Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító v6 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=681)

stefanus 08-05-2006 22:27

neked spam

Quote:

Originally Posted by Ati
Muszáj spammelni?

Neked spam ez a link, nekem azt mondja, hogy rossz munkat vegeztel? (ne vedd szemelyesen, s ne haragudj ram, de vallald a munkad negativ eredmenyet. 50% vissza a regihez!) :cool:

Ati 08-05-2006 22:35

Quote:

Originally Posted by stefanus
Neked spam ez a link, nekem azt mondja, hogy rossz munkat vegeztel? (ne vedd szemelyesen, s ne haragudj ram, de vallald a munkad negativ eredmenyet. 50% vissza a regihez!) :cool:

Igen, spam egymás után már vagy negyedszer bemásolnod. A következőre kiváglak innen a fenébe.

stefanus 08-05-2006 22:40

nana

Na nem idegesitelek tobbet Ati. Aludjatok jol!

Senki 08-05-2006 22:52

Ne süljön meg azért a javaslatom :D

aúú 08-05-2006 23:05

Quote:

Originally Posted by Senki
huhh... igazad van, nem túl modibarát az ötletem... hogyhogy nincs nektek valami speckóbb kezelőfelület, hiszen akkor is be tudtok lépni ha az országotok szabadságon is van... :confused: :rolleyes:

Hát, azért ezt az ötletet semmiképpen ne hagyd csak úgy el, mert a játékosok igen nagy hányada nem modi...:D Atis meg csak megoldja nekünk ezt is, hogy átláthatóbb legyen...:)
Mindent a játékosokért...:D:D:D

Woodstock 08-05-2006 23:10

Jelentem PDA-n nézve (320*200) jól mutat az új design, aránylag elis lehet férni.

Senki 08-05-2006 23:13

Quote:

Originally Posted by aúú
Hát, azért ezt az ötletet semmiképpen ne hagyd csak úgy el, mert a játékosok igen nagy hányada nem modi...:D Atis meg csak megoldja nekünk ezt is, hogy átláthatóbb legyen...:)
Mindent a játékosokért...:D:D:D

dehogy hagyom veszni! most is reklámoztam, de mindenki azzal van elfoglalva még hogy véleményezze az új háttérszínt kb :D:D:D:D

wand 08-05-2006 23:19

jó volna a nyomógombok és azt ahová adatokat lehet begépelni "némileg" eltérőre tenni a többi helyen alkalmazott barnától.

+ a jó volna ha a "tolvajok küldése" gombra húzom az egeret esetleg átváltahatna nyílból mutató kézzé..

mert oks, hogy én ettől még tudom mi hol van, de szerintem egy kezdő sosem fog tudni tolvajt elküldeni sehová..:)

Ati 08-05-2006 23:22

Quote:

Originally Posted by wand
+ a jó volna ha a "tolvajok küldése" gombra húzom az egeret esetleg átváltahatna nyílból mutató kézzé..

mert oks, hogy én ettől még tudom mi hol van, de szerintem egy kezdő sosem fog tudni tolvajt elküldeni sehová..:)

A gombok azok gombok. Ott nem szokott többnyire kézzé változni. Alapvető böngészőhasználati ismeretet feltételezni kell mindenkiről azért, aki böngészőt használ.

wand 08-05-2006 23:25

nem tom, szerintem meg minden weboldalon az egér nyila átváltozik kis kézzé, ha olyan helyre húzom ahová lehet kattintani..

nézd meg ezt a fórumot, kivétel nélkül mindenhol átváltozik, legyen az "gomb" vagy sem.

All times are GMT +1. The time now is 11:15.