![]() |
Quote:
Viszont beszéltem most az egyik ismimmel és ő javasolta, hogy lehessen többszemes orival is kezdő csopiba menni ha max 2db többszemes van a szöviben és maguk mellé vesznek 2db kezdőt tanítani ... Aki meg nem hajlandó tanítani az újoncokat több szemes létére az menjen a többszemes csopiba :) |
Quote:
Mi köze annak, amit Te írsz itt a fórumon ahhoz, hogy az 5 perc múlva regisztráló Gipsz Jakab holnapután is visszajön-e játszani? Én személy szerint nagyon remélem, hogy semmi. |
Quote:
|
Quote:
Biztos, hogy nem én vagyok a legjobb játékos, de hogy nem szarok be senkitől és ez így volt 7 éve is, az is biztos. Akkor is voltak ún. profik, akik próbáltak elrémíteni, de soknak már az emléke is elhamvadt, én még itt vagyok :) Hogy miért? Mert nem kezdtem el mindenért rinyálni, próbáltam fejlődni és mindig picit jobb lenni... Jah és időt/pénzt/energiát nem sajnáltam a játékra, kitartóan toltam/tolom évek óta... Talán ilyen hozzáállás kellene sok kezdőtől, nem "5 nap alatt megváltom a világot" duma... Lehet engem utálni, sokan meg is teszik, de egyvalamiben azért lehet követni is engem: Ez pedig a játék iráni rajongás, elhivatottság és alázat... |
Quote:
Minden ember szivesen jatszik, szivesen forumozik de ha azt tapasztalja hogy valaki egyfojtaba beleuti az orat es meg okoskodik is elobb utobb megunja es elhuz. Hozatenem: akinek nem ingje ........ |
Megjegyeznem nem kotekednni akarok csak siman ha engem nem kerdeznem nem szolok bele. Elolvasom es kesz.
|
Quote:
Vagy a cukraszdaba is fallabdazni szoktal jarni a haveroddal, es csodalkozol, ha elkuldenek? |
Quote:
Ui: továbbra se látom, hogy mi köze annak, hogy egy nyilvános beszékgetésbe más is bekapcsolódik, ahhoz, hogy a mindjárt regisztrálók holnapután is fognak-e játszani még. Szerintem semmi. |
Igen igazatok van tényleg elkanyarodtunk a témától kicsit ..
Viszont közben írtunk azért építő jellegű beírásokat is , amit nem mondhat el mindenki magáról :) |
Quote:
A privat beszelgetes alig 2,2 sor volt nem ertem miert kel azert rogton valakit leteremtenni. |
All times are GMT +1. The time now is 02:45. |