![]() |
Szegény csaj, part tú:
haverom: tiszta monitorfejem nőtt szegény csaj: persze már..az nem is lehet:D haverom: re haverom: dehogynem:D szegény csaj: mi?:D haverom: hogy ne lehetne kockafejem szegény csaj: ez hülyeség:D szegény csaj: beni is azt mondja h van oylan:-O haverom: hát mer van ojan haverom: egy gyereket meg kellett műteni szegény csaj: komolyan?:-Ouhh szegény csaj: hátde ez tök furi haverom: jah haverom: neten olvastam haverom: ojan egy hónapja szegény csaj: :|tök fura szegény csaj: de h veheti át a feje a monitor formáját? haverom: nem tudom haverom: mutatták szegény csaj: hol?:-O haverom: a hírekben szegény csaj: mikor kb? szegény csaj: jah egy hünapjaxD szegény csaj: -ü szegény csaj: megnézem h fent van e:D haverom: oks szegény csaj: nem találom..mind1..de már értem h h lesz oylan szegény csaj: elmagyarázta beni haverom: na ugye haverom: am ha jól emlékszem talán a kripton-polónium sugarak haverom: asszem haverom: az USA-ban a NASA vett ijen sugárzás szürőt haverom: h a sok embernek akik ott dolgoznak, ne legyen monitorfeje szegény csaj: :Dértem haverom: anniyra nem bonyolult szegény csaj: tudom haverom: am tudtad, h a lapos monitorok, jobban szennyezik a környezetet haverom: meg nagyobb a sugárzása haverom: janival meg benivel azér használunk hagyományosat szegény csaj: bnah megkérdeztem egy másik okos embert is:D haverom: és mit mondott? szegény csaj: nah várjál még semmit szegény csaj: csak kérdezte h ki mondta? haverom: de mit modnott rá? szegény csaj: ugyanazt amit ti:-O haverom: nah látod haverom: meg voltak tudod ijen kapcsolódó témakörök haverom: volt ojan is, akit időben észrevettek haverom: de az a kölyök szegény csaj: azzal mit csináltak? haverom: akit észrevettek? szegény csaj: igen haverom: ultragamma sugarakkal kezelték szegény csaj: és visszaállították olyanra amien volt? haverom: nem szegény csaj: :| haverom: nagy nyominger lett szegény csaj: :Sjesszusom szegény csaj: ez veszélyes szegény csaj: mostmár enm fogok gépezni..nehogy énis megszívjam haverom: attól gépezhetsz haverom: csak óvatosan vele haverom: apa direkt ijen sugárzásszűrős monitorokat vett haverom: de ez is csak a 30%át szűri ki haverom: de ojan drága vol:S szegény csaj: mennyi? haverom: 145000 szegény csaj: :-O szegény csaj: az nem jó..:S haverom: de nem is fáj ojan sokat a fejem:) szegény csaj: nekem nem szokott fájni sose szegény csaj: csak amikor ien front van.. haverom: de te nem is gépezel annyit haverom: akk nekem majd szétrobban haverom: amig a régi monitorom volt, elég gyakran fájt a fejem haverom: mostanság ritkábban szegény csaj: olyan nincs ami az összeset kiszűri?:-O haverom: nincs haverom: 90% a maximális teljesítmény haverom: de annak nagyon borsos az ára szegény csaj: mennyi? haverom: attól függ haverom: cégeknek olcsóbb haverom: meg a márka is haverom: monnyuk nem sok cég gyárt ijet haverom: de a nagy cégeknek tán 1millió200ezer szegény csaj: az nagyon sok:S haverom: magánszemélyeknek ojan 1millió 7-800ezer körül van haverom: jah:S haverom: de amióta a NASA is ojat használ, nem tapasztaltak semmijen elváltozást haverom: szal tod, hát ott rengeteget dolgoznak géppel haverom: azér kell szegény csaj: jaja:S haverom: de az a gyerek... szegény csaj: de ez tök durva haverom: pff haverom: nagyon durva volt haverom: majd hnap rákeresek haverom a következőt küldi: C:\Documents and Settings\Dani\Dokumentumok\Beérkezett fájlok\kocka.jpeg haverom: ez a faszi is régebben a NASA-nak dolgozott haverom: most néztem haverom: beperelte őket „kocka.jpeg” átvitele befejeződött. szegény csaj: jaj:S haverom: monnyuk haverom: ha a munkám miatt én is ijen nyomi lennék haverom: na jó haverom: megyek én aludni haverom: szal óvatosan a géppel:D haverom: de ne ijedj meg szegény csaj: de szegény csaj: várj szegény csaj: mivan ha vki olyan lesz? szegény csaj: mik az első jelek?:-O haverom: ha időben észreveszik, akk gyógyítható haverom: a testszőrzet elszíneződése haverom: de eleinte csak fáj a feje szegény csaj: akk jó..még nincs semmi bajom:D haverom: a szőr?:D szegény csaj: nem fáj a fejem:D szegény csaj: hülye:D haverom: ha lila, akk baj van haverom: oksa haverom: na ak jó haverom: am nekem most kicsit fáj haverom: monnyuk, amenniyt ma gépeztem szegény csaj: de már tökre félek:D haverom: nem kell aggódni haverom: nem is fáj a fejed haverom: meg a hajad, meg a hónodajja se szinesxd szegény csaj: :R:D haverom: na mehetek?:D haverom: minnyá bealszok:D szegény csaj: jó mennyél:D :D:D |
Inkább olvass bash.hu -t :)
|
X Tsobi üzenete (1:42):
Küldesz neki akkor egy sms-t? krissz üzenete (1:42): de hogy? X Tsobi üzenete (1:42): Mátrixosan ;) X Tsobi üzenete (1:42): Légy Neo krissz üzenete (1:43): zsííüöüóaaaaaa! krissz üzenete (1:44): most lassítottam az időt :D krissz üzenete (1:44): ha nem tünt volna fel XD :D krissz üzenete (1:44): XDXD |
"Isten az első napon megteremté a Székelyföldet. Körülnézett, s látván, hogy az milyen szép és jó, kedvet kapott hozzá, s megteremtette mellé a világot is."
|
Beni haverodnak meséld el hogy az olyant milyen "j-vel" írják :PPP
|
Ezt egy egyszemes ori irta.
oké.Nem mintha kezdő lennék,csak egy tanácsot kértem..Mert nem tom mire számíthatok a 4/M en vagy N en..sok ott a 2 nél több személyiségű ori? Csakhogy ez elözte meg Sziasztok egy kérdés.Mit gondoltok jobb úgy tovább lépni a 4 es szintre,hogy van még 1 személyiségem? |
Ma kaptam zöldben.
"... és te kömben miről dadogsz?" :D:D:D:D |
Quote:
|
A dohányosok korábban halnak, később cápának végül pedig rájának öltöznek a farsangokon.
|
tegnap este egyik kedves ismerosom mondta a kovetkezot:
"ha bekerult volna a fertozott ver a veraramba, az egesz csavo meghalt volna" |
All times are GMT +1. The time now is 00:25. |