![]() |
Quote:
|
Még mit nem! Összevérezni a fehér falat, meg a szőnyeget? :eek: Én a csendes, tiszta megoldások híve vagyok.:D (energiatakarékos A osztály persze:o)
|
Quote:
|
A méreg is macera. Az igazán komolyak tartásához engedély kell, ráadásul az áldozat agóniájában könnyen összehányhatja a falat és a szőnyeget, ne meg leverheti a nagyi vázáját. :o
A fagyasztó a csendes és tiszta megoldás erre a problémára szvsz. :D |
Hogy te milyen válogatós vagy... :D
Massza Rex a Fagyasztók Ura... :D Na de mi lesz ha már nincs több hely a fagyasztóban? :D |
bah...le se lassít egy ilyen piti probléma, há venni kell még1-et :D:D:D
|
Úgy kell eljárni, mint az öreg Ventrue szokott.
- Jean! Megtelt a limuzin hamutartója. Vegyen egy új kocsit! :o |
Quote:
|
Miért? Te talán belenézel egy lomtalanításkor kitett fagyasztóba??? :)
Elég jókat szoktam mosolyogni vampnál, amikor a karik elkezdenek szenvedni a halott áldozat eltűntetésével. Bár sokat fejlődtek az utóbbi időben, mióta majd minden adón mennek a helyszinelők valamilyen név alatt :) |
Quote:
Quote:
Mikor a rock sztár akire vigyázni kellett volna eltűnt egy csaj hulláját találtuk meg a szobájában. Nagynehezen kimanővereztünk vele a házból. Elvittük a hermetikus mágus lakására, ahol a fürdőszobában a sámánom felboncolta a csajt (kissé fura nyomok voltak rajta...). Közben technikus csaj agyal: - Szerintetek egy hulla hány bőröndbe fér bele? Végül nagynahezen elkérte a mágus Gucci bőröndjeit. A boncolás végeztével kiküldött a fürdőből, és nekiált a munkának, mikor kész lett kikocsikázott a Pusztulatba és kipakolta a bőröndöket. A KM meg fogta a fejét, mert mint utólag kiderült a csajból vámpír lett volna x órán belül, csakhogy a kedvenc technikusunk kettévágta a csaj gerincét mielőtt átváltozhatott vola, így egy betervezett brutál ellenséggel szeglnyebb lett a sztori... :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:29. |