szerint.
Nos, megérkezel közvetlenül a nagyobb szakadék alá, az első 1 - 10, csoportja válogatja ori alá.
Ott mit csinálsz?
Fedezel, egészen a 4.ig okés is, na és utánna?
Utánna a 4.et meg kéne ütnöd, aki valószínűleg vagy 20 körre van.
Lefokozol, s a kisebb területeden levő kisebb lehetséges sereggel megpróbálod beverni a nagyobb területen lévő nagyobb lehetséges seregét.
Tegyük fel, hogy sikerül, mert nem tartott benn mindent. S utánna marha nagy mákod van, mert a másodikatat, meg az elsőt is levered ezzel a módszerrel, s Te leszel az No. 1!:)

Aggályok:
-Ez mennyi időt vett neked igénybe?
-Meg tudod csinálni az előtt, hogy összejött volna neked is az 1800 top kör?
-Honnan szedtél rá pénzt?
-Honnan lesz pénzed a köv szinten megcsinálni ugyanezt?
-Miből gondolod, hogy hasonszőrű társaid, akiknek ugyanez a céljuk nem csapnak agyon útközben?
-És honnan veszed, hogy ilyen nagy mákod van?:) Még mindig hiszel a tündérmesékben?:)

wand 12-02-2006 22:48

Quote:

Xeper, megnyertétek?

az elmúlt egy évben kb 30 ori volt első az 1/A-ban.
ezek után ne mondja senki hogy lehetetlen

NorB 12-02-2006 22:50

ezt a részét talán bízd rám, és térjünk vissza az A-ra :)

Arrakis 12-02-2006 22:51

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49478)
ezt a részét talán bízd rám, és térjünk vissza az A-ra :)

Boccs, feltételek teljesítéséről volt szó, ebbe ez bele tartozik.
És elhiszem, hogy ezt egyszerűbb írni, mint választ a megfogalmazottakra :P

NorB 12-02-2006 22:51

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49477)
az elmúlt egy évben kb 30 ori volt első az 1/A-ban.
ezek után ne mondja senki hogy lehetetlen

Wand, és az a 30? ori hány klánból került ki?
és hány klán volt az élen?

akik kék számokkal akarnak forogni, nem akarnak A-t nyerni, értsétek már meg!

Synkel 12-02-2006 22:53

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49480)

A magam részéről nem akarom, hogy megnyerjétek, mint mondtam kompromisszumkész vagyok. Én csak azt nem akarom, hogy az A-t el lehessen kerülni.

NorB 12-02-2006 22:55

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49479)
Boccs, feltételek teljesítéséről volt szó, ebbe ez bele tartozik.
És elhiszem, hogy ezt egyszerűbb írni, mint választ a megfogalmazottakra :P

Kék számok teljesítésének lehetséges feltételeiről beszélünk az A csoport vonatkozásában, és nem az én terveimről a többi csopiban
Számomra nyilvánvalóan könnyebb L-et nyerni, mint A-t

wand 12-02-2006 22:57

Quote:

kb 5 klán
mindezzel szemben áll 1 db ori akit érintene..
ráadásul ő tuvalu, és ha jól rémlik utoljára 1/A-ban Monroékkal volt klánban, tehát bátran feltételezhető, hogyha nagyon első akart volna lenni, megkapta volna a lehetőséget hozzá..
mintahogy mindenki aki 8x körbefordul, fog annyi embert ismerni, hogy ez nem lesz neki gond.

wand 12-02-2006 22:59

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49485)
Kék számok teljesítésének lehetséges feltételeiről beszélünk az A csoport vonatkozásában, és nem az én terveimről a többi csopiban
Számomra nyilvánvalóan könnyebb L-et nyerni, mint A-t

igen L-et könnyeb nyerni, de pl 5/W-t mehezebb mint 1/A-t..
(vagyis nem tom most mi van ott, de amikor ott voltam akkor nehezebb volt)

Arrakis 12-02-2006 23:00

Quote:

Te értsd meg, hogy most is csak a kilencesnek kell megnyernie az A-t:P
az a 30 ori 3 klánból került ki.

laci 12-02-2006 23:01

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49486)
kb 5 klán
ráadásul ő tuvalu, és ha jól rémlik utoljára 1/A-ban Monroékkal volt klánban, tehát bátran feltételezhető, hogyha nagyon első akart volna lenni, megkapta volna a lehetőséget hozzá..
mintahogy mindenki aki 8x körbefordul, fog annyi embert ismerni, hogy ez nem lesz neki gond.

Tényleg nem veszitek észer, hogy a végén mindig ugyanoda lyukadunk ki? Oda, hogy egy időn túl már elég ismerős lesz, aki felhúz addig, ameddig kell? Ezzel nagyjából ti is beismeritek, hogy másképp nem megy, csak ismerősök révén. És csak azért kezdjek el ismerkedni a top klánokkal, hogy utána felpitizzem magam a topx%ig?

NorB 12-02-2006 23:02

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49486)
kb 5 klán

sajnálom Wand, én tehetségtelen vagyok
már a 8 régen volt, de csak kevés ismerősöm van
én már ilyen zárkózott jelleg vagyok, és talán ez is benne lesz a kék számok követelményei között? Kék nyolcasod akkor lehet, ha minimum 8 a harmadikon számú ismid van...

Xeper 12-02-2006 23:03

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49487)

Most 312k ponton van az 1. ori... a 8. ori pedig 67k-n

wand 12-02-2006 23:04

"-Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. "

ha ez meg lesz szavazva, akkor én viszont követelm, hogy a 2/B-t lehessen kihagyni! annál unalmasabb csoporttal nem találkoztam, és annál jobban nem rühelltem semmit a hódban.
mégis szó nélkül végig jácottam..
szal ha bárkinak kihagyható lesz az 1/A, akkor én meg a 2/B-t akarom kihagyni!
(esetleg ha valaki az 5-ös csopikat utálja az szóljon bátran, neki majd megbeszéljük, hogy regelés utána a 4-ből kezdhessen.. :D )

wand 12-02-2006 23:06

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49489)
Tényleg nem veszitek észer, hogy a végén mindig ugyanoda lyukadunk ki? Oda, hogy egy időn túl már elég ismerős lesz, aki felhúz addig, ameddig kell? Ezzel nagyjából ti is beismeritek, hogy másképp nem megy, csak ismerősök révén. És csak azért kezdjek el ismerkedni a top klánokkal, hogy utána felpitizzem magam a topx%ig?

bocsa mikor én felmentem, nekem semmi toppos ismerősöm nem volt, mégis feljutottam..

laci 12-02-2006 23:06

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49493)
"-Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. "

ha ez meg lesz szavazva, akkor én viszont követelm, hogy a 2/B-t lehessen kihagyni! annál unalmasabb csoporttal nem találkoztam, és annál jobban nem rühelltem semmit a hódban.
mégis szó nélkül végig jácottam..
szal ha bárkinak kihagyható lesz az 1/A, akkor én meg a 2/B-t akarom kihagyni!
(esetleg ha valaki az 5-ös csopikat utálja az szóljon bátran, neki majd megbeszéljük, hogy regelés utána a 4-ből kezdhessen.. :D )

Ezt már valaki elsütötte, lehet hogy pont te. Csak vedd észre, hogy 5-től 2-ig a játék egységes, az 1-es viszont nagyon más... Tehát a válaszótvonal az alsóbb 4 és az 1 között van.

Arrakis 12-02-2006 23:07

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49487)

Mi az hogy Let könnyebb? ott én vagyok fenn, kikérem magamnak:D:D:D

W, V, X, N, I ezekben jártam mostanság, vagy ismerem a top helyzetét, értékét.
Ezekben tuti nehezebb nyerni.

laci 12-02-2006 23:08

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49494)
bocsa mikor én felmentem, nekem semmi toppos ismerősöm nem volt, mégis feljutottam..

Nem én ismertem be, hogy egy időn túl csak haveri alapon működik a dolog... Idéztem, és ha nagyon visszakeresek, ugyanezt a "x évi játék után majd lesz elég ismerős, akik felsegítenek" már olvastam néhányszor, különböző formában.

Xeper 12-02-2006 23:10

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49496)
Ezt már valaki elsütötte, lehet hogy pont te. Csak vedd észre, hogy 5-től 2-ig a játék egységes, az 1-es viszont nagyon más... Tehát a válaszótvonal az alsóbb 4 és az 1 között van.

Szerintem meg nem nagyon más, hanem több. Lehetőség van egy MF taktika folytatására, csak van klánraki és klánütés is.

wand 12-02-2006 23:10

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49498)
Nem én ismertem be, hogy egy időn túl csak haveri alapon működik a dolog... Idéztem, és ha nagyon visszakeresek, ugyanezt a "x évi játék után majd lesz elég ismerős, akik felsegítenek" már olvastam néhányszor, különböző formában.

nem, én azt mondta, hogy ha már 8x körbefordultál, akkor könyebb a dolog.
de halál ismeretlenbe is fel lehet menni.

laci 12-02-2006 23:11

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 49500)
Szerintem meg nem nagyon más, hanem több. Lehetőség van egy MF taktika folytatására, csak van klánraki és klánütés is.

Pont a kánraktár és a klánütés miatt lesz az egész alapjában más. Vagy akinek tetszik, akkor több. Nekem nem tetszik, ha ez eddig nem jött volna még le :D

wand 12-02-2006 23:12

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49503)
Pont a kánraktár és a klánütés miatt lesz az egész alapjában más. Vagy akinek tetszik, akkor több. Nekem nem tetszik, ha ez eddig nem jött volna még le :D

nekm meg a 2/B nem tetszik.. mégse indítok mozgalmat, hogy hagy hagyhassam ki..

laci 12-02-2006 23:15

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49504)
nekm meg a 2/B nem tetszik.. mégse indítok mozgalmat, hogy hagy hagyhassam ki..

A 630-as hozzászólásban volt szerencsém egy hasonló beírásra reagálni :) Azért egyezzünk meg abban, hogy nem az a cél, hogy mindenki ízlése szerint variáljuk szét a játékot, és nevetségessé tegyük a topicot, ne szálljunk nagyon el ;)

Arrakis 12-02-2006 23:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49496)

De arról van szó ki mit szeret, pl az A ugyanúgy kötelező része a játéknak, mint a G, én példul azt hagynám ki, nem tudom miért, de ott sosem ment a játék, akármelyik orim is ment oda, azt mindig utáltam.

A másik kérdéskör:
az előtt a nyomorult nyolcas előtt 8szor jársz az Aban, nekem ne mondd, hogy annyira zárkózott vagy, hogy ennyi látogatásból nem találsz olyat, akivel utánna nekivágnál megcsinálni a feltételt.
Laci, Te meg miért a top klánnal példálózol, az a top klán közel sem biztos, hogy mindig top klán lesz:P
Emberekről van szó, akiket esetleg jó fejnek találsz, vagy csak simán elkezdesz vele beszélgetni, megismered, akármi.

wand 12-02-2006 23:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49505)
A 630-as hozzászólásban volt szerencsém egy hasonló beírásra reagálni :) Azért egyezzünk meg abban, hogy nem az a cél, hogy mindenki ízlése szerint variáljuk szét a játékot, és nevetségessé tegyük a topicot, ne szálljunk nagyon el ;)

he? :)
a Te izlésed szerint variáljuk és hagyhassuk ki az 1/A-t, az én ízlésem meg le van szarva? mi ez a diszkrimináció? :)

Arrakis 12-02-2006 23:20

Amit emlegettek, az már nem zárkózott, hanem antiszociális.. hát basszus.. nehogy már minden társadalmileg divergens egyénnek is meg kelljen felelnie ennek a játéknak! :D:D
Egyébként biztos vagyok benne, hogy menni fog a normális klán keresése:)

All times are GMT +1. The time now is 19:21.