Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Burning 09-22-2006 16:30

nem tom szerintem az elég lenne hogy több hulla férjen házakba és dupla annyi katit lehetne képezni

Yorgem 09-22-2006 16:36

Az azért nem lenne jó hogy több hulla férjen a házakba mert akkor kevesebb ház kell és kevesebbet kellene felgyújtani hogy nagyon nagy hiányt idézz elő.. inkább ha nincs háza ugy is elférjen 40 ember legalább de cserébe a barakkon kívül minden házát lehessen gyújtani de kevesebbet mint most házat ..

Burning 09-22-2006 16:40

ha nem kellene ház akkor milyen házat lehetne felgyújtani:confused: mindamellett ez valójában nem lenne jó :omer nagyobb lenne a hiány

Yorgem 09-22-2006 16:40

Egyébként az is a törpe kiváltsága hogy alapból többen férnek el a házakban ez is másolás lenne ....

Yorgem 09-22-2006 16:44

Mondjuk bankot , bányát stb .... az 1/a ban tudok olyan hullát akinek 250 bankja és 200 körüli bányája van .... ennek szívesen gyujtogatnám a bankjait . :)

Burning 09-22-2006 16:51

1/A-ban 250 bank? én tok olyan hullát akinek 200 hekin van 148 bankja:D

Yorgem 09-22-2006 17:32

No akkor összegezném a javaslataimat a hullához :
1 : A lakosság 20 %-t lehessen képezni katonává egyszerre .
2 : Ház nélkül is lehessen min 40 embere a területén, cserébe nála lehessen más épületet gyujtogatni pl: bank, bánya csak egyszerre kevesebbet.
3 : 100 % katonai morál .

Szeretném ha Ati is hozzászólna ezekhez a javaslatokhoz ha lehet ! Valaki ismeri tudna szólni neki ?

Csokibácsinak üzenem akkor már tényleg teljesen játszhatatlan lenne a hulla :)

Cece 09-23-2006 09:13

Quote:

Originally Posted by Yorgem (Post 32188)
No akkor összegezném a javaslataimat a hullához :
1 : A lakosság 20 %-t lehessen képezni katonává egyszerre .
2 : Ház nélkül is lehessen min 40 embere a területén, cserébe nála lehessen más épületet gyujtogatni pl: bank, bánya csak egyszerre kevesebbet.
3 : 100 % katonai morál .

Szeretném ha Ati is hozzászólna ezekhez a javaslatokhoz ha lehet ! Valaki ismeri tudna szólni neki ?

Csokibácsinak üzenem akkor már tényleg teljesen játszhatatlan lenne a hulla :)

Mi értelme más épületet gyújtani?
Ha csak azért, hogy kárt okozz, arra jó a házgyújtás is...sőőt, elmennek az emberek és a bnkok már nem is működnek.

Ha valaki annyi bakot tart az alapból bukja a hadi előnyt.
A nem csak házat gyújtani -dolog nekem nem igazán jön be.

A másik dolog ... most tuningolnánk a hullát, gyengítenénk, vagy átalakítanánk?
Szerintem a brutális átalakítást hanyagolni kéne, mert abból aligha lessz valami :o

Yorgem 09-23-2006 09:57

Szerintem meg akkor átkellene írni az élőhalott történetét a súgóban mert az igy szerintem nem jó mert teljesen ellenkezik magával a játékkal szerintem ....

De pl meglehetne alapból oldani, hogy ne kelljen házat építeni mert több ember férne el a területen .

Hadi elönyének meg épp a tömegből kéne lennie de nincs, mert ugyanannyit képezhetsz mint a többi nép . Meg pont azért lehessen mást is gyújtani , hogy egy szövi ne tudja megsemmisíteni egy kőr alatt .... vagy lehetne úgy is hogy a gép dönti el , hogy épp mit gyujtottak fel ...
Én nem mondtam semmien brutális átalakítást szerintem .... nem lesz se varázsló , se tolvaj, a hulla csak abban lesz egy kicsivel erősebb amiben tényleg annak kéne lennie .... Mert szerintem sok hulla orkot győz :)

laci 09-23-2006 13:57

Hmmm... és mit csinál a ork hulla? :D

All times are GMT +1. The time now is 14:40.