![]() |
Quote:
|
Quote:
B ben nem elég hozzá 1000 kör??? akkor ne lépj addíg fel. az ilyen sereget könnyen meg lehet fogni, látszik hogy nem vagy valami tapasztalt. de nem az volt a cél, hogy olyan orik legyenek akit senki nem üt be ! OFF és még valami: a 60% barakkos ork nem olyan kiélezett, nekem is, és még sokaknak volt 80-85 %-os kiküldött ork serege. ez ellen egy esélyed van, a visszatámadás. erről szól az 1/a. ehhez meg a sereg csere kell. ON |
Én is támogatom a piackorlátozás és a védelem idejének azonossá tételét.
Jobb a 24 kör, de jó a 9 és a 7 kör is. Az összes érvemet megírták már mások. Nem koptatom a billentyűket. :D Egy szavazást kiírhatnátok a normálisabb javaslatokból. Lássuk egzaktan a véleményeket. :) |
itt mi lett a végleges? abban megegyeztünk h azonos védettség-azonos piac. no de most 7/7, 12/12 vagy 24/24?
|
Quote:
|
Jah, és ez még NINCS bent a játékban, mielőtt valaki nagyon beleéli magát, ezek egyelőre csupán információs céllal olvashatók itt.
|
Quote:
köszönjük sok játékos nevében...h ez is eldölni látszik |
Jó megoldás a 24/24. A tapasztalt A-sok lehet idegesek lesznek a várakozás végére, de az újoncoknak lesz kis idejük akklimatizálódni:)
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy elnézést, rosszul emlékeztem azt hittem órába vannak a korlátok, nem körbe... MErt arra lett volna áthidalható megoldás, a másik pedig B-be még mindig megvan a lehetőség,h felkészülj A-ra, ha tényleg annyival nehezebb, és félelmetesebb az A:P |
All times are GMT +1. The time now is 10:15. |