Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Észrevételek, első javaslatok stb. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3566)

Rynok 07-12-2009 18:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 218971)
szerintem értelmetlen húzás lenne kláncsatában, hiszen ha ő nem tud megtámadni, te se tudod őt, így 0-0 lesz a végeredmény, aminek semmi értelme

Beálltok arra a területre páran, amit el akartok foglalni, és felváltva varázsoljátok magatokra, így nem tud védekezni az ellenfél...

Ildee 07-12-2009 18:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 218971)
szerintem értelmetlen húzás lenne kláncsatában, hiszen ha ő nem tud megtámadni, te se tudod őt, így 0-0 lesz a végeredmény, aminek semmi értelme

Viszont ha valaki magára rakja kláncsatában, akkor tuti hogy ő nyeri a mezőt, ugyanis senki már nem tud odaállni védekezni....
Az nem számít hogy ki támad kit, hanem hogy ki mennyi idejig áll az adott mezőn.

Hex 07-12-2009 18:34

ezért is hülyeség :) eleve az szerintem.

[HTPA]GeeForce 07-12-2009 18:36

Mindegy, akkor ne legyen ilyen..... Max minden alkalommal kilépek a játékból, amikor valaki "rámszáll". :)
A javaslatot azért vetettem fel, mert többen is jelezték már (nem konkrétan felém, hanem csak úgy általánosan), hogy idegesíti őket, hogy mások (náluk nagyobbak) odarohannak, lepucolják a néyzetet, azt rohannak tovább, akinek meg tényleg szüksége lenna arra a pár TP-re, az meg hoppon marad, és nem tud fejlődni.

Rynok 07-12-2009 18:39

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 218975)
Mindegy, akkor ne legyen ilyen..... Max minden alkalommal kilépek a játékból, amikor valaki "rámszáll". :)
A javaslatot azért vetettem fel, mert többen is jelezték már (nem konkrétan felém, hanem csak úgy általánosan), hogy idegesíti őket, hogy mások (náluk nagyobbak) odarohannak, lepucolják a néyzetet, azt rohannak tovább, akinek meg tényleg szüksége lenna arra a pár TP-re, az meg hoppon marad, és nem tud fejlődni.

Tehát akkor még egyszer:

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 218958)
Az alapötlet nem lenne rossz, (...) Úgy módosítanám, hogy odajöhetnének a JK-k, de nem harcolhatnának ugyanazon a mezőn a mobokkal.

[HTPA]GeeForce 07-12-2009 18:44

Viszont, ha Rynok ötlete tetszik a nagyközönségnek, akkor úgy is jó lenne.
Csak akkor más név kéne hozzá... Pl: Kisajátítás.
(Vagy "Betakarlak, mint Moszkvát a hó...." :D:D:D)

Követelménye 10. szint, közepes mágia, 20 VP.
Tartson 10 tick-ig.

Így Hex-nek is tetszene?

Hex 07-12-2009 18:46

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 218978)
Viszont, ha Rynok ötlete tetszik a nagyközönségnek, akkor úgy is jó lenne.
Csak akkor más név kéne hozzá... Pl: Kisajátítás.

Követelménye 10. szint, közepes mágia, 20 VP.
Tartson 10 tick-ig.

Így Hex-nek is tetszene?

így meg a kicsiket zárjátok ki és nekik ugyanúgy kellene a tp.

így már nem olyan rossz, de így is féloldalas csak a dolog, szerintem

maccos 07-12-2009 18:47

És mi van akkor, ha a nagy játékos teszi föl arra a mezőre, amin sok a mob, hogy a kicsi ne tudjon fejlődni, és minden tp az övé legyen??

[HTPA]GeeForce 07-12-2009 18:50

Más:

Ha valaki valakitől lop, és lebukik, akkor a tolvaj legyen (bárhol) támadható a sértett fél által, 10 ticken keresztül.
(Vagy valami hasonló bünti, mint ahogy Hódban elveszítek pár tolvajt lebukás esetén...)

Rynok 07-12-2009 18:56

Quote:

Originally Posted by maccos (Post 218980)
És mi van akkor, ha a nagy játékos teszi föl arra a mezőre, amin sok a mob, hogy a kicsi ne tudjon fejlődni, és minden tp az övé legyen??

És ki menne neki egy gilisztának 1 tp-ért? :)

All times are GMT +1. The time now is 15:29.