![]() |
Niloios[84:77]
Én itt vagyok a Beta szerveren, szóval nem. ömm, helyesbítés, ez már a kisfalum :D:D:D az eredeti itt van: Yikios[85:76] hihi :D |
Hinootia[38:34]
A Deltán vagyok (tiszta StarTrek :D:D:D) |
Quote:
|
kedves Hódtósok, tegyétek meg, hogy Ikariamban regeljetek Béta szerverre, hogy egymást figyelemmel tudjuk követni, mag hasonlók :)
meg ha vki 40:40-30:30koordináták közelébe lesz, akkor szóljon, és lehet beléphet a mostnia szövimbe. |
Első zöldem az ellentől: "MEghalsz"
:D:D |
Quote:
"takarodj hátra te büdös csótány!:):)" "kell a gecinek a kéned dugd fel mélyen:D" pedig felajánlottam, hogy nem fosztom többet, ha cserélünk ként, kristályra...:D Amúgy Druida. Bétán, 25:21-nél vagyok, úgyhogy ha erre felé terjeszkednétek majd szóljatok:D |
Én nem kaptam ilyeneket :O
|
én se... de ha kaptam volna akkor halott ember lenne a küldője :D:D:D:D
|
Quote:
"Üdv! Felszólitalak a szövetség feloszlatására! XXX szövetségbe be lehet lépni szeretettel várunk, de ha továbbra is marad a szövetséged, téged és a másik tagot folymatosan támadunk/blokád alá vonunk! Várom a válaszod!" Várt is kemény 5 percet, aztán jöttek a szövijeivel... Írtam neki válaszban, hogy kedvesebb szöviinvitálást is el tudtam volna képzelni... A szövim enyhe nyomásukra belépett, én kitartok...:) |
Jah, és készülök a 3. szigetre:) ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:22. |