![]() |
Quote:
|
Quote:
Na, ok, de akkor feljutás, meg ilyenek már nem is lesznek a játékban, csak mindig kezdjük elején? Akkor ami most van, azt teljesen törölni kellene, nem? És indulhatna havonta új játék, párhuzamosan a már futókkal? Az kb. Aréna szint, ettől lesz több játékos? hát, nemtom... Akkor mi lenne a játék célja? Mert a travianban is újraindul a szerver, de csak ha megvan a világcsoda egy klánnál 100-ason, amit lehet bontani rombolással... szal nincs konkrét vége, csak kezdése... Ha ilyen mindig újraindulós valami lenne, hogy hopp, holnap vége, nem hiszem, hogy vonzó lenne, mert a végefelé nem lenne miért játszani, mivel lenne konkrét végeidőpont, amit mindenki tudna... hétvégin sem erőlködik a nagy hátrányban lévő, mert tudja, nincs már rá ideje... de ha nincs konkrét vége, akkor mehetne, mert nem tudja, mikor végez... de akkor meg mi döntené el, mikor végzünk? szal, 1 szó, mint 100, nem értem :) |
Azt mondom, gyertek már Arénába, úgyis csak hárman vagyunk....
Hajrá, legalább jáccunk egy jót!!!! |
Quote:
|
Quote:
Megj: belsőn egy nagyon hasonló ötlettel jöttem elő, annyi kiegészítéssel, hogy az első X helyezés itt is kaphatna plusz személyiséget a következő etapra. Ezek ugyanúgy gyűjtetőek lennének. Ez pl. egy vonzerőt tudna jelenteni akár a mostani régieknek, akár az újaknak, hisz igaz, hogy mindig újra kezdődik (hopp, a fordulás is majdnem ilyen, csak nem kollektíven), azonban van jutalom. Quote:
|
Quote:
Hosszabb idő? Mennyi? Én játszanék, ha lehet. Más játéknál sem a játékos tesztel, játszik azzal, amit eléraknak... Most tesztelünk 2 évet, hogy utána majd játszunk rendesen? pfff :D |
Akkor azt is tesztelhetnénk, mi lenne, ha összevonnánk pár csoportot...
Teszteljünk párhuzamosan egy újraindulós új és egy összevont régi játékot... Ha már eccer tesztelünk, akkor teszteljünk... |
Quote:
|
Egy kicsit önző kérdés, de nem lehetne a belső fórum elérhető egy darabig minden játékos számára meghívás nélkül?
Több agy jobban pörög alapon... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:21. |