![]() |
Kb esélytelen... de hátha...:D Nem jár valaki mostanában Pesten művészbolt közelébe? :)
Érdekelne 1db alapozótott vászon kb A/4-es méretű. Errefele egy helyen lehet kapni horror áron. Első körben csak az ottani árak érdekelnének.:rolleyes: |
Quote:
|
Alapozózott vagy alapozott (ugyanúgy kell alapozó a vászonra, mint a falra pl.)... És a művészboltok nagyon ritkán üzemeltetnek honlapot.:)
Pesten egyet ismertem, hangulatos kis bolt volt (az egész nem volt több 20nm-nél alapterületileg), rengeteg vásárlóval, de a mai napig nincs honlapja.:o |
http://muveszellato-bolt.hu/sct/6193...Fc2R3godWEoAWA
nem tudom itt van e olyan ami neked kell mert nem értek hozzá de elvileg pesti cég :) |
Őőő... ez annak a boltnak az oldala, de soha nem láttam még.
Sőt mostmár csak kiváncsiságból is rákerestem, de semmi, gyakorlítilag egy "boltot" dob ki a kereső, de ott nem tartanak feszített vásznat. Ma is megtudtam valami újat.:D Köszi. |
Quote:
|
Próba hozzászólás
https://i.imgur.com/cJ9V6u5.png
Nem tudom sikerült e képet feltöltenem. Az alkotásaimat (festményeimet, rajzaimat szeretném megosztani veletek). Rólam: 3 kiállításon vagyok már túl kis szülővárosomban, de alapjában véve a saját szórakoztatásomra alkotok. Sok képem már gazdiknál van, hol ajándékba, hol eladva, a kedvenc képeim nem kerültek új gazdikhoz. Inkább csináltam mégegyszer, igaz az a második mindig klicsit más lett. A Hódítóban közel 12 éve játszok, kisebb s nagyobb megszakításokkal. És kisebb nagyobb csatákkal... :D Nagyon jó barátokra tettem szert, jártam Hódítós találkozásokra is, mindig jól sikerültek, mint valami munkahelyi csapatépítés. :) Draconis a kedvenc orim, ezzel fórumozok a belsön. Szép napot Nektek :) |
Ügyes vagy!
|
Quote:
Köszönöm szépen. Ez a dicséret meghozta a kedvem, hogy mutassak még néhányat 😁 |
Várjuk nagyon ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:22. |