Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   In memoriam Pééékek! vs Black Dragon (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3951)

csabi 12-21-2009 16:23

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 233199)
igazábol tok folosleges vitatkozni
amég el lehet fokozni es ki lehet dobálni orikat addig nem lessz harc A-ban nagyobb hekin sem egyéniben sem klánban
es ez nagyon szomoru hogy igy van
ezen csak a szabályváltozások segitenének
mert amég van kiskapu a menekulésre addig mindig lesznek akik mindenféle erdekekre hivatkozva ki is használják :((((
igazábol nem is értem ezeket a kiskapukat miert nem szuntetik meg korlátozzák be
a normális játélkmenetbe beleférne hogy szintetlép bont valaki
de nem értem minek egész repertoár a menekulésre fokozás klánbol kidobálás stb.

amig lesz egy Black Dragon, addig lesz harc is.. :) (legalábbis a mostani húzótagokkal:))

Ga'briii 12-21-2009 16:24

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 233211)
Egyszer hátha minket is megtanít valaki "játszani" :)

azt csak Pool-tól tanulhatsz meg :)

Pool 12-21-2009 16:25

Írd már nagy betűvel a nevem első betűjét :)

köci! :)

Fáraó 12-21-2009 16:27

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 233211)
Egyszer hátha minket is megtanít valaki "játszani" :)

a játéktudással nincs is gond ha a nagy mellényt és a nyulcipőt nem váltogatnád még gratulálnék is mikor szakitotok egy rakát hekit :D

Fáraó 12-21-2009 16:47

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 233213)
amig lesz egy Black Dragon, addig lesz harc is.. :) (legalábbis a mostani húzótagokkal:))

sajna máshogy látjuk a kérdést mert ugyanugy fookozgatas es orikidobálas lessz amit harcnak neveznek a pékek...
mellesleg maximális respect a black dragonnak hogy nem az mnt-zgetést választották hanem odaááltak és kuzdottek becsulettel

Gyula 12-21-2009 17:48

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 233161)
és pár éve kint a neve a legjobb játékosok között is a normálban ,ha már az arcoskodásnál tartunk "Istenek":D

Hála érte Raginak :) Gratulálok hozzá :)

Iron 12-21-2009 18:55

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 233218)
sajna máshogy látjuk a kérdést mert ugyanugy fookozgatas es orikidobálas lessz amit harcnak neveznek a pékek...
mellesleg maximális respect a black dragonnak hogy nem az mnt-zgetést választották hanem odaááltak és kuzdottek becsulettel

Hoztak egy elhamarkodott döntést...ezt nem mondanám jó döntésnek.

Amúgy meg...mindenki másképp játszik, mi így. Nekem vezérként az az első dolgom, hogy mindenáron megvédjem a társaim, és elkerüljem a földvesztést, néha összejön, néha nem. Ha úgy tudom elkerülni, hogy tagokat teszek ki, vagy éppen zéróztatni kell, akkor azt tesszük...mivel nem egyedül játszok a klánban, ha egyedül lennék valszeg mind1 lenne, mert nem üt agyon már ez a játék, de a társaimért kiállok, és mindent megteszek, hogy ne veszítsünk földet, pláne ne 8-10k hektárt. Ha valakinek ez fájó, ahogy csináljuk, az ne nézze...lehet megköveznek ezért a beírásért, de szerintem sokan tennék ugyanezt, persze van aki szembenéz és boldogan bukik 10k hektárt...mi nem...

Iron 12-21-2009 18:58

Amúgy meg Jack, vagy ki is vagy...
Harcnak neveztük a Black ellen folyó küzdelmet is, nekünk harc volt, nekik lehet valami más, és mi méltó ellenfélnek tartottuk/tartjuk őket, nem lekezelően irkálunk, hogy igy csalnak meg amúgy.
Orit kidobni ellenük tudtommal nem dobtunk, leszámítva azt, hogy 2 körre kerülhessünk, de ezért csak nem kéne ilyet irni :) Vagy már 2 körre sem szabad kerülni? Legközelebb 200 körről megyünk ;)

Iron 12-21-2009 19:01

Igaz a helyetekben lehet én is ilyeneket irtam volna pár éve, amikor még meggondolatlanúl sok hülyeséget irtam másnak...elhiszem, hogy sokba volt az amit az oriráállással csináltatok és sokba került a 2 nagy ori kitétele is SZK-ra (3200 heki környéke)...de ez ilyen.

Wu:) 12-21-2009 19:17

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 233198)
Semmi bajom a játékosok 90% val sőt önmagában a pékekkel sem lenne ha nem lenne ekkora arcuk ha győznek és nem húznák fel a nyúlcipőt ha baj van.Persze nyilván vannak köztük is tök normális játékosok akik nem fényezik magukat ezért ki is javítom magam nekem csak azzal a néhány manussal van gondom aki addig óriási játékos míg meg nem támadják...

Tudod Serg! A klánunkban mindenki Magyar, hatalmas Magyar szívvel, és
a példaképeink a honfoglaló eleink, akik nyílzáport zúdítottak ellenségeikre,
majd menekültek, majd újra támadásba lendültek! Nagyon büszkék vagyunk
a népünkre, a történelmünkre, és ha egyszer ez a taktika bevált dicső
hont foglaló őseinknél, akkor azt hiszem, nekünk utódoknak se szégyen
példát venni ezekről a nagyszerű harcosokról. :cool: :p

Szóval, ha menekülni kell, menekülünk, ha pedig az odavágásnak van ideje, akkor
oda is ütünk keményet, mint Büszke Botond :D

All times are GMT +1. The time now is 19:26.