![]() |
vagy hivassam meg magam mind a 600 ezer fórumra?
|
Amúgy felvetődött másik probléma ezek a fórumok mennyire sűrűn lesznek nézegetve mert pl. a modi elhúzz szabira és a többi nagyokos meg összeszervez egy jó kis jksz-t fórumon akkor azért ki lesz ki vágva ? ha egyáltalán ki lesz vágva valaki mert ugye ezt a fórumon lévőkön kivül nem látja senki pl. 2 szövi összehoz egy kis jksz fórumot akkor mi van ?
|
Quote:
Sőt, ha tudtad, akkor se volt esélyed vele fórumozni. Most már van. |
Hát én rendesen eltévedtem benne...
Nem lehetne az eredetit visszaállítani? Az ok, hogy lehessen barátoknak külön fóruma, de ami volt az megmaradhatna. |
Quote:
|
Quote:
:eek: ettöl félek én is nem kell elmenni a modinak szabira lehet hogy ö szervezi:) |
Quote:
|
Quote:
nekem eddig tetszik! |
Quote:
de nem is az 5-ös csopikra gondolok itt konkrétan, hanem azokra, akik a sokféle 5-ös csopikból fellépnek valamelyik 4-esbe... eddig a nagyfórumon alkalmam volt megismerni őket, esetleg még össze is barátkozni és új terveket, új orik inditásáról beszélgetni... most lesznek a barátaim, akiket imádok és az egész olyan belterjes lesz, nem lesz friss emberke, friss szemlélettel... vagy rosszul látom? tényleg olyan sok fórumon kell majd, hogy tag legyek? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:16. |