Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Fajok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=330)

Wolfschanze 11-29-2006 16:25

:D
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 47765)
Hmm? Ha eddig egy csoportban voltatok, és mindketten felléptetek, akkor most is egy csoportban vagytok.

Nem felléptünk hanem leléptünk:D

Dragi 11-29-2006 16:36

Quote:

Originally Posted by Wolfschanze (Post 47762)
ÁÁÁ Még a védelem alól se léptem ki már mentem mert a volt vezéremmel nem egy csoportba kerültünk:(
Pedig annyira jó csoportnak tűnt nem úgy mint a mostani
Te most egyébként melyik szinten vagy?

3/G és egyelőre még 5/X de lehet törlödni fogok :)

Wolfschanze 11-29-2006 16:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 47774)
3/G és egyelőre még 5/X de lehet törlödni fogok :)

5/X??
Ha szabad ijet bejelenteni:)
Én is ott vagyok most

Dragi 11-29-2006 16:51

Quote:

Originally Posted by Wolfschanze (Post 47776)
5/X??
Ha szabad ijet bejelenteni:)
Én is ott vagyok most

Milyen kicsi a Hódító :) ha akarsz dumálni vegyél fel msn-re :) elvileg a messi címem látható :)

dexter 11-30-2006 00:46

Quote:

Originally Posted by laci (Post 43911)
Szerintem meg nem hátrány, direkt előny. Mert így megspórolom a kocsmákat (mert minek, ugyebár, annyit úgysem tarthatok, hogy egy valamirevaló tolvaj ne férjen be, én meg úgysem lopnék, nem érdemes). A kocsmák helyett meg jöhetnek a barakkok, vagy templomok. Nem kell dilemmázni, hány kocsmát is tartsak :D

Bár régen írtad, csk ritkán vagyok neten. Akkor te tekiket nem használsz? Mert ngem most loptak le másodszor, és agyon bosszant a dolog. Ha még nem is lenne tolim orkként, hát hogy lelopott volna. Egyébként a felfogásod szerint mindek vari. Azzal se véded meg magad!!! Lerengetnek, mint a huzat, meg lelopnak. Nincs szövi, ami megvédene. Egy rendes háború után meg 4 hét, mire újraépíted az orid. Vagy tévedek????

dexter 11-30-2006 00:47

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 43912)
Ez igaz:) 1 darab, hogy a hullákat azért fel lehessen mérni, meg esetleg lelopni is:)
Vagy Szecsa módszerét követve 5 darab, akkor már beférsz az 1 kocsmásokhoz is. Ilyen megfontolásból én 3-at tartok, azzal lopom a hullákat, és nem lopnak az 5 kocsmások:D

És a tolvajok hogy lopnják le a tekijeid?

dexter 11-30-2006 01:01

Ugyan kezdő vagyok, de néha nagyon sok szamárság elhangzik, vagyis leíródik itt.

Burning 11-30-2006 16:12

szerintem a legtöbb játékos itt már viszonylag tapasztalt, ezért lehet hogy nem írtnak hülyeséget, csak te nem érted;) természetesen mindenki téved:)

Csokibácsi 11-30-2006 16:13

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 48089)
Bár régen írtad, csk ritkán vagyok neten. Akkor te tekiket nem használsz? Mert ngem most loptak le másodszor, és agyon bosszant a dolog. Ha még nem is lenne tolim orkként, hát hogy lelopott volna.

Laci az óriásról beszélt és nem az orkról.
Az óriást jól védi a szieszta a tolvajokkal szemben.

Quote:

Originally Posted by dexter
Ugyan kezdő vagyok, de néha nagyon sok szamárság elhangzik, vagyis leíródik itt.

Khmm ... :)

dexter 12-01-2006 00:14

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 48362)
szerintem a legtöbb játékos itt már viszonylag tapasztalt, ezért lehet hogy nem írtnak hülyeséget, csak te nem érted;) természetesen mindenki téved:)

Nem tudom, hogy miért van, hogy szinte sohasem a kérdésemre válaszolnak, csak a sárga földig lehordanak. Egyébként normális, hogy valaki 300 hekin 5-6 kocsmát tart?

All times are GMT +1. The time now is 15:14.