Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

J.Ati 02-27-2010 02:39

És mi alapján fognak bekerülni a játékosok?

Van mondjuk 41 jelentkező eddig, és 20 automatikusan bent van.
A maradék az malmozzon addig?

Szerintem ilyen nem lesz, de ne is legyen :)

Pool 02-27-2010 06:04

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 242598)
Atti, az hülyeség lenne hogy akik befizették az 500 akárhány vipet azok autómatikusan mindig induljanak a párbajon és a teszten is? És ha akar belép játszani, ha nem és nem ér rá akkor nem lép. Igy lennénk sztem mindegyiken 20-an is akár, az alsó 5 pontlevonás, a középtáj semmi, az első 5 szintén pontot kap. Igaz betűkkel lehet gond lenne...

Marhaság? :)

Marhaság...
Ha én nem akarok/tudok indulni és a gép a sok lila közül pont utolsónak rak, akkor ne kapjak már -5 pontot...
Meg így értelmét veszti a nagy minuszpontozás, ami ellen írtam párszor, de az mindenkinek jó :)

Ati 02-27-2010 07:41

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 242598)
Atti, az hülyeség lenne hogy akik befizették az 500 akárhány vipet azok autómatikusan mindig induljanak a párbajon és a teszten is? És ha akar belép játszani, ha nem és nem ér rá akkor nem lép. Igy lennénk sztem mindegyiken 20-an is akár, az alsó 5 pontlevonás, a középtáj semmi, az első 5 szintén pontot kap. Igaz betűkkel lehet gond lenne...

Marhaság? :)

Akik csak "tölteléknek" vannak benn állandóan, azok ki lesznek téve a párbajsorozatból. Ennek fényében mindig indulnod kéne, ha párbaj van. :)

Ennél szerintem jobb, ha csak akkor jelentkezel, amikor rá is érsz. :)

Ráadásul remélem, hogy 26-nál azért többen leszünk a párbajsorozaton (most nem is tudom hirtelen, hogy hányan vagyunk), így máris megoldhatatlan, hogy mindenki bent legyen egyszerre.

Ati 02-27-2010 10:12

Akit érint, az ne felejtse, hogy 3-tól tesztpárbaj! :)

RRRrrr 02-27-2010 10:44

Ha nevezve vagyok erre a versenyre (az 500vip körrel) az ugye a főországomról vonódik le. De megvan melyik orimmal neveztem rá eredetileg. Na ha most nem azzal, hanem egy harmadik országgal jelentkezek a tesztpárbajra, akkor mi történik?

Iron 02-27-2010 11:22

Főországról vanja le a Vip-et, és csak azzal tudsz rá jelentkezni, mert a többinél kiirja, hogy nem tudsz menni :)

Én is igy tettem, de én azzal vipeltem amelyikkel nem akarok menni, és megkértem Attit hogy variálja át nekem, és mostmár azzal tudok jelentkezni amelyikkel szeretnék...3 tól párbaj!!! Csak ne felejtsek el jelentkezni :D

Iron 02-27-2010 11:24

Amúgy tényleg marhaság amit este írtam, mert a nem indulóktól is levonja a minuszt, meg tényleg a betűkkel is gond lenne. :)

RRRrrr 02-27-2010 12:28

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 242633)
Főországról vanja le a Vip-et, és csak azzal tudsz rá jelentkezni, mert a többinél kiirja, hogy nem tudsz menni :)

Én is igy tettem, de én azzal vipeltem amelyikkel nem akarok menni, és megkértem Attit hogy variálja át nekem, és mostmár azzal tudok jelentkezni amelyikkel szeretnék...3 tól párbaj!!! Csak ne felejtsek el jelentkezni :D

én nem a főországommal jelentkeztem erre az egészre, de onnan vonta le és teljesen rendben van. a kérdés hogyha kezd a párbaj csak azzal tudok belépni amelyikkel jelentkeztem? vagy mindegy melyik orimmal jelentkezem mondjuk a mostani párbajra?

Merengő 02-27-2010 12:31

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 242640)
én nem a főországommal jelentkeztem erre az egészre, de onnan vonta le és teljesen rendben van. a kérdés hogyha kezd a párbaj csak azzal tudok belépni amelyikkel jelentkeztem? vagy mindegy melyik orimmal jelentkezem mondjuk a mostani párbajra?

amelyik hsz-ből idéztél, abban benne is van a válasz a kérdésedre. olvass értelmezz, és akkor nem kell kérdezned :)

RRRrrr 02-27-2010 12:33

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 242642)
amelyik hsz-ből idéztél, abban benne is van a válasz a kérdésedre. olvass értelmezz, és akkor nem kell kérdezned :)

nos nem egészen, mert volt már egy próba párbaj amire jelentkeztem,csak nem tudtam részt venni rajta,és az nem a főországom volt...
szóval akkor homályosits fel:D

All times are GMT +1. The time now is 16:46.