![]() |
Quote:
Na jó, persze, ha nem alkottam volna meg az oldalt... de akkor is a játékosok érdeme, ők írták a hozzászólásokat. :) |
Így újra belelendülvén egyre jobban tetszik. :)
|
Quote:
Remélem most kicsit tovább maradsz majd, mint szoktál. :D Jó esetben az aktivitás maradásra késztet. :) |
Quote:
Közben nemsokára eléri a fórum a 10 ezer hozzászólást. :) |
Nagy nap a mai a játékban, ugyanis az oldal néhány perce érte el a tízezer hozzászólást. :) Úgy gondolom, hogy ez nem egy kis mennyiség. Természetesen, ez nagyrészt a játékosok érdeme, így köszönettel tartozom nekik. Ha esetleg valaki kedvet kapna, tudja hol találjon minket. Ha mégsem, akkor: www.Lanawin.hu ! :)
|
Jó nosztalgiázni itt a régi üzenetek között, az anno még a Hódító belső fórumára írt hozzászólások összesítését olvasva. :) És ki gondolta volna, hogy abból a kis kezdeményezésből ekkorára növi magát a játék?! Hát, én nem, de nagyon örülök neki. :)
A fórumon szép lassan elérjük az 1000. kiosztott sorszámot (1000. regisztráció) - bár sajnos sokan törölve lettek, elsősorban a karakternév miatt. Ám ez így is hihetetlennek tűnik. 1000 karakter! És akkor meg sem említettem, hogy már-már a 15.000 hozzászólást súrolja a fórum. Ebből ugyan "csak" 8688 darab jelenleg játékon belüli, de ez is egy hatalmas teljesítmény. Ez a közel 9000 hozzászólás nagyjából 9 millió karakternyi szöveget jelent. Nézzétek csak meg a téma elején szereplő összefoglalókat - hosszú?? Nos, olyanból 900 darab kéne, hogy kiadja az összes hozzászólást. Hát, fú, sok. :) Persze, ezek csak számok. A hangulat, na az, ami elvarázsol. Te is részt vennél benne?? Gyere, és játssz: www.Lanawin.hu! Várunk mindenkit szeretettel. ;) |
És máris túl a 15 ezer hozzászóláson. Ráadásul a 8888. IC (játékon belüli) hozzászóláson is, ami bár nem oly kerek szám, mégis figyelemreméltó, hogy szinte egybeesett a 15000. hozzászólás írásával. :)
|
Az 1000. regisztráció is megtörtént. :) Bár sokan nincsenek már meg ebből, és azokból a játékosokból is sokan inaktívak, mégis egy szép szám szerintem. :)
|
És a jövőhéten ismét nekiugrunk egy Lanawin - Hódító fórum integrációnak. :)
|
Quote:
Köszi! :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:54. |