![]() |
Quote:
csak a képzelet, hú, megyek is enni valami ebédet... :D (No úgylátom ez a nap nem a versfaragás napja :D) |
Quote:
Mai a legszebb napja Pulykamellét már befalta. Verseléseteket olvasgatja Míg drága párja mellett Lustán heverve Kávéját kavargatja. |
Quote:
Csak még nem tenálad Most csupán csak Egy teával kínállak. :D (megy még ez:D) |
Quote:
És üdv az asszonyságnak. Vigyázz a kávéból Ne jusson az ágynak.:) |
Quote:
veletek együtt várják a Napot. Ágyból a kávé száműzve Hisz ott csak a szerelem van űzve. Megis van már következménye Békésné pocakjában nő eredménye:) |
Quote:
Akkor most helyénvaló itt a gratulálás. Kívánok nektek sok szépet, és jót, S boldog perceket Védjétek és óvjátok A születendő gyermeket. :) |
Ez lehet hogy szar, de a szívem benne van..ma írtam.
KÖNNYŰ LESZ Könnyű lesz győzni fölöttem, Nem dicsőség, most úgy vagyok Mint sebesült a harcmezőn, Ki alig él, de nem halott. Még nem tudom milyen sebek, Véreznek át az ingemen. De érzem, hogyha mozdulok, A világ nem mozdul velem. Az ég is egyre alkonyul, Nem látok fényt, se csillagot. És én sem vagyok látható, Megvakultak az angyalok. Nem látnak, nem is hallanak! Hiába küldenék jelet. -Mondjátok! – Kinek kell ilyen Fájó, halálos szeretet!? |
Quote:
|
Quote:
Augusztus vége a várt nap, Mikor e gyermek napfényt kap. Papa mama nagygondja Milyen néven fusson az orija. |
Országnévhez
Van még idő Addig múltba vész A zord télidő. ;) |
All times are GMT +1. The time now is 16:58. |