![]() |
Pedig milyen jó lenne, vagy legalább tovább lehessen képezni, a pacit, íjászt elitté. :D
|
Quote:
|
Emberek feltűnt Nektek, hogy mi a topic témája??????
Mert, hogy nem arról beszéltek az egyszer biztos. Végig olvastam az egészet és a "Hogyan kezdjen?" kérdésre kb 2-3 válasz jött. Elmondom, hogy én hogyan kezdeném: 1. körben: 100 katona képzése, 10 kórház túlóraban, 18 könyvtár, 5 kovácsműhely, 5 templom, 5 kocsma. Adót 0-ra csökkentem, intézőben a drágaköbányát 100%-os kapacitásig felviszem, 200 lakitekit írása. 10. kör: 10 ház és pár bánya, amit később lbonthatok, 5 piac bontása, hogy jó legyen a foglalkoztatottság. Kórházak 100%-ig fel intézőben. 20.-ik kör: 1800 lakiteki írása. 24.-ik kör (kinyilt a piac):eladom a 10 tolit és a 10 varit 50k aranyért, a gabonát az aktuális ár alatt 1 arannyal. Amint megvették a katonákat annyi nyersit veszek amennyiből felépítem az összes lehetséges bányát, amit utánna lebontanék. 50.-ik kör: összes katona átképzése, faj választás. Adó 20%-ra: 71.-ik kör: kiválasztom, hogy kit lopok le sikeres gömb után. Tipp: csak olyat akarj gömbölni az elején akinek a sorszáma nagyon közelít a Tiedhez, mert az jó esélyel sikerül. Oritervet csinálok később és arról lehet vélenyént is alkotni. |
Ha en uj orit inditok nem ezt csinalnam,
A 100 katont lehuznam.Dragako felesleges.Kinézek a piacra megnezem mi draga mi olcso.Ha a katona draga huzk fel házat és kovácsot.Ha a teki akkor pedig könyvtarat.Közben 1000 ijjnak tornyot es kb anniy barakkot. Es persze egy kevéske templomot. A többi mind mehet mondjuk haznak vagy könyvtarnak |
Quote:
|
Quote:
Ha kis csopiban kezdesz akkor érdemes kihasználni a magas kavics árat (ált 2000) így mindig lesz elég pénzed építkezni;) A többiben egyetértek, hogy ki kell használni az ember piaci érzékeit:) |
Nem hiszem hogy ahol draga a dragako ott mas ne érné meg jobban.
Nem lehet persze megmondani hogy melyik csopiban éppen mi de mindig van valami.Mostasag a katona nagyon jó áron megy számos csoportban.Én azt ajánlanám- Szerintem aniy nem megy fel az értéked a lakosság miatt hogy az ne érje meg. Amugy meg a turo ir 200 hekin tekit.Mielobb felmenni nem tökölni. 400 hekire egyik 5 ös csopiban sem nehez beallni ugyhogy jo vedelmed legyen mf ként.Es ott mar a katonaeladásból szerzel lovet. Nem hiszem hogy egy kezdo megall 200 hekin es lovet gyujt.Hanem indul felfelé.Majd valahol megakad es elgondolkozik hol a hiba. És átépül. |
Én nem vitatkozni szeretnék, csak leírtam, hogy én, hogy kezdeném. Én speciál, leáltam szövibe 199 hekin tekit írni. Óriás 55 könyvtár. Mellette 70 ház, védelem 140 elit a morál miatt, 560 toli. És nagyon jól el lehet itt is írogatni.
|
Igazad van de minek lent irkalni???
Semmi tartalékot ne mlehet 200 hekin összeszedni.Legalabbis én ne mlatom ertelmét- |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:18. |