![]() |
Quote:
akkor némi átgondolás után: akkor tőlem lehet, de azért a célon ne lőjjünk túl, szal mondjuk a feljutási határ felett is lehesen egy ésszerű mennyiségű szabit kivenni (1v.2 hét összeségében). |
jah és valahogy elsikkadt egy (szerintem) lényges pontja az eredeti javaslatnak:
Quote:
aki átlátja az 1/A pénzügyi helyzetét + megérti a folyamatossan beáramló és termelődő pénz felgyümelésének problémáját, az szerintem egyet kell hogy értsen abban, hogy valahogy megkéne oldani a csoportból való pénzkivételt is(vagy nem?) :) |
bocs, hogy csak magamat vagdalom itt be, de ha jól rémlik a többség ezzel is 1et értett, de mostanra már elfelejtődött:
Quote:
|
Quote:
- csak top1-4(1-3) orik vannak utban, a tobbiek nincsenek. de meg nem egeszen, mert: - ha kizarolag szabin es kizarolag 1800 kor utan csokken a foldjuk, akkor 1-1 csoportban eveket kell varni, mire szegeny 8 szemelyiseges orszag eselyt kap a tovabblepesre, ugyanis vannak olyan orszagok, akik nincsenek szabin 1800 kor utan sem, es megsem lepnek. Valamint teljesen jarhato ut, hogy 1799 kornel szabira megy a top4, es nincs semmifele szankcio, megintcsak eveket lehet ra varni. - eppen ezert a top1 helyezesrol lepes mint feltetel, szerintem tul szigoru. Mit tehet az orszag pl., ha 1800 kor alatt a fenti (vagy barmilyen) okok miatt nem tud a top1 helyre kerulni, plane ott eltolteni x kort? Megbeszeleses modon veresse vissza magat top30 ala, ahol elfogy a topkore? Vagy az rajtam kivul mindenkinek egyertelmu, hogy akinek top1-bol kell fordulni, annak top1-es 1800 korre van szuksege a moralromlashoz? - ezenkivul valoban kimaradtak a wand altal emlitett javaslatreszek is. |
Qpe, szerinted egy olyan regota jatszo jatekos nem tudja megoldani azt, hogy barhol top1 legyen? :) Ugyanmar, szerintem megoldja, még ha az 5. helyen all es 20k pont valasztja el az elso helytol..S ugye jol ertelmeztem, hogy csak a top1 helyen telnek a top korei? S ha lecsuszik a 2. helyre akkor elkezd csokkenni a top köre?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ezért az új minimális föld -vagy az eddigi maximális föld 85%-a(mint most) -vagy az 1A-ban a forduláshoz szükséges föld 80%-a legyen(amelyik a nagyobb). |
Asszem kitaláltam a megoldást erre az 1799 körös extrémszabi problémára...
Szóval ha egy ori nagyobb mint az adott csopi fellépési maximuma akkor szabi alatt is teljenek a topkörei. Így senki nem tud elbujni az 1800 kör után belépő területvesztéses szankciónak. |
Quote:
De jobban belegondolva... mi szükség arra, hogy csak 1800 kör után számítson ez a romlás? Ha a top így "lekerül", akkor a top30%-ba gond nélkül be tud jutni bárki, vagyis a fellépési határ fölé nemigen szükséges menni. Ha valaki megy, az nem fellépni szeretne, vagy olyan extrém helyzetben van, hogy a sok személyisége miatt fel KELL mennie. Olyan nagy gond ilyenkor, hogy szabi alatt csökken az országa? |
Quote:
Szerintem is durva a top1-ről való fordulás úgy, ha csak ott szerezhet topköröket. De esetleg az még tetszene ha a top 1%-ban szerezhetne topköröket és a top1-ről léphet. |
All times are GMT +1. The time now is 13:05. |