Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Furcsaságok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=665)

Valezius 08-15-2007 13:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 117876)
Majd ha 6 hónapot meghalaó időtartamban fennáll hasonló helyzet máshol, és emiatt általánosságban lehet róla beszélni, nem pedig egyedi esetként, akkor nyithatsz. Addig információkiadásnak minősül, amit a fórumetikett nem enged meg, a játék tisztaságának érdekében.

Rendben, akkor 6hónap múlva :)

Arwen 08-15-2007 14:27

Kereső szerint:
301457 5/U **Timike piciny birtoka** 275.346
Pontlistában nincs.
Vki légyszi adjon nekem választ, hogy miért nincs a helyén?
Köszike

Arwyl szelleme 08-17-2007 10:34

Szintén 5/U:

351717 Dark Sherman (2)

azt is árulja el valaki, hogy ez az ori benne van a pontlistában, viszont a kereső NEM hozza!

Smooth Scroller 08-17-2007 12:03

en mar 1szer nagyon regen - meg nem is volt ez a kulso forum - felhoztam, hogy vmi nincs rendben a keresovel.

akkor az volt a gond, hogy a keresoben megadtam a nevet, ra is talalt, kiirta, hogy hany pontnal van, viszont a pontlistaban se kozel se tavol nem volt. aztan rakerestem 1-2 kor mulva is, hogy hatha csak vmi nagyot jott elore, vagy bukott hatra, de a keresoben ugyanazon ertek szerepelt - 2 korre kellett volna lennie tolem - de az ori seehol. es nem szabis orirol volt szo.

beirtam a sima belso forumra, aztan nagyjabol olyasmi volt a vege, hogy a forumon ne dumaljak hulyesegeket.

latom tapasztalt regi motorosoknak is feltunt ezzel kapcsolatban vmi, akkor megiscsak van vmi bibi vele.

Ati 08-17-2007 12:30

Semmi probléma ezzel, nemcsak szabis országok kerülnek ki a pontlistából.

Remedy 08-17-2007 12:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118412)

Bevallom, en azert nem ertem, mert ugy tudtam, hogy nem vipes ori, ha nem lepnek bele, akkor kikerul 2 het utan a pontlistabol. Ellenben a gyorsban meg torlodik a nem vipes ori, ha nem lepnek be par napig....

Csak azt az egy megoldast latom, hogy gyorsban a vipes ori is kiesik a pontlistabol ha x ideig nem lepnek bele?

Azt hogy pontlistaban miert van, keresoben meg nincs, vegkepp nem ertem :)

Valezius 08-17-2007 12:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118412)

De ha 14nap alatt kerül ki, és gyorsban 5nap után törlik, akkor valamilyen információt nem osztasz meg velünk ;)

Ati 08-17-2007 12:33

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 118414)
De ha 14nap alatt kerül ki, és gyorsban 5nap után törlik, akkor valamilyen információt nem osztasz meg velünk ;)

Egyéni esetek kapcsán az adott ország gazdáján kívül másnak nem áll módomban információt adni.

A játékodat semmiben nem befolyásolja, hogy egy adott ország van, vagy nincs a pontlistában, kivéve, ha a saját országodról van szó. :)

Ha az ország gazdája úgy gondolja, hogy valami furcsa, akkor jelzi.

Remedy 08-17-2007 12:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118416)
E
A játékodat semmiben nem befolyásolja, hogy egy adott ország van, vagy nincs a pontlistában, kivéve, ha a saját országodról van szó. :)

Ezzel nem ertek egyet, pl nem lehet beutni az adott orit.... :) Igy akadalyozva vagyok a sajat jatekomban :)

Arwen 08-17-2007 12:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118416)
Egyéni esetek kapcsán az adott ország gazdáján kívül másnak nem áll módomban információt adni.

A gyors csoportról szinte semmiféle súgót nem találtam. Pár info az ország regisztrálásnál, és a vip súgóban. De ez nem ad választ a mi kérdésünkre, pedig abban semmiféle stratégiai segítség nem lenne.
Nem értem miért egyéni eset leírni azt, ha egy ország vip, és nem lép be x napig, akkor a gyors csoportban szabadság nélkül kikerül a pontlistából.

Érdekelne még az is, hogy simán visszakerül a vip ori a pontlistába, amikor belép az illető? De nyilván erre sem fogok választ kapni, pedig igencsak befolyásolja a játékomat. :mad:

All times are GMT +1. The time now is 22:42.