Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Stratégiai játékok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=885)

Pax Hungaricum 08-31-2007 12:36

SC BW
WC 1 2 3 (ROC és TFT is, főleg amióta DotA van:p)
WH 40000
Heroes 3 2 5 1 (ilyen sorrendben)

És röhögni fogtok.
Quake 3...
Amíg egyedül lövöldöztem, azt hittem, hogy ez csak egy buta lövöldözős játék... Aztán amikor bekerültem egy Q 3 top klánba, és csapattal játszom, azóta tudom, hogy az, aki ész nélkül csak rohangál, hiába tud jól lőni, 0-ra lesz elverve... Ez a játék az agyalásról, számolásról szól... Ki, mikor, mennyit szedett föl milyen cuccból, minden egyes cuccot számolni magadba, hogy mikor jelenik mge újra, az agyad, mintha 10 stopperóra lenne, számolni a sebzést, azt is amit adtál, amit kaptál, legtöbbször az ellenségen ütött sebzésedet hang alapján kell kiszámolnod, figyelni a mozgásod, figyelni a csapattársak mozgását, hogy nekik miből van sok, mert akkor abból hagynak neked is, mi az ami kevés van nekik, mert azt ne szedd fel előlük, stb stb stb... :D:D:D

Deni 08-31-2007 12:36

Én éppen tegnap (vagy ma hajnalban?) vettem elő a TFT-t :)
egy kis nosztalgia :rolleyes:

Csokibácsi 08-31-2007 16:21

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 121678)
És röhögni fogtok.
Quake 3...

Nem röhögök, mert tényleg így van. Team fortress-ben vagy egyéb csapatjátékra mégjobban építő modban ráadásul sokkal inkább kijön a dolog (a mérnök pl: őrtornyot építhet). Van egy rakat FPS játék, amiben elég erősen kell stratégiázni (BF és modjai pl.).

laci 08-31-2007 18:18

Elkezdtem a Warcraft 3-at játszani... hát lőjetek le, de nekem nagyon nem jön be :(

Csokibácsi 09-01-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by laci (Post 121745)
Elkezdtem a Warcraft 3-at játszani... hát lőjetek le, de nekem nagyon nem jön be :(

Piff puff. De miért baj ez? Még szerencse, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik :P

laci 09-01-2007 22:25

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 121919)
Piff puff. De miért baj ez? Még szerencse, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik :P

:D

Csak nagyon meglepődtem rajta, annyian dícsérték hogy muszáj volt kipróbálnom. De természetesen ízlések és pofonok, nincs ezzel semmi gond :)

Pax Hungaricum 09-03-2007 10:21

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 121713)
Nem röhögök, mert tényleg így van. Team fortress-ben vagy egyéb csapatjátékra mégjobban építő modban ráadásul sokkal inkább kijön a dolog (a mérnök pl: őrtornyot építhet). Van egy rakat FPS játék, amiben elég erősen kell stratégiázni (BF és modjai pl.).

Ha már HL kiegészítők:

- Boxwar
- Team fortress classic
- Day of defeat (Ez nagyon durván stratégiára épülő FPS)
- Counter Strike (1.3 és 1.5 verziók természetesen...)
- Action Half Life
- Deathmatch classic
- Natural Selection (nagyon kőkemény, MINDENKINEK ajánlom!!!)

Ami mögött komment van, azzal játszom legtöbbet:p

Hja. És only HL1. HL2 kell a fenének! :D:D:D Meg a CS source... pfö pfö pfö :D

Csokibácsi 09-03-2007 14:45

Picit off lesz, de sebaj.

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 122303)
Ha már HL kiegészítők:
- Team fortress classic

Ez volt sok játék alá. Elsőnek a HL faterja, a q1 alá :)

Quote:

- Deathmatch classic

Ez meg lényegében sima q1/qw, csak tizede olyan pörgős.
DoD tényleg hatalmas.

-Ede- 09-03-2007 15:06

Quote:

Hja. És only HL1. HL2 kell a fenének! :D:D:D Meg a CS source... pfö pfö pfö :D

micsoda:eek:nekem a HL sorozatok a kedvenceim, téged nem is érdekel mi fog történni Grodon Freeman-nal és a többiekkel a következő részben? mi az a rakéta amit olyan sok trailerben lehet látni?
(habár én nem szeretem az ilyen "csak mászkálunk és lövöldözünk" tipusú online játékokat, akkor inkább AA-zok egyet)

Pax Hungaricum 09-03-2007 16:06

De érdekel. Ki is játszottam a HL2-t is, meg a HL1 összes történeti kiegészítőjét. (Blueshift, Oposing Force)

De mist stratégiai játékokról beszélünk. És a HL2 multiplayer része lenne startégiai lövöldözős. Meg a CS Source. De szerintem ezek borzalmasak.
Single playerben a HL2 nagyon jó volt. Váom a törétnet folytatását!

All times are GMT +1. The time now is 21:17.