![]() |
Quote:
Ezután a helyi menüben megjelenik, hogy miket engedhetsz szabadon: |
Quote:
Értem, én munkást szeretnék szabadon engedni, a barakkban vegyesen vannak munkások és elitek, viszont az általad bemásolt kép alján megjelenő Elit katona elengedése sem jelenik meg. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én már felvetettem, hogy picit gyorsítani kéne a képzésen, mert egy képzés úgy néz ki, hogy kerítesz fémrögöt, majd kovácsolsz fegyvert, majd toborzol munkást, képzel katonát, és végül kiképzel elitet...
Ez brutálisan sok időt vesz el ahhoz képest, amennyit az elitek érnek. 9 elitet pár medve úgy lenyom, hogy pillanatok alatt eltűnnek. Pedig a medvék ... hát.. finoman szólva sem a legerősebb mobok. Én megértem, hogy csak segítők, és nem velük kell learatni a fél bolygót, de nem támogatnám a mostaninál rosszabb képzési idő/hatékonyság mutatót. Ha gyorsítani nem lehet a képzésen, legalább ne lassítsuk. Főleg, hogy ugye közben nem lehet mozogni. (Max elfutni a kútig inni 2 tick között..) |
magyarul se fejlődni, se kereskedni, se semmit nem tudsz azalatt az idő alatt, amíg elkészül 9 elited.
ez pedig sok órádba kerül, amit egy helyben ácsorogva töltesz. egyébként pediga többi újítás REMEK! főleg ez a "lehet oda építeni, ahol toboroznak"... ezzel máris kiküszöböltünk egy később nagymértékben felmerülő problémát, miszerint totál ki tudom nyírni az ellenfeleimet, hiszen éjjel belopózok a városába, és minden szabad négyzeten elkezdek toborozni... az életbe nem tud a városába építeni... Ezt már akartam írni, de ez a frissítés megelőzött :) Köszönjük! |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:11. |