![]() |
Alapvetően tetsznek Pool ötletei a félelffel kapcsolatban. A mértékekről még el kell gondolkozni.
Viszont lassan tényleg jöhet majd a téma az ember megerősítésére is, mert az aztán nagyon gyík jelenleg. |
hulla, aztán félelf erősítés. már pedzegetjük az ember feljavítását. lassan végigérünk. úgy érzem, sokkal kevesebb munka lett volna legyengíteni csak az orkot az esélyegyenlőség jegyében:D
|
Na ha már itt vagyok, és mindenki ötletel, beszállok én is :)
Arra a problémára vonatkozóan, amit Gee is kifejtett, hogy sokszor különösebb ok nélkül támadják a feleseket, (esetleg varival is) fejembe szökött egy kósza szikra: Általában az ártásokat a toli egy térkapu felderítés után kapja az ellentől, akit esetleg felmért, vagy majd akar, egyéb lopási szándéka nem volt, de mint tudjuk a TK 10 körig nyitva van. Az én ötletem az lenne, hogy tudjanak a félelf varázslók egy olyan térkaput létrehozni (mégegy spec-vari esetleg), amelyik csak egy körig tart nyitva, ellenben csak információszerző tolvajakciók valósíthatók meg általa. ha jókor derít az ellen, még mindig lebukhatna a toli, az áldozat szemében semmi különbség nem lenne a két TK között, így azt még mindig nyugodtan lehetne fenyegetésként érzékelni, mégha valójában közvetlen veszélyt nem is jelentene. Így a feleses szövik akár lépéselőnybe is kerülhetnének egy másik szövivel szemben, mivel azok nem, vagy csak kisebb eséllyel tudnák meg, hogy felmérték őket. A szövetségeseknek ez a TK nem jelentene átmászási lehetőséget, ugyanakkor visszafele hagyományos TK-ként működne, tehát az ellen át tudna menni a feleshez, ha befér. A többi szám változatlan maradna, tehát a feles ezen a TK-n keresztül is ugyanúgy bebukna, ha nincs elég tolija, mint a hagyományoson. Ezzel a módosítással esetleg csökkenthetőek lennének a "Nem hinném, hogy kedvességből nyitottál rám TK-t" című felesek elleni atrocitások, és egy szövetségnek is hasznosabb tagja lehetne a suttyomban történő felmérésével. azt hiszem nem hagytam ki semmit :) |
egyéb lopási szándéka nem volt???
miért nyitott kaput?infó szerzés?az nem lopás? szerintem mindegy, hogy az infó birtokában megvédeni vagy megtámadni akarsz,akkor is loptál!!!:) |
Nekem mindegy, örülök,hogy valaki válaszolt (nem csak a kezeket nyomkorássza bőszen) és nem halt be a téma :) (bár még mindig lehet) :)
|
Quote:
|
Quote:
am meg pont ez a cél, hogy előnyt adjunk, hogy ne lehessen olyan könnyen bebukni, ha nem ártózol, vagy lopsz, de a miérteket le is írtam a nagy ötletelésemben |
Quote:
jó vicc :D ez csak a szokásos gee féle sirás a feles miatt.. nem azért mert a rokonok (tobbi feles) már szarrálopták korábban és ezért megelozo csapást mérnek inkább a felesekre mielott lopkodni kezdenének és inkább elveri amég a kozelbe van és nem várja meg még alulrol sok korrol lopkodni kezdi amikor már késő bánat lenne és tenni se tudna ellene szoval hogy akárki is ok nélkul ártozná a feleseket az egy nagy hazugság a feles soha nem volt jó nagy hekin tény hogy volt olyan multis aki 22ezer hekis félelfet gyártott A_ban de az illetőt le is pakolták csalás miatt az az igazság hogy a feles soha a budos életbe nem volt jó nagy hekin egyedul addig volt életképes nagyobb hekin amég a korházak nagyobb bevándorlást tudtak produkálni mint amennyi lakos az éhezéstol elment ezért nem kellett bele tanya csak korház és etetni sem kellett ezért a sok toli mellé még betonvédelmet is tudtak tartani a trukkot viszont kevesen ismerték ezért egy kiskaput kihasználva kedvukre lopkodhatták a kiskaput nem ismero emberkéket a felesek majd mikor tobben rájottek hogy egy kiskaput kihasználva "csalnak" ellenuk akkor kiverték a balhét es a korházak bevándorlásra gyakorlott hatását jóval lecsokkentették nem mellékesen teljesen jogosan a feles a mai napig egy jo faj a lenti szinteken amivel ha a piaci árak jók es célpontban sincs hiány, sokkal tobbet lehet keresni lopással mint termeléssel ha a piaci árak rosszak vagy nincsenek megfelelo célpontok akkor pedig jobban megéri termelni ez mindig is igy volt nemhinném hogy erositeni kéne egy fajon mert a piaci árak meg a csoportlétszámok drasztikusan lecsokkentek offf: ha a felest visszaerositjuk akkor jo lenne ha lenne ujra kobor sereg mert tok jo látni hogy ha van 50k barakhelyem akkor 8*50k lovat kikuldve is tudok 50k ijat tartani es ezzel a trukkel xarrá birok verni mindenkit mikozben engem nem tudnak beutni :D az őskorban volt pár jofajta trukk az tény de nem hinném hogy a kiskapuk virágzása koruli idok mintájára szupererős tolis fajt kéne gyártani |
Ez a HSZ enyhén rasszista volt :)
De megértem az indokokat :) |
Quote:
tény hogy sose szerettem a tolikat és ahogy en szeretnék szuperszonikus hadi lenni akit nem tudnak beverni nyilván a tolvajkodást kedvelok szeretnének betonvédelmu lopkodogépet maguknak ettol fuggetlen jopár kleptománnal osszebarátkoztam az évek alatt pl gee-t is havernak tekintem de ettol még nem fogok bologatni ha nem ertunk eggyet :D főleg ha olyan erveket hoz fel ami a vicc kategoria ha valaki tolis fajt választ az lopni akar nem éplistázgatni ez 100% az hogy egy lopkodosra valaki megelozo csapást mér azt nyilvánvaloan nem ok nélkul teszi hanem rossz tapasztalatbol |
All times are GMT +1. The time now is 02:55. |