![]() |
Quote:
Kiüríted az oridat, és csinálsz mondjuk 1 varázslóval pár gömböt (illeve ugye sikertelen gömböt) a környékről, hogy reflektálva lássák, hogy üres vagy... Garantálom, hogy 24 órával később olyan mélyre süllyedsz, amilyen mélyre csak akarsz... |
Quote:
Ezzel szemben mondjuk egy tolvajakciót már csak 30% hatékonysággal tudsz indítani... És akkor nem is beszélünk a vándor személyiségről, amivel ugye már az álomhatárt jelentő 10k pont különbség is elérhető 3 körrel... (nagyságrendileg) Akkor változtassuk meg ezt is? Hogy a magasabb hekiken meg pont a tolvajlást kéne erősíteni a varizással szemben? |
Quote:
És mint a 24 órás piacnélküliségben A-ban, itt is az zavar, hogy büntetlen teheti, mert nem tudok reagálni rá. Quote:
Jaja. A környék összes varisa rajtam fog morálozni 5 seregekkel, míg végre valaki bever földre is. 38%-os morállal aztán élmény lesz verekedni egy tolissal, akinek ne adj isten szövije is van. |
Asszem erre most nem reagálok :)
|
Ja igen, és tegnap még volt tolis orim, szal nem érhet az a vád, hogy azért akarom gyengíteni őket mert nincs tolisom:)
Tegnap újráztam hadira, de nemsokára egy másikkal megint tolizni fogok... |
Kisbér, A-ban a túlnyomó többség tolis ugye?:)
5-ben meg ahol a legkisebbek a távolságok a túlnyomó többség varis? Na nemáááár?:P |
Quote:
|
Quote:
5ben viszont nagyonis kellmetlen tud lenni, sőt még akár 4,3,2-ben is. Legutoljára én ezt 3ban tapasztaltam, és nem volt kedvem 300-400 hekit leadni ( pláne nem úgy hogy kiárulom a varikat és a védelmem ) csak hogy egy ilyen nyomorultat beüssek. Azért ebbe is bele kéne gondolni. Értem az álláspontodat, de őszintén, volt már ilyen problémád A-ban? |
Quote:
Hogy nincs értelmük... Hiszen hatalmasok a pontbeli különbségek, és a körtávolságok mégis kicsik. Pont arról beszéltem, hogy van, hogy 3 körre van egy nálad 10k-val nagyobb ország... Akire tolival semmit nem tudsz hatni, vari viszont maximális hatásfokkal megy... Pont erről beszéltem, hogy itt meg pont az ellenkezője van, mint az alsóbb csoportokban. Tehát a tolvajokkal miért nem tudok semmit csinálni, ha a mágikus akciók maximális hatásfokkal hatnak rám... Érted már mire akarok kilikadni? :D |
Quote:
De nem ellenzem a varik körtávolságra való hatékonyságcsökkenését sem, ha ez segítene. Azonban a helyzeten amiről te beszélsz az hogy mennyire romlik a tolis morálja, lássuk be, semmit nem ront?:) Szóval ne ellenezd:D |
All times are GMT +1. The time now is 13:12. |