![]() |
Quote:
alég nagy kitüntetés neked az h kis kék 6-os van az országod mellett, hidd el egy olyan akinek nincs kis kék szám a neve mellett(egyik orilyánál se) az nem fog téged csak úgy megtámadni! a tapasztalat hatalmas megfélemlítő fegyver másrészt szerintem akinek sok személyisége van az már így is előnyben van az egyszerú játékosokhoz képest(nem vitatom, többször végig nyomott 5 szintet, évek óta játszik, megérdemli az előnyöket) nem kell olyan személyiségeket csinálni amik mégjobban erősítik őket |
Quote:
Azt megint nem tartom jó ötletnek, hogy a személyiségek fajhoz legyenek kötve. Akkor ezeket miért nem a faji sajátságok közé rakatnád be? Igaz, hogy most is léteznek a játékban kialakult faj-személyiség párosítások, de mégis lehetne csinálni akár ork-gazdálkodót is. |
Én is úgy gondolom, hogy indokolatlan előnyt jelenten a kivételezés a kék számosok részére.
Az az igazság, hogy én már így is nagyon félek a kék számosoktól (csak rengetni merem őket), úgyhogy nem örülnék neki, ha több turbózási lehetőséget kapnának. Az új személyiségről meg annyit, hogy aki meg szeretné védeni a tekijeit az tartson gnómot, óriást, vagy elég tolit az országában. Elhiszem, hogy szomorú egy hadis személyiségnek a teki lopás, de egy tolinak éppoly szomorú a hadisnál lévő sok paci. |
Quote:
másrészt ne akard h megint elmodjuk h mennyire hülye dolog, és nem lelephezhetetlen, mert ez a megbeszélések, és Ati itt nem szereti ha offolunk! |
hadis személyiség alatt magát a játékost értettem, aki hadis beállítottságú országokkal szeret játszani például orkkal, - harcos, - tábornok személyiséggel.
Mert hülye azért teljesen nem vagyok. |
Quote:
|
Új személyiség ötleteim (viszonylag értelmesebbek:D vagy nem)
-várvédő(név mind1): ha az orknak ott a tábornok személyiség, akkor az elfnek is jár egy...erre lenne pl. ez lényege: az ország védőpont értéke 10%al nő. -Ha már Ati nem hajlandó a támadó-védő kombót értelmesre alakítani lehetne számukra 2 új személyiség, egyszerűsítve csak ennyi: -támadó személyiség: a támadó nevezetű egységek támadóértéke duplázódik -védő személyiség: a védő nevezetű egységek védőértéke duplázódik--Esetleg emelkedhetne 10 pontra...így jóval a tornyos íjjász mögött lenne, de a sima íjjász előtt-értelme:lehetne variálni tornyokkal |
Én jó ötletnek tartom amit Sütike mondott!Egy régi játékos nem feltétlenül a személyiségek miatt erős hanem a tapasztalatok és jó taktikája miatt,Támaogatom a több személyiség helyét betöltő erősebb személyiségeket.Leírok párat ami eszembejutott ha valamelyiket már leírta előrébb valaki akkor vagyünk úgy hogy tőle idéztem.
-Földfogaló:támadó akcióknál az elfoglalt terület 20%-kal nagyobb -tolvajok fejedelme(ezt azhiszem írta Süti) de nem úgy képzelném el hanem mondjuk a tolvajok készültsége 2%-kal kevesebb készültséget igényel lopásonként -Mészáros(eztis írták):Mészárlás esetén az elpusztított egységek száma 20%-kal több -Mágus:varástlók készülsége akciónként 1%-kal kevesebb készültséget vesz igénybe a templomok 20%-kal több rúnát termelnek a varázslók elleni aztó akciókat mérsékli 10%-kal Ezen személyiségek kettő másik helyett lennének szóval aki mágust választ nem veheti fel mellé a varázslót is pl. Örülnék ha írnátok ti ötleteket és ne hidjétek hogy ez csak a többszemcsid oriknak kedvez.Lehet lassan lefordultok a-ból és 2 személyiséggel csakid mágust szeretnétek választani majd:D |
Quote:
ez így ebben a formában nagyon megbolygatná a játékot |
Quote:
többiről mi a véleményed? |
All times are GMT +1. The time now is 08:16. |