![]() |
Aki időmilliomos, annak még szép h nem okoz gondot a tekilopás. Ha fel akarod tenni a varikat akkor nem árt ha van mágiatekid is, ha háború van gondolom nem fogod ki be rakosgatni a tekijeid h nehogy lelopják. A másik h csata előtt úgyis lehúznak tekivel, mert ellopni az egész készültséget kv előtt 20 másodperccel is ellehet, te meg annyit látsz h lehúztak, reagálni nem fogsz tudni.
A lényeg az lenne h alsóbb szinteken is lehessen játszani törpével, ezért kellene valami más vari. |
Quote:
Ha háború van, egye penész akkor bent hagyom hadi tekiket :D Lehet venni annyival több tekit, hogy ha le is lopnak akkor is maradjon 40% Csodálkozom, hogy ennyire kivagytok akadva a tekik miatt. ( no meg megjegyzem, hogy tolis orim is volt, és a profi tolisok nem a törpik tekijeit lopkodják) |
Szerintem a profi tolisok mindenki tekijeit lopkodják:)
Nem gondoljátok, ha törp védve lenne tekilopás ellen előlépne legerősebb fajjá? Hétvégiben már így is a törpe a király! Nem maradna túl sok hátránya, így mindenki törppel lenne:) Felborítaná a játékegyensúlyt. Szvsz jó így a törpe. |
No de azt csak elismeritek h ez a vari nem maradhat tovább? Ahogy Láma írt, röhejes h egyik faj varija magában foglalja a másikat. Ez a raktárkulcs semmit nem ér, csak a készültséged lövöd el, ha nem tetszik a tekivédelem, találjatok ki más varit, szabad.
|
Gondolkodtam ezen a tekivédelmen.Talán az megoldás lenne ha a törp fajivarija nem engedné 20% alá vinni a tudományos %-okat. Azaz nem lehetne 2100 teki alá lopni. Így jut is marad is. Vagy lopásnál a 10-15% feletti részt venné alapul a rendszer és addig engedne lopni is. A számokon esetleg még lehetne finomítani. Mit gondoltok?
|
Quote:
|
Quote:
Ez pedig, h 20% alá nem lehetne lopni az góré lenne, így a legtöbb csopiban könnyebben lehetne pótolni a tekiket, de szerintem nem ugrana ki a törpe a többi faj közül. |
Quote:
|
Quote:
egyébként nekem is tetszik ez a 20%-os dolog. a fantomépületek után ez a legjobb javaslat. :) |
Felhívnám a figyelmeteket, hogy nem is olyan messze innen (konkrétan az e fölötti topic-ban) dolgoztunk ki javaslatot a tekercs lopás hatékonyságának változtatására, ami minden fajra hatna, így nem csak a törpét tenné játszjatóbbá... éppen ezért olyan varit adni a törpének, ami még teki védelmet ad neki, semmi értelme nincs... ennyi erővel kiírhatnánk rá, hogy gnóm, vagy óriás kettő. Az épület eltüntetéses vari sokkal ötletesebb és jobban is illik a törpékhez, ezért én azt támogatom.
|
All times are GMT +1. The time now is 14:50. |