![]() |
Quote:
Melyik szerepel az első helyen? Az, amelyikkel jelentkezni próbálsz? Nem. Egyéb "hibák" esetleg? Ne haragudj, de tényleg nagyon unalmas, hogy nem olvasol súgót, és akkor jössz azzal, hogy minden hiba szerinted. |
Ezek szerint hülye vok, és ha így van elis ismerem. Ha jól sejtem a régebbi, először indított osrszágom a főország, amivel eddig is hv-ztem, és emlyikkel a sima hv-ra való jelnetkezést engedi. Nos ez eddig stimmel, mond meg miért nem ez a fő orim?
|
Quote:
Bocs, de nagyon zavaró, hogy huszadszor mondom, hogy súgó, súgó, és még most se vagy hajlandó elolvasni. Azután se, hogy idézek belőle. Ne haragudj, de ehhez nekem nincs türelmem. A következő ilyenre kiteszlek a fórumról, a saját nyugalmam érdekében. És akkor mi is volt a kérdésed? Hogy vajon miért kapsz folyton pirosat? Szerinted? |
Ebben igazad van, de a sima hv-ra jelentkezért akkor miért engedi? És igazad van amit eddig nem vettem figyelembe, hogy az ujjabb orim van az első helyen. De akkor sem értem akkor simát miért engedi a nem "fő" országomnak?
|
Quote:
"A hétvégi játékban csak olyan emberek vehetnek részt, akiknek a rendes játékban van országuk, és az az ország már legalább 1 szintlépésen túlvan." Ha ismét súgót olvasni kell küldeni téged, akkor azt fórumról való kizárás mellett fogom megtenni. Ne haragudj, de ez már nagyon unalmas, hogy ennyire képtelen legyél súgót olvasni. |
Kérném is ezt ha lehetséges....
|
Remélem ez alapján mindenki számára világossá vált, hogy miért nem lehet új javaslatot tennie annak, akinek negtív az elismertsége, és miért nem látom szívesen a negatív elismertségűeket a kezdőknek szóló segítő jellegű kézikönyv írása során. :)
|
Ati elolvastam a súgót értsd már meg! Azt nem értem, és már tényleg én érzem rosszul magam, az új orim már több mint 2 hete meg van! és a mostani viphv-n is, a nem "fő" orimmal játszottam ezek szeint! Na tényleg lépek, ennek semmi értelme....
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:04. |