Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

szamóka 08-10-2009 17:17

Biztosan figyeltek, de a magyar titkosszolgálat gyorsabb volt...

Von 08-10-2009 17:36

csak azt sajnálom, hogy nem én vettem meg ;) :p

szamóka 08-10-2009 17:38

Quote:

Originally Posted by Von (Post 221336)
csak azt sajnálom, hogy nem én vettem meg ;) :p

Ne sajnáld, az adminok estére tuti kitalálnak valamit, amire hivatkozva Koppányt bannolni lehet...

Von 08-10-2009 18:40

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 221331)

Akkor megint egy "kis" dicsekvés: azt ugye mondanom sem kell, hogy én jelentettem az alelnöknek, hogy a spanyolok áttették a pénzüket a nemzeti bankjukból egy cégbe. :)

Andrew 08-10-2009 18:56

Quote:

Originally Posted by Von (Post 221346)
Akkor megint egy "kis" dicsekvés: azt ugye mondanom sem kell, hogy én jelentettem az alelnöknek, hogy a spanyolok áttették a pénzüket a nemzeti bankjukból egy cégbe. :)

De ez hogy volt lehetséges, hogy megvegyétek azt a céget, amibe kimentették a pénzt?

Dus 08-10-2009 19:00

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 221331)

De könyörgöm. Ha nekem lenne egy cégem 16.000 golddal, akkor visszautasítanám a vételt. Vagy ilyet nem lehet??

Nem a gyorsaság a kérdés, hanem, hogy ki volt az az okos, aki elfogadta az ajánlatot, mikor ott csücsült egy hatalmas tartalék?? :)

Von 08-10-2009 19:09

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 221348)
De könyörgöm. Ha nekem lenne egy cégem 16.000 golddal, akkor visszautasítanám a vételt. Vagy ilyet nem lehet??

Nem a gyorsaság a kérdés, hanem, hogy ki volt az az okos, aki elfogadta az ajánlatot, mikor ott csücsült egy hatalmas tartalék?? :)

Andew-nak is itt a válasz:

Azért EPIC FAIL sőt LEGENDARY FAIL, mert a spanyol nemzeti banknak volt ugye ez a q1 fa cége. Amit ANNO régen kitettek, hogy eladják, de 35 goldért nem vette meg senki.
Közben volt egy kormányváltás (!!!), és gondolom a régi nemzeti bankelnök nem szólt az újnak, hogy ki van téve eladásra a cég. Ők nagy nyugodtan beletolták a pénzt. Azt nem volt nehéz kitalálni, hogy valszeg abba tették a pénzt, az volt a beteg a mi kormányunkból, aki kitalálta, hogy nézzük meg piacon ki van-e téve a cég eladásra. És ki volt téve :P Itt gondolom kiabáltak egy megalol-t oda ment Feherlofia Koppany az orgjával és megvette.
Aztán kiálthatott még egy megalol-t mikor meglátta, hogy tényleg benne van a 16k gold :D

ui: nem lehet visszautasítani a vételt, csak visszavonni a kitett ajánlatot

Andrew 08-10-2009 19:18

Quote:

Originally Posted by Von (Post 221349)
Andew-nak is itt a válasz:

Azért EPIC FAIL sőt LEGENDARY FAIL, mert a spanyol nemzeti banknak volt ugye ez a q1 fa cége. Amit ANNO régen kitettek, hogy eladják, de 35 goldért nem vette meg senki.
Közben volt egy kormányváltás (!!!), és gondolom a régi nemzeti bankelnök nem szólt az újnak, hogy ki van téve eladásra a cég. Ők nagy nyugodtan beletolták a pénzt. Azt nem volt nehéz kitalálni, hogy valszeg abba tették a pénzt, az volt a beteg a mi kormányunkból, aki kitalálta, hogy nézzük meg piacon ki van-e téve a cég eladásra. És ki volt téve :P Itt gondolom kiabáltak egy megalol-t oda ment Feherlofia Koppany az orgjával és megvette.
Aztán kiálthatott még egy megalol-t mikor meglátta, hogy tényleg benne van a 16k gold :D

ui: nem lehet visszautasítani a vételt, csak visszavonni a kitett ajánlatot

Így már mindjárt világos, köszi szépen :)
Egész jó játéknak tűnik ez az eRep :D

Xeper 08-10-2009 19:21

Úgy érzem valaki(k) sírva fakadt(ak) ma Spanyolországban :D

Hex 08-10-2009 19:29

Azt hiszem a spanyoloknál fejek fognak hullani.
Nektek grat a gyors reagálásért :)

von kicsit nagyobb szerénységet :)

All times are GMT +1. The time now is 01:23.