Az én javaslatom belegondolva hogy 2 körön ne lehessen kitenni senkit, valóban kuka az miatt, hogy sok a 2 körös klán lejjebb, de igazából nem hiszem problémát jelentene, fokoz, fedez, vagy üt egyet a klán és már ki is tehet akárkit. 3 köröst sem látom rossznak.
A ráfokozás elfokozásról: Valóban nem túl jó érzés volt mikor a Pergőtűz orijai, egyéniben fokozgattak ránk 100k értékkel lejjebb majd mi bután bontottunk a 2 körhöz és visszatámadtunk. Mikor a távolt megnéztük jöttünk csak rá, hogy ennél ostobábbat nem is tehettünk volna, mert a 150k értéken lévő ori csak ezt várta. Ez meg kicsit abszúrd, hogy így lehet játszani (sikeresen). Viszont ha korlátozzuk 50k értékre a fokozást akkor csak szűkítjük a lehetőségeket, mert pl akkor a nagy országok kb le is lesznek védve ezzel, mert senki se tudja még fokozva se elérni őket. Én inkább valami plusz védelmet adnék az olyan országokra ahol megvan egy xy ponttávolság fajtól és specialitásoktól függetlenül. Pl 100k értéken kívüli ori fokoz, akkor a védő ori +10% védelem...mondtam valamit. Lehet hülyeség, de a fokozás értékfaragásával, csak még elérhetetlenebbé tesszük a nagy orikat. Klánt ütni meg azért nem mindig lehet...
|