![]() |
Quote:
Egy másik esetben meg örvendező (kárörvendő) levelet kaptam attól, akitől eredetileg származott a föld. Ma már sajnos nincs időm arra hogy napokon keresztül várogassam mikor támadnak ki. Fárasztó, mf-nek való feladat. Szumma szummárum, az hogy egy csoportban nem ketten vannak, ilyen formán is nehezíti a játékot, ami sztm rendjén van. Úgy a nyíltan támadónak, mint a koncon marakodóknak egyre ügyesebbnek kell lenniük, mind többet áldozva a forrásaikból. Nem tudom hogy jön ez az elfhez. Talán úgy, hogy az elfek kevesebb harcot vállalnak szemtől szembe? Csak tipp. ;) |
Csak úgy csendben megjegyezném, hogyha annyira legyengítenétek az elfeket, hogy nem lenne érdemes velük játszani az A-ban, akkor az orkoknak hiába lenne több tízmilliárdjuk, nem tudnák az orijukat kiélezni, mert egyszerűen nem kapnának a piacon gabonát, mert nem lenne, aki megtermeli. Ezeket a full hadis orikat pontosan a betonfelfek szűlik, szerintem.
|
Quote:
Az elf faj szerintem rendben van. Kedves Gárdi! A falon nem csak áttörni lehet, hanem meg is lehet esetleg kerülni, vagy át is lehet rajta mászni. A játék célja nem az a primitív stratégia, hogy építs nagyobb ágyút. A támadó félnek alkalmazkodnia kell a kialakult helyzethez. Ha nem megy sereggel, akkor máshol kell rést találni a védelmen. A klánháború művészete nem csak abból áll, hogy alárakok az ellennek egy nagy ágyút, elsütöm, majd kibontok. Egy sokezer hekis foglalásért néha biza nagyon meg kell küzdeni, előkészíteni az akciót egyéni támadásokkal tolikakl varikkal, megsebezni az ellent, és a sebzett vad nyilván nem véd akkorát. Ha ez nem lehetséges a távolság miatt akkor oda kell vinni valakit a támadó klánból. |
Quote:
Kláncsatánál a támadó van előnyben, ezt Neked is tudnod kell. FELKÉSZÜLHET Átépül, morált húz, nem kp-ból vesz sereget, infói vannak a célpontról, Ő dönti el, hogy mikor támad, és a támadáskor ott van az egész csapata. Ezek hatalmas előnyök. Hátrány csak a felső ritka mezőnyben van a támadónak, mégpedig a ráálláshoz szükséges ki-belépések miatti földleadás, ill. a támadási kényszer, mert mi van, ha a célpont kirak valakit. Azaz elsőre nagy sereggel kell menni a cél menekülési lehetősége miatt. |
All times are GMT +1. The time now is 17:17. |