Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mennyire utálnál egy kísérleti időszakot? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3864)

vityu 11-01-2009 19:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227415)
Kettő. Bár a fórumos probléma megoldásával nem vagyok kibékülve, dehát a fórummotor sajátosságai miatt ez van... :)

Meg lehet kérdezni, hogy mi az a fórumos probléma?

Ati 11-01-2009 19:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 227441)
Meg lehet kérdezni, hogy mi az a fórumos probléma?

Amikor témákat mellőzöl, akkor eddig a "mellőzött téma, blabla" felirat jelent meg az utolsó hozzászólás helyett, ami igen irritáló. Sokkal jobb, ha itt az utolsó olyat mutatja, amit nem tiltottam le. Csakhát a fórum nem arra van kitalálva, hogy letiltogass témákat benne, így szerkezetileg egész máshogy működik... :( Most nagyjából úgy működik, ahogy én szeretném, néhány "mélyebb" téma esetén van vele probléma, de még ez is jobb, mint volt, és sajna ennél többet nem lehet belőle kihozni. :(

vityu 11-01-2009 19:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227445)
Amikor témákat mellőzöl, akkor eddig a "mellőzött téma, blabla" felirat jelent meg az utolsó hozzászólás helyett, ami igen irritáló. Sokkal jobb, ha itt az utolsó olyat mutatja, amit nem tiltottam le. Csakhát a fórum nem arra van kitalálva, hogy letiltogass témákat benne, így szerkezetileg egész máshogy működik... :( Most nagyjából úgy működik, ahogy én szeretném, néhány "mélyebb" téma esetén van vele probléma, de még ez is jobb, mint volt, és sajna ennél többet nem lehet belőle kihozni. :(

Köszi! :)
És a munkát is vele! :)

Ati 11-04-2009 19:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227415)
Kettő.

Ööö... másfél! :)

Északföld 11-07-2009 22:32

Sziasztok,

Igen, igen elustultam az utóbbi időben és nem olvastam el az egészet. Segítsetek egy picit, főleg Ati. Ez a teszt időszak, mennyire befolyásolja az éles játékot? Azaz pld ha tesztelés alá kerül egy faj változtatása, és kiderül, hogy előnytelen, de mire kiderül, addigra az adott fajjal játszók már több előnyre tettek szert, az hogyan lesz korrigálva? Régi példa a kereskedő személyiség, mire javítva lett, igencsak komoly összegek halmozódtak föl.
Ide értem, hogy pld a hulla egy hibás módosítása, eredményezheti a tömeges föllépést 1/A-ba, és mire észbe kapsz, már leverték a módosított elfeket. :D
Lehet most jó nagy hülyeséget kérdeztem, elnézést érte, de tényleg nem olvastam minda 15 olddalt végig. :)

vityu 11-08-2009 05:14

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 228257)
Lehet most jó nagy hülyeséget kérdeztem, elnézést érte, de tényleg nem olvastam minda 15 olddalt végig. :)

Akkor csak az elsőt olvasd el! ;)

Ati 11-08-2009 10:02

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 228257)
az hogyan lesz korrigálva?

Hmm?

Sehogy. Aki úgy érzi, hogy nem tud megbírkózni a változó stratégiai környezettel, az szabira teszi az irszágát, ameddig azt nem modnjuk, hogy végleges, és ehhez kell most már alkalmazkodnia.

Pool 11-08-2009 12:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 228320)
Hmm?

Sehogy. Aki úgy érzi, hogy nem tud megbírkózni a változó stratégiai környezettel, az szabira teszi az irszágát, ameddig azt nem modnjuk, hogy végleges, és ehhez kell most már alkalmazkodnia.

Na, most már tudod Észak, hogy mit kell tenned, míg tesztelés folyik :D

Ati 11-09-2009 19:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227895)
Ööö... másfél! :)

Legyen egy, hogy úgy tűnjön, mintha közeledne... :D

Pool 11-09-2009 19:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 228611)
Legyen egy, hogy úgy tűnjön, mintha közeledne... :D

Azért ne az ünnepekkor kezdjük már...
legyen akkor újév

All times are GMT +1. The time now is 14:47.