Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Óriás stratégiák és tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3234)

Dark Elder 01-03-2009 18:25

Na szóval , visszatérve a témához... sokféle óriás létezik...
Hadinak itt egy :
34 ház
105 barakk
20 torony
23 templom
2 kocsma
6 bank
és 10 raktár
kb 4-5 körös, ez 200 hekire, ezt lehet módosítgatni , természetesen ha valaki nem aktív - barakk és az megy rakiba.. szerintem ez a hadis óriás bármikor bárhol elég sokat tud. a 34 ház azért elég mert lehet lesz pici néphiány, de az a bankokra elég, mert azok úgyis passzívok, ha jól tudom, viszont ha kereskedő , akkot mondjuk nem műkszik...

varinak is lehet, de azt majd később, bár ha valaki nagyon nem aktív itt még mindíg lehet a barakkokból leszedni és tanyának rakni... simán majdnem hogy önellátó, kevés a kocsma, de hadisnál nem is kell, mert nem az határozza meg a katonai morált..

Redback 01-03-2009 18:42

Quote:

Originally Posted by Dark Elder (Post 200934)
Na szóval , visszatérve a témához... sokféle óriás létezik...
Hadinak itt egy :
34 ház
105 barakk
20 torony
23 templom
2 kocsma
6 bank
és 10 raktár
kb 4-5 körös, ez 200 hekire, ezt lehet módosítgatni , természetesen ha valaki nem aktív - barakk és az megy rakiba.. szerintem ez a hadis óriás bármikor bárhol elég sokat tud. a 34 ház azért elég mert lehet lesz pici néphiány, de az a bankokra elég, mert azok úgyis passzívok, ha jól tudom, viszont ha kereskedő , akkot mondjuk nem műkszik...

varinak is lehet, de azt majd később, bár ha valaki nagyon nem aktív itt még mindíg lehet a barakkokból leszedni és tanyának rakni... simán majdnem hogy önellátó, kevés a kocsma, de hadisnál nem is kell, mert nem az határozza meg a katonai morált..

Szép éplista, tényleg jó.A kiemelt részt nem értem:
Önellátó?egy termelő épülete sincs :)

Hex 01-03-2009 18:52

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 200941)

Quote:

Originally Posted by Dark Elder (Post 200934)

Tess Red

*rövid*

Redback 01-03-2009 18:55

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 200945)
Tess Red

*rövid*

Hmmm....
Köszike szépen :)

Andrew 01-03-2009 19:05

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 200941)

Foszt :D:D:D

sutike31005 01-03-2009 21:14

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 200951)
Foszt :D:D:D

a barakkba lévő lovak na azok a tuti termelő épületeket.. egy jobb környéken napi 3-4 fosztásnyit is termel :DD

Dark Elder 01-03-2009 21:25

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 200945)
Tess Red

*rövid*

Ja , köszi ! :) Néha kicsit értetlenül fogalmazok.. van ilyen :)

Killer 01-04-2009 06:31

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 200969)
a barakkba lévő lovak na azok a tuti termelő épületeket.. egy jobb környéken napi 3-4 fosztásnyit is termel :DD

így van:)
a tanyafree óriásom 200 hekin naponta egyszer vesz gabonát kb:)
nem!!nemazért mert 100 rakija van:p

Khazad-Dum 03-17-2009 11:38

Magyarázátok már el nekem hogy hogy lesz egy oriból 90% barakkos ori. Kicsit kevés a fantáziám.

Durean 03-17-2009 11:55

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 205653)
Magyarázátok már el nekem hogy hogy lesz egy oriból 90% barakkos ori. Kicsit kevés a fantáziám.

kerdesedre a valasz:

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 200857)
Vityu gondolkodj:)
Evidens hogy hosszú távon hülyeség ilyen orit tartani. 2 oka lehet amiért időszakosan ilyet tart az ember:1, emberi távolságon belül nincs más üthető ori, csak egy igazi bunker elf. mondjuk ha ez már magas hekin van, akkor a fedezés is ki(volt)lőve. itt kell mondjuk 95% barakk meg 5% templom a vérszomjra:) semmi egyéb nem szükséges:) bele fokozni pedig csak akkor kell amikor ütni indulsz. többi esetben ha úgysincs bent a sereg, fölösleges müködnie, az amúgyis üres barakkoknak:) a másik eset pedig ha klánütéshez kell ennyire kigyúrt ori, akkor elvben belefér a 100%barakk, mert ugye ott még a vérszomj se kell:) természetesen itt is pár körre kell csak a fokozás. ez utobbi esetben jellemzőbb inkább az ilyen szélsőséges kialakitás, mert nagyságrendekkel nagyobb a "jutalom":) voltak már nem is 1x kevés házas orik az A-ban,sőt ház free oriról is halottam már:)

All times are GMT +1. The time now is 06:12.