Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Tavacska 06-19-2008 16:21

vagy hivassam meg magam mind a 600 ezer fórumra?

Dragi 06-19-2008 16:21

Amúgy felvetődött másik probléma ezek a fórumok mennyire sűrűn lesznek nézegetve mert pl. a modi elhúzz szabira és a többi nagyokos meg összeszervez egy jó kis jksz-t fórumon akkor azért ki lesz ki vágva ? ha egyáltalán ki lesz vágva valaki mert ugye ezt a fórumon lévőkön kivül nem látja senki pl. 2 szövi összehoz egy kis jksz fórumot akkor mi van ?

Ati 06-19-2008 16:22

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 180802)
és hogy gyüjtsek be valakit, ha azt sem tudom létezik-e?

Eddig se tudtad a, teszemazt U csoportban fórumozva, hogy van-e valaki a V csoportban.

Sőt, ha tudtad, akkor se volt esélyed vele fórumozni.

Most már van.

bari 06-19-2008 16:22

Hát én rendesen eltévedtem benne...
Nem lehetne az eredetit visszaállítani?
Az ok, hogy lehessen barátoknak külön fóruma, de ami volt az megmaradhatna.

Ati 06-19-2008 16:23

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 180803)
vagy hivassam meg magam mind a 600 ezer fórumra?

A "600ezer" fórum az max 30 darabot fog takarni hosszútávon. Most is kevés a fórum, pedig ezek egy része "próba", "abcde", és hasonló fórumok, amik hosszútávon egész biztosan nem maradnak meg, amint kialakulnak a tényleges nagy társaságok.

richardka 06-19-2008 16:24

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 180804)
Amúgy felvetődött másik probléma ezek a fórumok mennyire sűrűn lesznek nézegetve mert pl. a modi elhúzz szabira és a többi nagyokos meg összeszervez egy jó kis jksz-t fórumon akkor azért ki lesz ki vágva ? ha egyáltalán ki lesz vágva valaki mert ugye ezt a fórumon lévőkön kivül nem látja senki pl. 2 szövi összehoz egy kis jksz fórumot akkor mi van ?

:eek: ettöl félek én is
nem kell elmenni a modinak szabira lehet hogy ö szervezi:)

Dragi 06-19-2008 16:24

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 180808)
:eek: ettöl félek én is
nem kell elmenni a modinak szabira lehet hogy ö szervezi:)

persze az is megeshet

csabi 06-19-2008 16:25

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 180799)
Tudod Ati, ha a barátaimmal szük körben szeretnék beszélgetni, akkor vagy elmegyek velük sörözni, vagy msn-en, vagy skypen csinálok egy konferencia beszélgetést...
viszont ezzel a fórumstrukturával nem fogok tudni megismerni új emberkéket, már pedig én nagyon szeretek új embereket megismerni...

az uj strukturaval eddig olyanokkal is tudok forumozni, akikkel eselyem sem lett volna, mert a kozos forumot nem hasznaltak, a csoportforumbokba meg nem lattam be, csak kettobe.

nekem eddig tetszik!

Tavacska 06-19-2008 16:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180805)
Eddig se tudtad a, teszemazt U csoportban fórumozva, hogy van-e valaki a V csoportban.

Sőt, ha tudtad, akkor se volt esélyed vele fórumozni.

Most már van.

hát Alsotavakkal egyszerre 3 fórumot tudtam használni, a nagy fórumot, az 5T-é és az 5V-t...
de nem is az 5-ös csopikra gondolok itt konkrétan, hanem azokra, akik a sokféle 5-ös csopikból fellépnek valamelyik 4-esbe...
eddig a nagyfórumon alkalmam volt megismerni őket, esetleg még össze is barátkozni és új terveket, új orik inditásáról beszélgetni...
most lesznek a barátaim, akiket imádok és az egész olyan belterjes lesz, nem lesz friss emberke, friss szemlélettel...
vagy rosszul látom?
tényleg olyan sok fórumon kell majd, hogy tag legyek?

Ati 06-19-2008 16:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 180804)

Akkor a két szövetség repül anarchba, lásd előző beírások. Már írtam, és a címlapra is be van linkelve, hogy ezeken a fórumokon továbbra is a fórumetikett van érvényben. Akkor is, ha csak a saját szövetséged használja. Még ebben ez esetben sem összekeverendő a szövetségi fórummal. Információ kiadása más országról anarchba helyezést von maga után. Ez nem változott, és teljesen független az adott fórum moderátoraitól.

All times are GMT +1. The time now is 19:16.