![]() |
Quote:
Vhogy nem szeretem ha hülyének néznek! |
Quote:
|
Lévén, hogy sietek, és szabadságolom amgam mind a hódban, mint igaziból, aludtam rá párat, és úgy gondoltam, megenyhülök egy ici picit a normálosok felé.
Normálban 1 országot mindösszesen 1x lehessen névátírni. 3000 VIP körért. 1. évben egyáltalán. 2. évtől kezdve meg az előbb említett mindösszesen 1x. Anarchban 1 országon 10x lehessen névátírni. 300 VIP körbe kerüljön. Már az 1. évben is lehessen. Talán így a normál pontlisták nem lesznek kaotikusak, mi meg cserélgethetünk kedvünkre orit... Így jobban elfogadható azok számára, akik ellenzik? /Normálban is adnék 1 lehetőséget mindenkinek, hiszen ott is lehetnek régebben elírt nevű orik, stb... Ha 2x elírja a nevét............ Anarchban erre viszont tényleg szükségünk volna!/ |
Quote:
|
Ez csak játék a szavakkal, és bizonyos keretek kiforgatása....
Én azt mondom, hogy a ' Mozambik ' nevet rosszul gépeltem, és véletlenül ' Mozzarella ' lett az orinevem. Nyilvánvalóan helyesírási hiba... Hiszen senki nem bizonyítja be, hogy én akkor éppen Mozzarella-t is akartam írni. Kb olyan lyukacsos ez, mint a magyar törvények többsége. :D Szóval ha én azt állítom, hogy csak elírtam akkor, nem mondhatod, hogy nem írtam el, azt is íkartam. Mert erre semmi bizonyítékod nincs. Úgy, ahogy nekem sem arra, hogy valóban azt akartam-e, vagy sem. Innentől meg zsákutca. Felőlem lehetne úgy is, hogy csak anarchban lehet névátírás, normálban nem.... Csakhogy ez meg már milyen kizárása azoknak, akik normálban játszanak, de élnének egy ilyen lehetőséggel? Ezért firtatom, hogy legalább 1 alkalom álljon még egyszer rendelkezésére a normálosoknak is. Az anarchosoknak meg sok. Nem hiszem, hogy egy 2/D-s fél millió hektáros ország nevének változása bármelyik normál csopit negatívan érintené... (Kivéve persze, ha az új név az, hogy "Béna normál csopik:P". Persze ezt meg lehet nem elfogadhatónak jelenteni, ha valakit sért. Úgyhogy ha valaki ilyet csinál, máris bukta a VIP-et, mert vissza lesz írva az orija neve.... Vagy més súlyosabb, ha tényleg durva orinevet ad meg. De most nem erről van szó...) És miután a normál csoportból is jöttek jelzések, hogy jó lenne egy ilyen, legalább még 1x az életben, ezért én nem vonom meg tőlük ezt, ki fogok állni mellettük (is). |
Quote:
Lathato (elfogadhato) elirasok pl (fikcio) : "Zserbusztok" "Hőmárő" "Kalappdoboz" "Hello word" stb.... :) Termeszetesen ha azt mondod, hogy azt akartad irni, hogy "Bundáskenyér", es az sikerult, hogy "Szamárlétra", az termeszetesen nyilvanvalo butasag.... :) |
Nem támogatom. Több okból. Adj olyan országnevet az oridnak amivel akár évek múltán is tudsz azonosulni, valamint szerintem az lenne a minimum hogy regisztrációkor ellenőrzöd a megadott ország és felhasználóneved, jelszód és e-mail címed.
Ha elütötted töröld, friss oriért nem kár :]] És nekem nem lenne kedvem keresgélni hogy miből lett a cserebogár :]] A többi ellenérvem itt most nem is sorolom. Anarchban eladott oriknál inkább látom értelmét, de az orieladás meg nem a játék célja. |
Quote:
|
Quote:
Az érvem pedig még midnig ott tart, hogy ha 2 hónap folyamatos lehetőség mellett 60 ország neve változott meg, akkor az egyszeri, meg nem ismételhető lehetőség megadása mellett nem kell majd percenként pontlistát mentegetnie senkinek. Még mindig alaptalannak érzem a félelmet a káosztól. Egyszer már volt ilyen lehetőség. Nem okozott káoszt. Ha mégegyszer lesz ilyen, akkor sem fog. Főleg, ha nem hosszú ideig áll fenn a lehetőség, ami alatt ugyanaz az ország akár 50x is változtathatott volna (ha kifizeti a VIP köröket érte persze...) nevet, most 1x lesz ilyen lehetősége. Többé nem. (Ez normálra vonatkozik persze amit írtam, anarchista szinteken továbbra is szükségét érzem a többszöri, minimum 10x átírható névnek. |
Quote:
még forduláskor is válthatnál nevet, mert új 5-ös csoport, új 200hekis ország. igaz, 2 vagy több személyiség. természetesen itt is évente egyszer x vip körért történne a dolog, ha van rá igény. |
All times are GMT +1. The time now is 23:52. |