![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Írd már nagy betűvel a nevem első betűjét :)
köci! :) |
Quote:
|
Quote:
mellesleg maximális respect a black dragonnak hogy nem az mnt-zgetést választották hanem odaááltak és kuzdottek becsulettel |
Quote:
|
Quote:
Hoztak egy elhamarkodott döntést...ezt nem mondanám jó döntésnek. Amúgy meg...mindenki másképp játszik, mi így. Nekem vezérként az az első dolgom, hogy mindenáron megvédjem a társaim, és elkerüljem a földvesztést, néha összejön, néha nem. Ha úgy tudom elkerülni, hogy tagokat teszek ki, vagy éppen zéróztatni kell, akkor azt tesszük...mivel nem egyedül játszok a klánban, ha egyedül lennék valszeg mind1 lenne, mert nem üt agyon már ez a játék, de a társaimért kiállok, és mindent megteszek, hogy ne veszítsünk földet, pláne ne 8-10k hektárt. Ha valakinek ez fájó, ahogy csináljuk, az ne nézze...lehet megköveznek ezért a beírásért, de szerintem sokan tennék ugyanezt, persze van aki szembenéz és boldogan bukik 10k hektárt...mi nem... |
Amúgy meg Jack, vagy ki is vagy...
Harcnak neveztük a Black ellen folyó küzdelmet is, nekünk harc volt, nekik lehet valami más, és mi méltó ellenfélnek tartottuk/tartjuk őket, nem lekezelően irkálunk, hogy igy csalnak meg amúgy. Orit kidobni ellenük tudtommal nem dobtunk, leszámítva azt, hogy 2 körre kerülhessünk, de ezért csak nem kéne ilyet irni :) Vagy már 2 körre sem szabad kerülni? Legközelebb 200 körről megyünk ;) |
Igaz a helyetekben lehet én is ilyeneket irtam volna pár éve, amikor még meggondolatlanúl sok hülyeséget irtam másnak...elhiszem, hogy sokba volt az amit az oriráállással csináltatok és sokba került a 2 nagy ori kitétele is SZK-ra (3200 heki környéke)...de ez ilyen.
|
Quote:
a példaképeink a honfoglaló eleink, akik nyílzáport zúdítottak ellenségeikre, majd menekültek, majd újra támadásba lendültek! Nagyon büszkék vagyunk a népünkre, a történelmünkre, és ha egyszer ez a taktika bevált dicső hont foglaló őseinknél, akkor azt hiszem, nekünk utódoknak se szégyen példát venni ezekről a nagyszerű harcosokról. :cool: :p Szóval, ha menekülni kell, menekülünk, ha pedig az odavágásnak van ideje, akkor oda is ütünk keményet, mint Büszke Botond :D |
All times are GMT +1. The time now is 19:26. |