Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Köszönetnyilvánítás, üdvrivalgás, örömmámor. :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2673)

Pepa 08-24-2008 19:45

Kedves Játékosunk!

Több mint egy napja játszol, reméljük, hogy az első napod jól telt, és a súgó sok hasznos információt adott a játékról.

Ha még nem olvastad a stratégiai kézikönyvet, akkor most fel szeretnénk rá hívni a figyelmed. A kézikönyv rengeteg hasznos tippet és tanácsot tartalmaz a játék kezdésével kapcsolatban, valamint hosszútávú stratágiákat is részletez, amiket saját játékstílusodnak megfelelően válogathatsz össze. A stratágiai kézikönyvet elérheted a Hódító címlapjáról, a "Részletes útmutató" alatti részre kattintva.

Hogy segítsünk beilleszkedni a Hódítós közösségbe, automatikusan beállítottunk néhány fórumtagságot, ahol játékostársaiddal beszélgethetsz. A "Fórum" menüpont alól érheted el ezeket a fórumokat. Javasoljuk, hogy olvasgass, köszönj be, és kezdj el beszélgetni játékostársaiddal. A fórumok stílusa, és a fórumokon résztvevő emberek személye változó, hogy minél nagyobb teret engedjen annak, hogy megtaláld a saját magadnak megfelelő társaságot. A későbbiek során nem publikus fórumokhoz is kaphatsz meghívókat játékostársaidtól. Kérünk, hogy a fórumetikettet minden esetben tartsd be!

További jó játékot!

Köszönöm a supportnak ezt a meleg fogadtatást:)

Hornet 08-24-2008 19:48

Itt is szeretném megköszönni a szülinapi jókívánságokat amiket kaptam:))

Druida 08-25-2008 02:21

Szeretném megköszönni a Real Madridnak, hogy a kedvenc csapatom, és hogy parádés győzelmével, ismét sikerült felvidítania engem, és sok szurkolót szerintem.

1-0-ra vezetett a Valencia, kiállítottak tőlünk 2játékost, de fordítottunk 1-4re aztán még a végén begyötört egy gólt a Valencia 2-4 lett a végeredmény a javunkra. 2es emberhátrányból fordítani ilyen parádésan... ezért a kedvenc csapatom. köszönöm. :)

Kutyuleee 08-25-2008 15:06

Ezuton köszönném meg volt fönökömnek, hogy a már általam bukottnak minősitett fizetésemet (amit már hetek óta igérget), végre megkaptam:)
Emellett megköszönném mindenkinek akikkel találkoztam kint, hogy idén baromi jól éreztem magam szigeten is:)
Bogárnak,Ardinak,hogy nem hagytak kiszáradni amikor a csodára vártam(fizum):)

És persze a legnagyobb köszönet a Fish zenekarnak, hogy miattuk elmentem Kasza napokra, és nagyon jól éreztem magam, és megismertem egy földre szállt angyalt:D:D:D

Deni 08-25-2008 15:10

Vajon megköszönjem a Sziget Nagyszínpad kivetítőjének, hogy Ardival megláttuk Kutyut, vagy ne? :D

Kutyuleee 08-25-2008 15:13

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 188142)
Vajon megköszönjem a Sziget Nagyszínpad kivetítőjének, hogy Ardival megláttuk Kutyut, vagy ne? :D

(Én a helyetekben, inkább átkoznám, hogy pont engem kellett ilyen nagyban látni:p)

Deni 08-25-2008 15:19

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 188143)
(Én a helyetekben, inkább átkoznám, hogy pont engem kellett ilyen nagyban látni:p)

Meg is ijedtünk :D :D

Steve 08-26-2008 11:47

Ez a Kutyu az a srác akiről ÁRdi mesélt hogy egyik nap majdnem lehányta a cipőjét és másnap is találkoztak? :D

Grabi 08-26-2008 12:34

amire nem emlékszel az meg sem történt :)

Redback 08-27-2008 11:09

Haverom az ifi röplabda csapatkapitánya :) Büszke vagyok hogy vele játszhattam egy csapatban ;) köszi neked!

All times are GMT +1. The time now is 20:51.