Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Harcosok 10-16-2006 19:48

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 35662)
lol:D
de még azt nem vágom mire maradt 99% esély?

A faji varira mivel legjobb esetben 99% esély van:Polyan,hogy 100% sosincs azaz lehet 100millio varival se fogod tudni 1000-böl 1x fellökni a varászlatot....

dreaman68 10-16-2006 19:50

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 35663)
A faji varira mivel legjobb esetben 99% esély van:Polyan,hogy 100% sosincs azaz lehet 100millio varival se fogod tudni 1000-böl 1x fellökni a varászlatot....

mekkora lol:D ekkora szívás:D:D

Batu 10-16-2006 19:56

Gnóm tolis/varis sem életképes? 10% tornyos íjjal, 15-20% kocsmával és 25-30% templommal? 3 hadis mellett sztem ez működhet. Tévedek?

Synkel 10-16-2006 19:59

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 35668)
Gnóm tolis/varis sem életképes? 10% tornyos íjjal, 15-20% kocsmával és 25-30% templommal? 3 hadis mellett sztem ez működhet. Tévedek?

Szerintem kicsit kevesebb templom és kicsit több tornyos íj, akkor működik. És nem 200 hekin, mert ott nem jó

Láma 10-16-2006 20:06

10% torony ij nagyon kevés, még gnómmal is

Batu 10-16-2006 20:14

Van egy hasonló szövitársam 600 heki körül. Ha folyamatosan tudunk figyelni elég lehet a 10% sztem. Ha 1* beütik még nincs nagy baj. Az ellen szövikből mindig a tőtolis kiiktatásával kezdünk. Így egyenlőre működőképesnek tűnik, de kemény szövivel még nem nagyon találkoztunk. Elég nagy "védelem", hogy a szöviben 2 helyen is 10k-nál több pacit látnak.:D
Azt viszont nem tudom mibe törhet bele a fogunk. Múltkor láttam egy full elf szövit. Hát elgondolkoztam.....

Cece 10-16-2006 20:21

Abszolút nem vágom miért választ valaki gnómot tolivarinak?! :confused:
Sztem ez abszurd. A gnóm sokmindenre jó, főleg magasabb hekiszámon, de mindenesetre nem tolinak + nem varinak.
Én mindig is annak a híve voltam, hogy valaki tudja mit csinál és abban igyekezzen a legjobb lenni. Az efféle kombinációkat én erősen nem támogatom. Egy efféle ori inkább hátráltat egy szövit mint segít.
no nem rossszból mondom, csupán megálapítás :)

Batu 10-16-2006 20:32

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35679)
Sztem ez abszurd. A gnóm sokmindenre jó, főleg magasabb hekiszámon, de mindenesetre nem tolinak + nem varinak.
Én mindig is annak a híve voltam, hogy valaki tudja mit csinál és abban igyekezzen a legjobb lenni. Az efféle kombinációkat én erősen nem támogatom. Egy efféle ori inkább hátráltat egy szövit mint segít.

Kényszerből lett toli-vari. Nem találtunk épkézláb varist.
Azt írod a gnóm sokmindenre jó ,de tolinak és varinak nem. Hogyis van ez most akkor??:confused: :)
Nagy előny az olcsó építés. 3 gnóm meg egy törp a szövi. Nyersi van mindig. Úgy alakulunk ahogy a helyzet megkívánja. Egyenlőre ez így működik (600 heki körül ugye), de aggályaim vannak a továbbiakkal kapcsolatban. Azon töröm a fejem, hogy rábeszéljem-e óriás varis átépítésre.

dreaman68 10-16-2006 20:37

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35679)

Ha tolinak meg varinak nem jó egy gnóm, akkor mégse olyan sokmindenre használható:)

Cece 10-16-2006 20:56

Lehet vel támadni + védekezni. Nem elég?
Megvédeni azért meg tudja magát + azért hadilag is oda-oda teszi a dolgokat... persze mindezt kicsit nagyobb hekiszámon, ahol jobban kijönnek a tudományos előnyei.
Egy szövi akinek az egyik tagja kényszerből az ami nem pedig céltudatosan ... hát... hogy is mondjam... veszett fejsze :)
Én úgy vettem észre egyébként, hogy a 1,2 sőt még a 3. szinten is előszeretettel használják hadisként. Bár az A-ban, hogy miért, azt már megintcsak nem értem :o
Az + hogy a varisnak az óriás ... sztem nem kérdés. Az elfet is be lehet válalni, de az kissé kockázatos, mert ha véletlenül megtalálja egy toli, a tekercseinek lőttek :)

All times are GMT +1. The time now is 17:39.