Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Raktárkulcs helyett más törpe fajivarik: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=404)

Penya 05-07-2006 07:13

Aki időmilliomos, annak még szép h nem okoz gondot a tekilopás. Ha fel akarod tenni a varikat akkor nem árt ha van mágiatekid is, ha háború van gondolom nem fogod ki be rakosgatni a tekijeid h nehogy lelopják. A másik h csata előtt úgyis lehúznak tekivel, mert ellopni az egész készültséget kv előtt 20 másodperccel is ellehet, te meg annyit látsz h lehúztak, reagálni nem fogsz tudni.
A lényeg az lenne h alsóbb szinteken is lehessen játszani törpével, ezért kellene valami más vari.

Lara Baba 05-07-2006 08:27

Quote:

Originally Posted by Penya
Aki időmilliomos, annak még szép h nem okoz gondot a tekilopás. Ha fel akarod tenni a varikat akkor nem árt ha van mágiatekid is, ha háború van gondolom nem fogod ki be rakosgatni a tekijeid h nehogy lelopják. A másik h csata előtt úgyis lehúznak tekivel, mert ellopni az egész készültséget kv előtt 20 másodperccel is ellehet, te meg annyit látsz h lehúztak, reagálni nem fogsz tudni.
A lényeg az lenne h alsóbb szinteken is lehessen játszani törpével, ezért kellene valami más vari.

Senki sem mondta, hogy a töpri egy könnyű faj, sőt meg merem kockáztatni, hogy az egyik legnehezebben játszható, de leghasznosabb is. Ha nem tudsz kellő időt szánni rá, legyél elffel, gnómmal vagy túltápolt óriással. Ugyan már minek mágia teki, annyi varit kell tartani ami 4-5 körre felteszi a fajvarázst meg a védelmet. Más varázslatra nincs szüksége a törpinek.
Ha háború van, egye penész akkor bent hagyom hadi tekiket :D

Lehet venni annyival több tekit, hogy ha le is lopnak akkor is maradjon 40%
Csodálkozom, hogy ennyire kivagytok akadva a tekik miatt.
( no meg megjegyzem, hogy tolis orim is volt, és a profi tolisok nem a törpik tekijeit lopkodják)

Batu 05-07-2006 08:58

Szerintem a profi tolisok mindenki tekijeit lopkodják:)
Nem gondoljátok, ha törp védve lenne tekilopás ellen előlépne legerősebb fajjá? Hétvégiben már így is a törpe a király! Nem maradna túl sok hátránya, így mindenki törppel lenne:) Felborítaná a játékegyensúlyt. Szvsz jó így a törpe.

Penya 05-07-2006 09:30

No de azt csak elismeritek h ez a vari nem maradhat tovább? Ahogy Láma írt, röhejes h egyik faj varija magában foglalja a másikat. Ez a raktárkulcs semmit nem ér, csak a készültséged lövöd el, ha nem tetszik a tekivédelem, találjatok ki más varit, szabad.

Batu 05-07-2006 12:00

Gondolkodtam ezen a tekivédelmen.Talán az megoldás lenne ha a törp fajivarija nem engedné 20% alá vinni a tudományos %-okat. Azaz nem lehetne 2100 teki alá lopni. Így jut is marad is. Vagy lopásnál a 10-15% feletti részt venné alapul a rendszer és addig engedne lopni is. A számokon esetleg még lehetne finomítani. Mit gondoltok?

solven 05-07-2006 12:25

Quote:

Originally Posted by Batu
Gondolkodtam ezen a tekivédelmen.Talán az megoldás lenne ha a törp fajivarija nem engedné 20% alá vinni a tudományos %-okat. Azaz nem lehetne 2100 teki alá lopni. Így jut is marad is. Vagy lopásnál a 10-15% feletti részt venné alapul a rendszer és addig engedne lopni is. A számokon esetleg még lehetne finomítani. Mit gondoltok?

ha már mindenképpen változtat ni kell, akkor nekem ez tetszik a legjobban

DearCody 05-07-2006 15:10

Quote:

Originally Posted by Batu

Eddig ez a legjobb amit hallottamm! Én is gondolkodtam a raktárkulcs fejlesztésén, de rájöttem, h fölösleges. Magamból kiindulva a törpe orimnak szinte mindig üres a raktárja. (csak gabona van benne) Ezért nem is nagyon tudnak lopni, vagyis nem akarnak, mert 1-3 lopás után már látjág, h gabonán kívül nincs más, úgyhogy abba is hagyják, mert nem pazarolják rám a készülit. :D
Ez pedig, h 20% alá nem lehetne lopni az góré lenne, így a legtöbb csopiban könnyebben lehetne pótolni a tekiket, de szerintem nem ugrana ki a törpe a többi faj közül.

solven 05-07-2006 17:47

Quote:

Originally Posted by DearCody
Eddig ez a legjobb amit hallottamm! Én is gondolkodtam a raktárkulcs fejlesztésén, de rájöttem, h fölösleges. Magamból kiindulva a törpe orimnak szinte mindig üres a raktárja. (csak gabona van benne) Ezért nem is nagyon tudnak lopni, vagyis nem akarnak, mert 1-3 lopás után már látjág, h gabonán kívül nincs más, úgyhogy abba is hagyják, mert nem pazarolják rám a készülit. :D
Ez pedig, h 20% alá nem lehetne lopni az góré lenne, így a legtöbb csopiban könnyebben lehetne pótolni a tekiket, de szerintem nem ugrana ki a törpe a többi faj közül.

mert így valszeg az léenne hogy minden törp feltölt minden 20%-ig, és e főlé már csak azt amit nagyon muszáj, mert ha több van, akkor ígyis elviszik

Bogár 05-07-2006 18:30

Quote:

Originally Posted by Penya
A másik h csata előtt úgyis lehúznak tekivel, mert ellopni az egész készültséget kv előtt 20 másodperccel is ellehet, te meg annyit látsz h lehúztak, reagálni nem fogsz tudni.

ugyanúgy a törp is meg tudja venni körváltás előtt 10 másodperccel a tekiket, majd visszateszi a piacra. persze ehhez kell kp is, és a tolis azt is el tudja vinni, ha nincs bankod. :)

egyébként nekem is tetszik ez a 20%-os dolog. a fantomépületek után ez a legjobb javaslat. :)

aúú 05-07-2006 23:27

Felhívnám a figyelmeteket, hogy nem is olyan messze innen (konkrétan az e fölötti topic-ban) dolgoztunk ki javaslatot a tekercs lopás hatékonyságának változtatására, ami minden fajra hatna, így nem csak a törpét tenné játszjatóbbá... éppen ezért olyan varit adni a törpének, ami még teki védelmet ad neki, semmi értelme nincs... ennyi erővel kiírhatnánk rá, hogy gnóm, vagy óriás kettő. Az épület eltüntetéses vari sokkal ötletesebb és jobban is illik a törpékhez, ezért én azt támogatom.

All times are GMT +1. The time now is 14:50.