Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Napi chat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4332)

Merengő 09-19-2010 18:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 264420)
Nemrég próbálta Gee is, neki se sikerült. Gyanítom, meg kell kérdezd itt.

vagy meg kell kérni, hogy törölje a leveleit, vhol írta, hogy megtelt neki de nem is töröl..

vityu 09-19-2010 18:41

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 264426)
vagy meg kell kérni, hogy törölje a leveleit, vhol írta, hogy megtelt neki de nem is töröl..

Elég sokszor elmondta már, hogy nem nagyon olvassa el őket. Tehát én erre nem várnék!

Vent 09-19-2010 20:27

megoldottam mas uton, de koszi

Ati 09-20-2010 09:44

Azóta úgy tudom, hogy már nem aktuális.

Redback 09-20-2010 14:53

Win7 fent van! ezaz!

Ati 09-20-2010 14:54

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 264501)
Win7 fent van! ezaz!

Azt hiszem, hogy ez egy újabb oprendszer, ami kimarad az életemből... :) Azt hittem, hogy csak a Vista marad ki, és majd utána de jól frissítek... De nem... :) Annyira emlegetik, hogy a következő lesz majd a milyen jó és az igazi, hogy akkor a mostani magyarul nem jó, úgyhogy egy nem jó rendszerre nem frissítek. :)

Andrew 09-20-2010 16:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 264502)
Azt hiszem, hogy ez egy újabb oprendszer, ami kimarad az életemből... :) Azt hittem, hogy csak a Vista marad ki, és majd utána de jól frissítek... De nem... :) Annyira emlegetik, hogy a következő lesz majd a milyen jó és az igazi, hogy akkor a mostani magyarul nem jó, úgyhogy egy nem jó rendszerre nem frissítek. :)

Szerintem annyira nem rossz :)

Ati 09-20-2010 16:46

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 264506)
Szerintem annyira nem rossz :)

Én se hallottam rósszat róla, csak ha már a megjelenés másnapján az a hivatalos álláspont, hogy már csinálják is a következőt, ami aztán igazán jó lesz, akkor az ember egy kicsit elgondolkodik azon, hogy nem kellene-e megvárni azt, ami majd igazán jó lesz... :)

[HTPA]GeeForce 09-20-2010 17:36

Az a baj, hogy muszáj volt váltanom, mert az XP nem kezeli már a memóriákat... már a 2*2 gigás modulokat sem, a 4 gigással meg szinte semmit nem bír kezdeni.

Én is inkább a következőt várom, de addig jó lesz ez. Sokkal jobb, mint a vista. Az nagyon rossz. Ezzel is vanak gondok, de majdnem olyan jó mint egy sp3-as xp, de bírja a videókártyámat is meg a memóriáimat is 100%-osan kezelni, ez sokat dobott a win7 mellett a döntéskor.

vityu 09-20-2010 18:01

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 264512)
Az a baj, hogy muszáj volt váltanom, mert az XP nem kezeli már a memóriákat... már a 2*2 gigás modulokat sem, a 4 gigással meg szinte semmit nem bír kezdeni.

Én is inkább a következőt várom, de addig jó lesz ez. Sokkal jobb, mint a vista. Az nagyon rossz. Ezzel is vanak gondok, de majdnem olyan jó mint egy sp3-as xp, de bírja a videókártyámat is meg a memóriáimat is 100%-osan kezelni, ez sokat dobott a win7 mellett a döntéskor.

Van xp-ből is 64bites (vagy mi a túró...), az már kezeli, igaz programokat elvileg marha nehéz találni hozzá. Nekem is csak ezért nem xp van. ~3,6gb-ot lát a 4-ből.

All times are GMT +1. The time now is 19:55.