![]() |
SC BW
WC 1 2 3 (ROC és TFT is, főleg amióta DotA van:p) WH 40000 Heroes 3 2 5 1 (ilyen sorrendben) És röhögni fogtok. Quake 3... Amíg egyedül lövöldöztem, azt hittem, hogy ez csak egy buta lövöldözős játék... Aztán amikor bekerültem egy Q 3 top klánba, és csapattal játszom, azóta tudom, hogy az, aki ész nélkül csak rohangál, hiába tud jól lőni, 0-ra lesz elverve... Ez a játék az agyalásról, számolásról szól... Ki, mikor, mennyit szedett föl milyen cuccból, minden egyes cuccot számolni magadba, hogy mikor jelenik mge újra, az agyad, mintha 10 stopperóra lenne, számolni a sebzést, azt is amit adtál, amit kaptál, legtöbbször az ellenségen ütött sebzésedet hang alapján kell kiszámolnod, figyelni a mozgásod, figyelni a csapattársak mozgását, hogy nekik miből van sok, mert akkor abból hagynak neked is, mi az ami kevés van nekik, mert azt ne szedd fel előlük, stb stb stb... :D:D:D |
Én éppen tegnap (vagy ma hajnalban?) vettem elő a TFT-t :)
egy kis nosztalgia :rolleyes: |
Quote:
|
Elkezdtem a Warcraft 3-at játszani... hát lőjetek le, de nekem nagyon nem jön be :(
|
Quote:
|
Quote:
Csak nagyon meglepődtem rajta, annyian dícsérték hogy muszáj volt kipróbálnom. De természetesen ízlések és pofonok, nincs ezzel semmi gond :) |
Quote:
- Boxwar - Team fortress classic - Day of defeat (Ez nagyon durván stratégiára épülő FPS) - Counter Strike (1.3 és 1.5 verziók természetesen...) - Action Half Life - Deathmatch classic - Natural Selection (nagyon kőkemény, MINDENKINEK ajánlom!!!) Ami mögött komment van, azzal játszom legtöbbet:p Hja. És only HL1. HL2 kell a fenének! :D:D:D Meg a CS source... pfö pfö pfö :D |
Picit off lesz, de sebaj.
Quote:
Quote:
DoD tényleg hatalmas. |
Quote:
(habár én nem szeretem az ilyen "csak mászkálunk és lövöldözünk" tipusú online játékokat, akkor inkább AA-zok egyet) |
De érdekel. Ki is játszottam a HL2-t is, meg a HL1 összes történeti kiegészítőjét. (Blueshift, Oposing Force)
De mist stratégiai játékokról beszélünk. És a HL2 multiplayer része lenne startégiai lövöldözős. Meg a CS Source. De szerintem ezek borzalmasak. Single playerben a HL2 nagyon jó volt. Váom a törétnet folytatását! |
All times are GMT +1. The time now is 21:17. |