![]() |
Hát amelyik szerón játszani akarsz. Gyere pl a 7-es szerverre, Remy-vel ott játszottunk múltkor. :)
Ha gondolod, most belépek, és játszhatunk egyet. PM-ben megírod a karaktered nevét? |
Quote:
|
Mindegy hova regelsz a szerveren belül :) A jupiterre ha regeltél, bármelyik channelre beléphetsz a 20 közül. :)
Én most a 20-ason vagyok, de te ne gyere oda :P lv 50 alatt nem nagyon rédemes, mert rögtön levernek. :) |
Gee, köszönöm a lehetőséget ez a játék nagyon tetszik :) az irányítása perfekt, nagyon tetszik ez a kattintgatós módszer :) a képi megjelenítés is tökéletes. így összefoglalva sokkal jobb mint a wow. asszem a wowban is egy új normális szerveren elkezdek majd játszani, közben ezt is viszem majd. bár eléggé akaadozik 1024x768 felbontáson is :( min csökkentsek hogy ne akadozzon ennyire?
|
huha fogalmam sincs :D nálam elfut 1600*1200-ba maxon.. ed mindjárt utanánézek, hogy mit érdemes leszedni.
|
Mi van akkor ha azt írja ki hogy nem sikerült csatlakoznom a szerverhez? Telt ház, és addig kell próbálkoznom amíg becsúszom?
|
a barátom most kezdte el letölteni. Gee elkezdenéd neki seedelni ha megkérlek?
|
Druida:
Húzd le: a rendering distance-ot 3-asra a shadow-ot 2-esre a blur-t 2-este a water effect-et 3-asra. Kapcsold ki: Snow, rain, wind-et Ezek eszik a legjobban a gépedet. |
Quote:
A Jupiteren általában az 1-es, 3-as, 6-os, 12-es, 19-es szokott tele lenni. A channel mellett van egy ilyen kis bigyó, ha sárgás, akkor van hely, ha tök piros, akkor tele van. |
visszaálltam seed-elni, lehet szedni.
De egyébként kipróbáltam én is, Remy linkje működik. Ott sokkal gyorsabban le tudja szedni, mert nem 25-tel jön majd neki, hanem 300-zal. :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:47. |