Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

Ati 05-02-2009 14:11

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 210080)
Egy kép sokat segítene, mert sehogy nem megy.

Ráállsz a barakkra, majd katt a karakteredre:

Ezután a helyi menüben megjelenik, hogy miket engedhetsz szabadon:

Swiss 05-02-2009 14:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210082)
Ráállsz a barakkra, majd katt a karakteredre:

Ezután a helyi menüben megjelenik, hogy miket engedhetsz szabadon:

Értem, én munkást szeretnék szabadon engedni, a barakkban vegyesen vannak munkások és elitek, viszont az általad bemásolt kép alján megjelenő Elit katona elengedése sem jelenik meg.

Ati 05-02-2009 14:20

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 210084)
Értem, én munkást szeretnék szabadon engedni, a barakkban vegyesen vannak munkások és elitek, viszont az általad bemásolt kép alján megjelenő Elit katona elengedése sem jelenik meg.

Lépj ki légyszi azzal a karakterrel, megnézem.

Swiss 05-02-2009 14:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210085)
Lépj ki légyszi azzal a karakterrel, megnézem.

okés, megtörtént

Ati 05-02-2009 14:37

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 210086)
okés, megtörtént

Köszi, visszaléphetsz, és próbáld most.

Swiss 05-02-2009 14:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210089)
Köszi, visszaléphetsz, és próbáld most.

Teljesen jól működik, köszönöm!

[HTPA]GeeForce 05-02-2009 15:36

Én már felvetettem, hogy picit gyorsítani kéne a képzésen, mert egy képzés úgy néz ki, hogy kerítesz fémrögöt, majd kovácsolsz fegyvert, majd toborzol munkást, képzel katonát, és végül kiképzel elitet...
Ez brutálisan sok időt vesz el ahhoz képest, amennyit az elitek érnek. 9 elitet pár medve úgy lenyom, hogy pillanatok alatt eltűnnek. Pedig a medvék ... hát.. finoman szólva sem a legerősebb mobok.

Én megértem, hogy csak segítők, és nem velük kell learatni a fél bolygót, de nem támogatnám a mostaninál rosszabb képzési idő/hatékonyság mutatót.

Ha gyorsítani nem lehet a képzésen, legalább ne lassítsuk. Főleg, hogy ugye közben nem lehet mozogni. (Max elfutni a kútig inni 2 tick között..)

[HTPA]GeeForce 05-02-2009 15:40

magyarul se fejlődni, se kereskedni, se semmit nem tudsz azalatt az idő alatt, amíg elkészül 9 elited.
ez pedig sok órádba kerül, amit egy helyben ácsorogva töltesz.

egyébként pediga többi újítás REMEK!
főleg ez a "lehet oda építeni, ahol toboroznak"...
ezzel máris kiküszöböltünk egy később nagymértékben felmerülő problémát, miszerint totál ki tudom nyírni az ellenfeleimet, hiszen éjjel belopózok a városába, és minden szabad négyzeten elkezdek toborozni... az életbe nem tud a városába építeni... Ezt már akartam írni, de ez a frissítés megelőzött :) Köszönjük!

Ati 05-02-2009 15:40

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 210092)
egy képzés úgy néz ki, hogy kerítesz fémrögöt, majd kovácsolsz fegyvert, majd toborzol munkást, képzel katonát, és végül kiképzel elitet...

Ebből az első lépés kihagyható, a második lépés kihagyható, a maradék 3 pedig egyszerre is végezhető.

Ati 05-02-2009 15:42

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 210093)
semmit nem tudsz azalatt az idő alatt, amíg elkészül 9 elited.
ez pedig sok órádba kerül, amit egy helyben ácsorogva töltesz.

Ennyire azért nem kell ezt eltúlozni. A "sok óra" az legrosszabb esetben (ha nulla segítőről indulsz) 110 perc, ami még 2 óra sincs.

All times are GMT +1. The time now is 06:11.