![]() |
Quote:
|
Kereső szerint:
301457 5/U **Timike piciny birtoka** 275.346 Pontlistában nincs. Vki légyszi adjon nekem választ, hogy miért nincs a helyén? Köszike |
Szintén 5/U:
351717 Dark Sherman (2) azt is árulja el valaki, hogy ez az ori benne van a pontlistában, viszont a kereső NEM hozza! |
en mar 1szer nagyon regen - meg nem is volt ez a kulso forum - felhoztam, hogy vmi nincs rendben a keresovel.
akkor az volt a gond, hogy a keresoben megadtam a nevet, ra is talalt, kiirta, hogy hany pontnal van, viszont a pontlistaban se kozel se tavol nem volt. aztan rakerestem 1-2 kor mulva is, hogy hatha csak vmi nagyot jott elore, vagy bukott hatra, de a keresoben ugyanazon ertek szerepelt - 2 korre kellett volna lennie tolem - de az ori seehol. es nem szabis orirol volt szo. beirtam a sima belso forumra, aztan nagyjabol olyasmi volt a vege, hogy a forumon ne dumaljak hulyesegeket. latom tapasztalt regi motorosoknak is feltunt ezzel kapcsolatban vmi, akkor megiscsak van vmi bibi vele. |
Semmi probléma ezzel, nemcsak szabis országok kerülnek ki a pontlistából.
|
Quote:
Csak azt az egy megoldast latom, hogy gyorsban a vipes ori is kiesik a pontlistabol ha x ideig nem lepnek bele? Azt hogy pontlistaban miert van, keresoben meg nincs, vegkepp nem ertem :) |
Quote:
|
Quote:
A játékodat semmiben nem befolyásolja, hogy egy adott ország van, vagy nincs a pontlistában, kivéve, ha a saját országodról van szó. :) Ha az ország gazdája úgy gondolja, hogy valami furcsa, akkor jelzi. |
Quote:
|
Quote:
Nem értem miért egyéni eset leírni azt, ha egy ország vip, és nem lép be x napig, akkor a gyors csoportban szabadság nélkül kikerül a pontlistából. Érdekelne még az is, hogy simán visszakerül a vip ori a pontlistába, amikor belép az illető? De nyilván erre sem fogok választ kapni, pedig igencsak befolyásolja a játékomat. :mad: |
All times are GMT +1. The time now is 22:42. |